Încotro se rostogolește Europa?

Partea I – Scopul islamizarii si colonizarii Europei

– Delcaratia lui George Soros(Schwartz György) in ziarul suedez Nya Dagbladet, din 9 martie 2014:

“A simti si chiar a gandi ca rasa alba este inferioara in oricare dintre planurile imaginabile este un lucru natural, data fiind istoria sa si documentele zilei. Fie ca statul vestic al rasei albe sa piara in sange si suferinta. Traiasca societatea ecologica, multiculturala, amestecata rasial ai fara clase. Traiasca anarhia!”… “Vom afirma in mod deschis identitatea noastra cu rasele din Africa si Asia. Pot afirma cu siguranta ca ultima generatie de copii albi se naste acum. Comisiile noastre de control vor interzice albilor, in interesul pacii si al eliminarii tensiunilor inter-rasiale, sa se imperecheze cu albi. Femeia alba trebuie sa se împreuneze cu membri ai raselor negre, barbatul alb cu femei negre. In felul acesta, rasa alba va disparea, pentru ca amestecarea negrului cu albul inseamna sfarsitul omului alb si cel mai sangeros inamic al nostru va deveni amintire.”

De ce acest evreu face astfel de afirmatii rasiste si ce urmareste el de fapt? (Ca face afirmatii rasiste in spatiul si presa publica si nu este sacnctionat in nici un fel nu mai spunem nimic.) Raspunsul la acesta intrebare ni-l da David Duke, in cartea lui intitulata „Rasa si Realitate”:
http://www.fileshare.ro/e31825…

Eu am spus de mai multe ori ca Europa de Vest este COLONIZATA cu buna stiinta. Comentariile mele au fost considerate xenofobe dupa ce am aratat si confirmat cu linkuri ceea ce se intampla in mod real si despre ce nu se sufla o vorba in presa mainstream. Anumite lucruri nu pot fi vazute pe bulevardele principale din marile orase, dar daca mergi spre periferie, suburbii si orasele invecinate, realitatea este cu totul alta.

Exista un motiv bine intemeiat pentru care idioti si analfabeti religiosi sunt adusi de prin toate gropile de gunoi din Africa si Orient. Foarte multi somalezi sunt veniti in Europa, in special in tarile nordice inainte de a incepe razboiul sau revolutia (ce o fi) din Somalia. Ce cultura, educatie si civilizatie exsista in Somalia? Religia este sigur islam. Cert este ca nu muncesc dar sunt campioni la violuri.
http://bit.ly/1g6I42U

Am dat mai de mult un exemplu cu Nigeria. Exista studii care afirma ca in mai putin de 50 de ani Lacul Ciad va seca. Sunt patru tari care depind de apa din acest lac: Niger, Ciad, Camerun si Nigeria. Astea sunt tari in care inca se mai practica Voodoo si se mai vaneaza cu sulita. Nivelul de „civilizatie” locala este dat de islam. In anul 1971 populatia Nigeriei era de 55 milioane de oameni, in anul 2008 populatia Nigeriei a ajuns la 151 de milioane. Astia deja mor de foame si se mananca intre ei acum, dar peste 10 sau 50 de ani? Deja s-a umplut Europa de Vest de ei.

Sa nu mai vorbim si de dovada de civilizatie care se numeste BOKO HARAM.
http://bit.ly/1TajIqP

Se „importa” in Europa numai oameni prosti, redusi mintali, violenti si musai musulmani. De prin toata Africa, Orient si Asia. Cu cat este mai subdezvoltata o tara si mai islamizata, analfabeta si idobitocita populatia tarii respective, cu atat cetatenii respectivi sunt prefereti si primiti cu bratele deschise. „Pentru o viata mai buna.” In mod evident acesti inapoiati barbari vor avea mai multe drepturi decat nativii albi si crestini si vor fi tinuti pe banii contribuabililor, cu toata familia si droaiea lor de copii. Locuinta este gratis si cu suficiente camere ca sa le satisfaca nevoile se subintelege.

