CD
729 aprobate

denitsoc@gmail.com
75.57.36.95

 

Comentariu @ Fila din Dicursul Urii a doamnei Magda Ursachi.
Ma bucur nespus sa citesc texte proaspete scrise de doamna Magda Ursachi, Cronicara veche si luptatore neinfricata pe baricadele ratiunii. Se pare ca aerul tare de Copou nu numai ca inspira dar si ascute simtirea patriotica. In calitate de fost vecin imi permit sa vin totusi cu o intrebare la care doamna Ursachi pote sa raspunda sau sa ma ignore, nu’i nici o suparare.
Deci atunci cand: „Punct pe i: măsurile, bune sau mai puțin bune, nu le-a luat dr. Arafat singur. Era treaba lui să cumpere medicamente antivirale, anticorpi monoclonali, Tocilizumab? Datoria lui -cred- era să cumpere ventilatoare, să organizeze rapid spitale Covid și paturi ATI, iar rolul său a fost cel mai greu: să facă imposibilul posibil. De acum înainte, când spitalele vor lua foc ca petardele, o să răspundă ministrul Sănătății.Comanda la dr. Rafila: Pas de place pour le virus R.A.!”. Arafatul este un merceolog pus de autoritati „responsabile” sa cumpere orice se poate cumpara, sau el trebuia sa actioneze ca un medic care se pretinde, caci functia lui legal inca nu este clara si sa procure doar ceea ce stiintific si medical si nu politic era necesar?
Stiu ca cei care au o varsta si s-au speriat de „influenta” Covid-19, au considerat in disperarea lor ca trebuie facut „totul”. Politicienii, invartiti in afacerile terorismului, tocmai pe aceasta teroare au mizat si au cumparat tot ce le-a adus profit si inca ce profit.
Eu mi-am lamurit pozitia vis a vis de a cumpara „totul” facand imposibilul posibil, sper ca o lamurire sa vina si de la distinsa doamna Magda Ursachi.