CD
1.489 aprobate
denitsoc@gmail.com
149.102.242.167
STEYN SE LIPESTE DE PORC
– Cât de mendacios colaborează Mark Steyn cu evreii din lumea clovnilor
Tobias Langdon • 17 ianuarie, 2024

Războiul este un mare clarificator. Mai întâi în Ucraina, apoi în Gaza, războiul le-a făcut din ce în ce mai clar pentru tot mai mulți albi că Occidentul este condus de o elită ostilă de evrei și goyim-ul lor shabbos. Acești regi și regine din Lumea Clovnilor sunt dedicați cu pasiune să apere granițele Ucrainei și Israelului conduse de evrei. Și sunt la fel de pasionați să ștergă granițele națiunilor gentile/neevreie precum America, Marea Britanie și Franța. [Americani falși, evrei adevărați: vampirul Rege-Clown Jonathan Greenblatt și însetată de Regina-Clown Victoria Nuland.]

Desigur, Clown World – Lume Clovnilor are colaboratorii săi, sunt trădători și mincinoși care pretind că sunt de partea Albilor și Occidentului în timp ce lucrează în secret pentru Clovni. Cred că cel mai rău dintre acești colaboratori și trădători este șmecherul și frauda parțial evreu Mark Steyn (născut în 1959).

Războiul este un mare clarificator, dar Steyn este un mare ofuscator, cineva care și-a dedicat întotdeauna înalta inteligență și talentul literar pentru a-și îndepărta publicul gentil/neevreu de adevăr. Îmi amintește de un propagandist porc din Orwell’s Animal Farm (1945):
“Cel mai cunoscut dintre [porcii care conduceau ferma] era un porc mic și gras pe nume Squealer, cu obraji foarte rotunzi, ochi sclipitori, mișcări agile și o voce stridentă. Era un vorbitor strălucit și, când se certa pe un punct dificil, avea un mod de a sări dintr-o parte în alta și de a-și bate coada, ceea ce era oarecum foarte convingător. Ceilalți au spus despre Squealer că ar putea transforma negru în alb.” (Ferma de animale, capitolul 2)

Pied Piper flautistul din Hamelin este personajul principal al unei legende din orașul Hamelin (Hameln), Saxonia Inferioară, Germania. „In 1284 – pe 26 iunie – ziua Sf. Ioan și Sf. Paul – 130 de copii – născuți la Hamelin – au fost conduși în afara orașului de un piper/flautist îmbrăcat în haine multicolore. După ce au trecut de cimitirul Calvarul lângă Koppenberg, au dispărut pentru totdeauna.” Mark Steyn se gândește la următoarea sa cantare de flaut desi este doar un porc.

Steyn nu este mic sau gras și nu are o voce stridentă. Dar este un scriitor genial și, la fel ca săritul și bătaia din coadă a lui Squealer, folosește umorul și batjocura pentru a ocoli facultatea critică a publicului său. De exemplu, a încercat să „se transforme negru în alb” când a susținut în 2021 că Jonathan Greenblatt, evreul vampir care conduce Liga Anti-Defăimare (ADL), era un simplu „hack Obama” care a permis stângismului gentil să corupă o organizaţie anterior cinstită.

După cum am scris în „Mark Steyn Lies As Naturally As He Breathes” – “Mark SteynMinte Asa Cun Respira”, Steyn nu a putut admite adevărul despre atacul lui Greenblatt asupra lui Tucker Carlson pentru că a subliniat adevărul evident al Marelui Înlocuitor:

“Prioritatea lui Steyn este să servească interesele evreiești, nu adevărul. El nu vrea ca fanii lui neevrei să cunoască adevărul despre disputa dintre Carlson și ADL, deoarece atacul ADL asupra lui Carlson a fost un exemplu flagrant de activism anti-alb al unei organizații evreiești puternic etnocentriste.

În consecință, Steyn și-a asumat rolul bine practicat de Flautist al sionismului și a început să difuzeze o melodie seducătoare de minciuni. El a vrut să pretindă, mai întâi, că Jonathan Greenblatt este un stilist tipic, mai degrabă decât un evreu tipic etnocentric; și în al doilea rând, că ADL este corupt în mod tipic de stânga, mai degrabă decât în mod tipic sionist. („Mark Steyn minte la fel de natural cum respiră,” The Occidental Observer, 29 aprilie 2021)

În articolul său, Steyn a sărit și și-a bătut coada în serviciul porcilor din Lumea Clovnului, în timp ce se îndrepta către un porky cu adevărat uluitor („porky pie” este în argou Cockney rimat pentru „minciună”).
El a scris că „Nu aș fi surprins să văd oameni ca Greenblatt abandonând sionismul ca o chestiune practică în anii următori”. Aceasta era o minciună evidentă la acea vreme și în 2024, marele clarificator al războiului a făcut-o mai evidentă.

