CD
524 aprobate

denitsoc@gmail.com
75.57.36.95

 

JUPUIREA POPULATIEI
De Pam Martens și Russ Martens: Aprilie 21, 2022

În timp ce JPMorgan Chase a obtinut 6 trilioane de dolari în împrumuturi la 0,1% dobândă de la Federal Reserve, a incasat de la americanii loviti de pandemie 17% pe cardurile lor de credit
Demonul Jamie Dimon, Președinte și CEO, JPMorgan Chase beleste pe americani de vii.

În cadrul a doar trei dintre programele de salvare de urgență oferite de Federal Reseve către Wall Street, unitățile megabank JPMorgan Chase au obținut peste 6 trilioane de dolari în împrumuturi cumulate (ajustate la termen) din 17 septembrie 2019 până în primul trimestru al anului 2020.
Această cifră de imprumut la Fed. va creste cu siguranta mai mare caci Federal Reserve este in curs de eliberare a numele băncilor și sumele pe care le-au împrumutat pe o bază trimestrială pentru programul său de împrumut repo.

Până în prezent, cifrele se adună după cum urmează: o unitate de tranzacționare a JPMorgan Chase a împrumutat 6,19 trilioane de dolari din programul de împrumut repo al Fed din 17 septembrie 2019 până în 31 martie 2020. O parte semnificativă din acești bani a fost împrumutată la rate ale dobânzii de până la 0,10 la sută. Împrumuturile au fost garantate în cea mai mare parte cu titluri de trezorerie și titluri garantate cu ipotecă (MBS).

O unitate de tranzacționare a JPMorgan Chase a împrumutat, de asemenea, împrumuturi cumulate, ajustate la termen, în valoare de 400 de miliarde de dolari, de la Facilitatea de credit a dealerilor primari (PDCF) a Fed în cursul anului 2020. Toate aceste împrumuturi au fost făcute la o rată fixă de 0,25 la sută, chiar dacă Fed a acceptat garanții de calitate inferioară, cum ar fi titlurile garantate cu active, pentru unele dintre împrumuturi.

Fondurile de piață monetară ale JPMorgan Chase au trebuit, de asemenea, să împrumute o sumă cumulată de 24,8 miliarde de dolari de la Facilitatea de lichiditate a fondurilor mutuale pe piața monetară (MMLF) a Fed pentru a se salva în lunile martie și aprilie 2020. Unele dintre aceste împrumuturi nu s-au maturizat până în 2021. JPMorgan s-a împrumutat de la MMLF-ul Fed la rate cuprinse între 0,50 și 1,25 la sută.

În timp ce JPMorgan Chase, care a recunoscut cinci capete de acuzare penale din 2014 incoace, primeste totusi aceste oferte de dragoste de la Fed, îi încarca pe americanii care se luptau cu impactul pandemiei de COVID-19 cu până la 17% pe cardurile lor de credit.

Am solicitat bazei de date CFPB să ne arate doar plângeri împotriva JPMorgan Chase de când a început să primească acele împrumuturi repo cu dobândă scăzută de la Fed pe 17 septembrie 2019 – cu luni înainte ca orice caz de COVID-19 să fi fost raportat oriunde în lume. În baza de date au fost înregistrate 28.974 de plângeri..

În ciuda celor cinci capete de acuzare și a unei foi de raport care ar face familia criminală Gambino să roșească sub conducerea președintelui și CEO-ului Jamie Dimon, Consiliul JPMorgan Chase l-a transformat pe Dimon într-un miliardar – pe spatele salariatilor săi cu salarii mici și a clienților care plătesc rate ale dobânzii de două cifre pe cardurile de credit în timpul unei pandemii și a declarat urgență națională.

Info:
Wall Street On Parade ® este un website înregistrat la Oficiul de Brevete și Mărci din SUA. WallStreetOnParade.com este un site de știri financiare operat de Russ și Pam Martens pentru a ajuta publicul care investește să înțeleagă mai bine corupția sistemică de pe Wall Street. Doamna Martens este un fost veteran de pe Wall Street, cu o experiență în jurnalism. Cariera domnului Martens s-a întins pe patru decenii în domeniul publicatiilor și editurilor

Sursa: https://wallstreetonparade.com/2022/04/while-jpmorgan-chase-was-getting-trillions-of-dollars-in-loans-at-almost-zero-percent-interest-from-the-fed-it-was-charging-americans-hit-by-the-pandemic-17-percent-on-their-credit-cards