Sa luam un exemplu. La musulmani „fata/femeie” este doar o toanta care umbla cu capul acoperit/patura in cap. Fetele si femeile care poarta o tinuta europeana sunt prin definitie CURVE si TREBUIE VIOLATE. Anul trecut in UK a fost mare scandal cu „Cazul Rotherham”. Presa corecta politic a scris despre „asian gangs”, un termen foarte general, tinand cont ca Asia este mare si acolo sunt mai multe natiuni si etnii. In realitate niste analfabeti musulmani negrii/tuciurii din Pakistan au violat pe o perioada mai lunga de timp peste 1400 de fete cu varse cuprinse intre 12 si 16 ani, iar politia nu a miscat nici un deget, pentru a nu fi acuzata de „rasism”. Mai mult, acuzatorii si victimile au fost arestati si abuzati, iar violatorii sunt bine merci si violeaza in continuare.

– Rotherham child abuse report: 1,400 children subjected to ‘appalling’ sexual exploitation over 16-years
http://ind.pn/1pEe3t0

– Rotherham child abuse: Cases in other towns
http://bbc.in/1AGbmxi

– Rotherham sex abuse victim: I told police names of 250 men who raped me but they did NOTHING
http://bit.ly/1xUp5i0

– EXCLUSIVE: Police who turned ‘blind eye’ in Rotherham face flood of new abuse cases
http://bit.ly/1EGSoak

– Groups of men are still targeting young girls for abuse in Rotherham, town’s Labour MP claims
http://dailym.ai/1NjUyyV

Dupa cate observati, asta este „multiculturalismul” si „diversitatea” implementata cu forta prin „politica corecta”. Eu numesc aceste practici drept rasism anti-alb si anti-european. De beneficiile economice pe care le aduc aceste animale nici nu poate fi vorba. Nataraul ala de Nigel Farage se tot ia de romani si bulgari pentru ca sunt europeni, albi si mai ales putini ca numar. Romanii si bulgarii traiesc pe spatele contribuabilului britanic.

Ia sa vedem care este realitatea.
– UK gains £20bn from European migrants, UCL economists reveal
http://bit.ly/1xaTXrl

– Eastern European immigrants ‘overwhelming benefit UK economy’
http://bit.ly/1JCtoFM

– Migrants from outside the EU have taken £120 billion more from the state than they paid in taxes over 17 years
http://dailym.ai/1E532nW

Un asalt anti-alb si anti-valori-europente se da si prin „drepturile minoritatilor” LGBT sau feminism. Apropo, ati vazut cumva vre-o „actiune” de tipul celor de la Femen sau Pussy Riot la vre-o sinagoga sau moschee. Nu ca nu e permis. La evrei astfel de actiuni sunt „antisemite” si… mai e povestea cu Holocaustul, iar babuinii musulmani se ofenseaza usor. Dar este permis in catedralele si bisericile crestine. Bineinteles ca vine politia dar nu intevine, asteapta si se uita politicos pana turbatele ale demente termina teatrul. Nu poate sa intervina ca… „drepturile omului” si „libertatea de exprimare”. In afara de acest lucru, aceste „actiuni” sunt anuntate public cu mult timp inainte, sa aiba presa timp sa se adune si sa fotografieze/filmeze.

– Femen
http://bit.ly/1hrXWhh

– Pussy Riot
http://bit.ly/1OZEjrr

q.e.d.

Sa mai vorbim despre teoria genului? Sau Raportul Lunacek? Nu este ciudat ca doar in tarile cu populatie alba si origini europene se implementeaza cu forta asa ceva? Nu se aude nimic despre aceste subiecte din Asia, Orient, Africa sau America de Sud. Nici despre „multiculturalism” sau „diversitate”. Doar din America de Nord, Europa, Australia si Noua Zeenlanda. Apropo, in Africa de sud si Zimbabue fermierii albi sunt macelariti pe capete. Acolo inca nu s-a auzit nici de drepturile omului nici de rasism. Daca un alb ii spune unui negru „pielea ta e neagra”, atunci albul e rasist. Daca negrii hacuiesc fermierii albi, totul e in regula, e dreptul lor. Hai sa mergem si sa punem flori la mormantul nazistului Mandela.

