The Best POTUS ever

 „Clovnul” de la Casa Albă tocmai a negociat patru acorduri de pace în Orientul Mijlociu, ceea ce 71 de ani de intervenție politică și război fără sfârșit nu au produs.

„Clovnul” de la Casa Albă este primul președinte care nu a implicat Statele Unite într-un război în străinătate de la Eisenhower incoace.

„Clovnul” de la Casa Albă a avut cel mai mare impact asupra economiei, a adus locuri de muncă și a redus șomajul negrilor, latino și nativilor cauzat de un alt președinte…

„Clovnul” de la Casa Albă a dezvăluit corupția profundă, răspândită și pe termen lung în FBI, CIA, NSA și în partidele republican și democrat.

„Clovnul” de la Casa Albă a făcut NATO să prospere și a lăsat partenerii alianței să înceapă să își plătească singuri costurile.

„Clovnul” de la Casa Albă a neutralizat nord-coreenii, împiedicându-i să dezvolte o altă putere nucleară, să trimită rachete în Japonia și să amenință coasta de vest a Statelor Unite.

„Clovnul” de la Casa Albă a transformat relațiile cu chinezii, a readus sute de companii în Statele Unite și a reînviat economia. Bravo !

„Clovnul” de la Casa Albă a finalizat numirile a trei judecători ai Curții Supreme și a aproape 300 de judecători federali.

Același „clovn” din Casa Albă a redus impozitele, a mărit rambursarea standard IRS, determinând ca piața de valori să creasca la niveluri record, care influențează pozitiv pensiile a zeci de milioane de cetățeni.

Acest „clovn” din Casa Albă a expus pedofilia pe scară largă a guvernului și Hollywoodului, expunând traficul sexual al minorilor din întreaga lume.

„Clovnul” de la Casa Albă funcționează gratuit și a pierdut peste două miliarde de dolari din proprii bani în serviciu – și a făcut toate acestea și multe altele în ciuda opoziției celor amenințați pentru că știi că sunt expuși ca criminali – dacă sunt aleși.

Am înțeles, nu-ți place de clovn. Mulți dintre voi îl urăsc și îl disprețuiesc. Este un om destept. El slujește poporului american și continuă să slujească tuturor. Ce poti facc altceva decât să-l poreclești și să râzi de el in timp ce iei virusul chinezesc ?

Și vă rog să-mi spuneți ce a realizat Biden în cei 47 de ani de mandat

Voi schimba oricând un „clovn” pentru mincinoșii ipocriți si corupți.

Nu-mi pasă dacă îmi place persoana lui, nu știu dacă voi dori să beau o bere cu el, dar prefer un lider puternic care nu se teme să dea cu piciorul in cineva. Nu am nevoie de o figură de tată – am deja una. Nu am nevoie de un mentor – asta sunt Hollywood și CNN, MSNBC, ABC, NBC, CBS,FOXNews,The Washington Times și The New York Times.

Nu am nevoie de cineva care să mă ajute, dar nici nu vreau un obstacol sau un monstru de mlaștină, corupt, senil și dement.

Dumnezeu să-l binecuvânteze pe Donald J. Trump – cel mai iubit președinte din istoria Statelor Unite ale Americii „.

 

 

Guy Johnson