Departe de a abandona sionismul după disputa sa cu Tucker Carlson, Greenblatt a devenit atât de turbat sionist încât chiar și unii din personalul său de la ADL cred că merge prea departe:
“CEO-ul Anti-Defamation League, Jonathan Greenblatt, a stârnit controverse în 2022, când a plasat opoziția față de Israel la egalitate cu supremația albă ca sursă de antisemitism. „Antisionismul este antisemitism”, a spus Greenblatt într-un discurs adresat liderilor ADL.

El a evidențiat Studenții pentru Justiție în Palestina și Vocea Evreiască pentru Pace drept grupuri care „pictomizează Stânga Radicală, fotografia inversă a Extremei Dreapte pe care ADL a urmărit-o de mult”.
Remarcile sale nu i-au supărat doar pe activiștii de bază și pe grupurile evreiești care criticau politica israeliană.

De asemenea, a declanșat o furtună în cadrul grupului de advocacy evreiesc. … Chiar și înainte de cel mai recent război Israel-Hamas, combinarea antisemitismului și anti-sionismului a influențat din ce în ce mai mult dezbaterea în jurul limitelor protestului legitim, ADL jucând un rol vocal. …

Și tensiunile continuă să se aprindă între Greenblatt și personalul ADL. Cel puțin doi angajați care au vorbit cu The Guardian au demisionat ca răspuns la accentul său deschis pe advocacy pro-Israel de când a început ofensiva israeliană asupra Gaza, bazându-se pe un model de plecări din organizație.

Dar ADL sa dublat doar la inițiativele de apărare a Israelului și a politicilor guvernului israelian. A salutat o rezoluție controversată a Congresului care a definit antisionismul drept antisemitism și a cerut forțelor de ordine să investigheze grupurile de studenți activiști pentru a oferi „sprijin material” Hamas, pe care guvernul SUA l-a desemnat drept organizație teroristă.
(„Personalul Ligii Anti-Defăimare deplânge campania „necinstită” împotriva criticilor din Israel”, The Guardian, 5 ianuarie 2024)

Și acel articol din The Guardian este necinstit (și prost scris), dar un lucru este absolut corect: că Greenblatt este un sionist turbat și nu-i mai pasă să pretindă contrariul. Iată din nou predicția lui Steyn din 2021: „Nu aș fi surprins să văd oameni ca Greenblatt abandonând sionismul ca o chestiune practică în anii următori”. Când Steyn a scris asta, era fie un prost, fie un mincinos nerușinat. Steyn cu siguranță nu este un prost, așa că rămâne o singură opțiune: este un mincinos nerușinat.

Steyn în Jewish World Review
Iată o altă minciună a lui: „Spre deosebire de șeful ADL, nu am niciun interes sau responsabilitate specială pentru bunăstarea poporului evreu”. Steyn este parțial evreu și cu siguranță are un interes deosebit pentru bunăstarea evreilor. El îi oferă evreului intens etnocentric Laura Rosen Cohen un spațiu regulat pe site-ul său pentru a promova interesele evreiești.

Și-a petrecut întreaga carieră înșelând și deviând în numele porcilor evrei din Lumea Clovnilor. După cum a subliniat sincerul evreu Larry Auster în 2005, Steyn s-a bucurat cândva de perspectiva ca musulmanii non-albi să cucerească Europa Albă:
Într-o selecție a articolelor mele anterioare de pe blog despre Mark Steyn pe care le-am postat ieri, tocmai am găsit o declarație a lui Steyn despre Europa și Islam, care poate fi cel mai blestemat lucru – despre el însuși – pe care l-a scris vreodată.

În articolul lui Steyn, scris în februarie [2005], el nu își exprimă pur și simplu indiferența față de perspectiva unei Europe islamice (ceea ce a făcut de multe ori înainte), și nu se limitează la exprimarea lui Schadenfreude față de perspectiva unei Europe islamice. (ceea ce a mai făcut și de multe ori înainte); nu, el vorbește despre o Europă islamizată ca fiind un lucru pozitiv pentru Statele Unite.

Așa cum am discutat, această atitudine demonstrează distructivitatea supremă a viziunii despre lume a neoconservatorului.
Crezând doar în ideea liberală a libertății universale (în care oricum nu cred cu adevărat, din moment ce susțin acum stăpânirea sharia în Irak și stăpânirea Hamas în teritoriile palestiniene), neoconservatorilor le lipsește orice conștiință sau fidelitate civilizațională reală și așadar, deoarece europenii se opun ideologiei libertății universale, neocons-ul au abandonat musulmanilor patria noastră europeană, chiar dacă dominația islamică a Europei ar însemna, evident, cel mai mare regres posibil pentru noi în războiul împotriva islamului radical, semnând înfrângerea supremă a America și a libertăților sale, de asemenea.