– Teoria genului
http://bit.ly/1J4xyWV

– Raportul Lunacek
http://bit.ly/1N1qI4j

Europa de Vest este COLONIZATA cu buna stiinta. Iar acum a venit si randul Europei de Est. Nu este absolut nici o intamplare ca in Romania, s-a dat legea anti-legionara, ca se incepe de urgenta construirea unei mari moschei si mai ales faptul ca Romania este obligata de EU sa primeasca „cote” de „refugiati”. „Politica corecta”, „multiculturalismul” si „diversitatea” se vor implementa cu forta si la noi. Barbarii islamisti, pardon, „refugiatii” care vin la noi in cautarea „unei vieti mai bune”, trebuie sa se simta la noi exact ca la ei acasa. Mai mult, trebuie sa ne domine. Nu cred ca ar fi greu, pentru ca Romania oricum e condusa de alte natii, iar romanii si Romania oricum au fost asimilat de tigani, ca si rasa, etnie, cultura. Nu mai contam, nu mai existam.

Partea a II-a – Geert Wilders

Cunosc declaratia lui Wilders de atunci de cand a facut-o. Este veche de cateva luni si a aparut mai intai pe siteurile „rasiste si xenofobe” ce sunt impotriva colonizarii Europei cu musulmai, „refugiati” si colorati non-europeni.

Geert Wilders are foarte mare dreptate cand ii acuza pe musulmani si este printre singurii care are tupeul sa spuna adevarul in fata. Un lache flausat ca Nigel Farage, nu are tupeul sa se ia de musulmani in general, sau de pakistanezi, indieni, etc pentru ca sunt prea multi si deja si-au format o gramada de organizatii, ong-uri, au si oameni politici care ii reprezinta. In schimb, se umfla muschii pe el cand este vorba de romani si bulgari, care sunt putin peste 100.000 si nu 12 milioane cat sunt „coloratii” in UK.

La nivel european tot mai multi oameni observa pericolul islamizarii si se „radicalizeaza”. Bineinteles ca sunt luati in deradere, ridiculizati si tratati ca „rasisti” si „xenofobi”. De ex Marine Le Pen sau PEGIDA.

Ceea ce se intampla in Europa se intampla in toate tarile cu populatie alba si origini europene si crestine. Dupa cum am mai spus islamistii sunt preferati pentru ca sunt mai prosti si mai violenti, iar islamul este total opus cerstinismului. Daca crfestinismul merge pe idei de genul „iubeste-ti aproapele” sau „intoarce si obrazul celalalt” islamul promoveaza idei ca „rupe-i gatul” sau „omoara-l cu pietre”.

Am mai dat un link la un site care explica foarte clar practicile pe care colonistii islamisti le adopta pentru a-si securiza pozitia, a domina si a impune Sharia. Islamul nu este o religie, islamul este o ideologie politica de cucerire deghizata in politica.

Siteul „Islam 4 Infidels” explica aceste lucruri pe intelesul „infidelilor” sau „kafirilor” tacticile coloniale ale musulmanilor.
http://islam4infidels.com/

Puteti incepe de ex cu explicatiile referitoare la mancarea certificata „halal”:
http://islam4infidels.com/what…

Ce se spune pe acest site este ceea ce se intampla in realitate si bineinteles, este „incorect politic”.

Am sa dau un link de download la cartea scrisa de Geert Wilders.
– Marked for Death: Islam’s War Against the West and Me
http://www.fileshare.ro/e31825…
http://bit.ly/1KcigtW

(se pare ca pdf-ul este realizat dupa un format mai vechi de tip mobi, epub, etc dar se poate citi)

Geert Wilders a realizat un scut film in care pune in „oglinda” versete din Coran si arata declaratiile agresive ale unor importanti lideri politici si religiosi musulmani.
Va recomand sa-l urmariti, are doar 17 minute.
– Fitna The Movie
https://www.youtube.com/watch?…

Decideti singuri care este realitatea.

less