Măștile încep să cadă!

„Laboratorul biologic chinez din Wuhan este deținut de Glaxosmithkline, care (accidental) detine Pfizer!” (cel care face vaccinul împotriva virusului care a fost (accidental) conceput la Laboratorul Biologic Wuhan și care a fost finanțat (accidental) de dr. Fauci, care promovează (accidental) vaccinul!
„GlaxoSmithKline este (accidental) gestionată de divizia financiară a Black Rock, care gestionează (accidental) finanțele Fundației Open Society (Fundația Soros), care gestionează (accidental) AXA franceză!
„Soros deține (accidental) compania germană Winterthur, care (accidental) a construit un laborator chinezesc în Wuhan și a fost cumpărat de compania germana Allianz, care (coincidență) are Vanguard ca acționar, care (coincidență) este un acționar al Black Rock,” care (coincidență) controlează băncile centrale și gestionează aproximativ o treime din investițiile globale de capital.
„Black Rock” este, de asemenea, (coincidență) un acționar major al MICROSOFT, deținută de Bill Gates, care (coincidență) este acționar al Pfizer (care – Iti amintesti? Vinde un vaccin miracol) și (coincidență) este acum primul
sponsor al „OMS!

Acum poti sa înțelegi cum un liliac mort vândut într-o piață umedă din China a infectat ÎNTREAGA PLANETĂ!

Circula pe Internet.