Dar așa merge. Când nu ai loialitate față de o societate și oameni concreti, ești și incapabil să rămâi loial ideilor pe care le-ai abstras din acea societate și oameni. („Steyn cere distrugerea Europei,” View from the Right, 29 decembrie 2005)

Dar nu este doar ceea ce a spus Steyn, este și locul în care a spus-o. Iată ce a scris el și ceea ce l-a șocat chiar și pe criticul său dur Larry Auster:
Unii dintre noi cred că o Europă islamică va fi mai ușor de tratat pentru America decât Europa actuală a pseudo-aliaților cinici, vicleni și duplicitari. Dar a ajunge acolo cu siguranță va fi dezordonat și violent.

Până când forma noii Europe începe să iasă la iveală, nu are rost să se lupte cu bolnavii terminali. Vechea Europă este pe moarte, iar dl Bush a făcut echivalentul diplomatic al premiului Oscar pentru succese în viață, la care vedetele actuale salută un vechi, cândva plin de farmec, a cărui aură slăbită nu este o amenințare pentru ei. Secolul 21 se construiește în altă parte. („SUA pot sta pe loc și privesc Europa implozând”, Jewish World Review, 28 februarie 2005)

Steyn a scris asta în Jewish World Review pentru un public evreu în urmă cu două decenii. După cum a spus Larry Auster, ar fi trebuit să-l blesteme pe Steyn pentru totdeauna în ochii oricui vrea ca Occidentul să supraviețuiască și dorește ca invadatorii din Lumea a treia să fie întoarse înapoi. Dar nu a fost.

În 2024, Steyn încă sare și bate coada și se transformă „negru în alb” pentru publicul său de goyim înșelați. Le oferă chiar acelor goyim șansa de a cumpăra un „frumos ediție limitată… suvenir… SteynOnline Liberty Stick”. El continuă: „Fiecare baston este făcut în SUA și arată atât Magna Carta, cât și Constituția SUA. Sunt disponibile exclusiv aici – și le semnez și le numesc pe fiecare.”
Un alt clovn, o altă minciună: doctorul Eli David pretinde că supraviețuirea occidentală depinde de trimiterea de șekeli în Israel

Expurgarea Magnei Carta
În 2005, Steyn a susținut că „secolul 21 se construiește în altă parte” decât Europa. În 2024, el susține că secolul 21 ar trebui să fie construit pe Magna Carta. Știi, Magna Carta, scrisă în latină, acea mare limbă europeană, cu secole înainte ca America și Israelul să existe. Dar Steyn minte când pretinde că onorează Magna Carta. El doar sare și bate din nou coada. În caz contrar, și-ar semna „Liberty Sticks” cu acest sfat extrem de relevant: „Ai grijă de evrei!” Așa cum a subliniat Francis Carr Begbie la Occidental Observer în 2013, Magna Carta poate fi celebrată astăzi doar în formă expurgată:

Dacă există un lucru care se bucură de elitele noastre, acesta este să se bată unul altuia pe spate, iar sărbătorile extravagante planificate pentru aniversarea a 800 de ani de la Magna Carta le vor oferi o mulțime de oportunități să facă exact asta.

S-ar putea să mai rămână optsprezece luni până la aniversarea propriu-zisă, dar evenimentele de comemorare sunt în curs de desfășurare pentru a marca ziua din 1215 în care regele Ioan a fost adus în cele din urmă de baroni și în care s-a născut un guvern limitat și libertatea constituțională occidentală.

În lumea judiciară de limbă engleză, niciun document nu este probabil mai venerat decât Marea Cartă. Părinții fondatori l-au încorporat în Declarația drepturilor din 1791 sub forma celui de-al cincilea amendament care spune că nimeni „nu poate fi privat de viață, libertate sau proprietate fără un proces echitabil”. Și astăzi este citat în mod regulat în editoriale din ziare, dezbateri politice și hotărâri ale Curții Supreme.

Dar, în mijlocul tuturor felicitărilor despre habeas corpus, dreptul la judecată cu juriu și modul în care înțelepciunea sa strălucește de-a lungul veacurilor și are încă multe de învățat, ar trebui să ne punem o întrebare incomodă, oricât de neclintită ar părea.
De ce au fost eliminate din istorie clauzele 10 și 11?

Acestea au fost cele inserate în statutul original pentru a proteja văduvele și moștenitorii minori în mod specific de cămătarii evrei, prin restricționarea recuperării datoriilor din averea debitorului decedat.
Dar ele nu se găsesc nicăieri pe site-ul oficial Magna Carta Trust și nici pe site-ul Arhivei Naționale din SUA, care prezintă în schimb textul versiunii 1297 ulterioară – și mult mai scurtă. („De ce sărbătorile aniversării Magna Carta vor lipsi două paragrafe cruciale”, The Occidental Observer, 19 mai 2013)

Dacă Mark Steyn crede cu adevărat că Magna Carta este piatra de temelie a libertății britanice și americane, atunci trebuie să accepte că libertatea depinde de scăparea de lăcomia și minciunile evreilor. Dar el nu crede cu adevărat asta și Steyn lipiciosul lui ar trebui să fie numit Swine Lipiciosul. Este doar o altă minciună emisă de mincinosul Mark ca parte a serviciului său lung și credincios față de evreii din Lumea Clovnilor.

Traducerea: CD