Cine se află în spatele lui Soros și al „SUA”? Despre ce „SUA” este vorbă?!

2015-08-27T22:31:35+03:0027 august 2015|Textele altora|

.

Serviciile secrete austriece acuză:

SUA și miliardarul George Soros

finanțează fuga imigranților spre Europa

FacebookTwitterg+Email
Ziarul austriac InfoDirekt, apropiat armatei, a publicat recent un articol, pe baza unui raport al serviciilor de informații ale armatei (Österreichischen Abwehramts), conform căruia organizații neguvernamentale din SUA ar finanța traficul de imigranți către Europa. În special pe cel în care sunt aduși imigranți de pe coastele libiene spre Italia meridională.
Conform articolului publicat de ziarul austriac, serviciile secrete de la Viena estimează că pentru fiecare persoană care ajunge în Europa ca refugiat costul este mai mare de 3.000 de euro sau dolari, așa cum se spunea până acum în unele publicații.
”Cei care aduc refugiați în Europa cer sume exorbitante. Care pornesc de la 7.000 de euro și ajung până la 14.000 de euro, în funcție de zonele de unde se pleacă și de diversele organizații de traficanți. Dar imigranții care vor să fugă din țările lor sunt mult prea săraci pentru a da acești bani”, se spune în raport.
Spionajul austriac ar avea informații că ” organizații din SUA au creat un model de co-finanțare și contribuie substanțial la costurile cerute de traficanți”. Ar fi vorba de ”aceleași organizații care, în 2013, au aruncat Ucraina în haos”, aluzie la acele ONG-uri americane, așa-numite ”umanitare” și ”pentru drepturile omului”. ONG-uri despre care, se știe foarte bine, au fost create de Departamentul de Stat al SUA sau direct de speculatorul și finanțatorul ”revoluțiilor portocalii” din fostele state sovietice, magnatul american de origine evreiască George Soros, părintele cunoscutei  Human Rights Watch.
Poliția din Austria, care primește solicitanții de azil, cunoaște aceste date de multă vreme, însă, scrie InfoDirekt, nimeni nu e dispus să vorbească. Nici măcar sub protecția anonimatului.
Semnatarii articolului lansează un apel către toți jurnaliștii, polițiștii și oamenii din serviciile secrete, cerându-le să participe activ la investigații și la confirmarea acestor informații.
Într-un articol ulterior, InfoDirekt dezvăluia că și ”în Austria există un business al refugiaților”, de care profită  Barclays Bank, o puternică multinațională cunoscută drept ”Blindații de la Rotschild”. Iar clanul Rothschild nu se dă în lături de la nicio afacere, nici măcar de la cea a ”primirii și îngrijirii”  refugiaților cu bani publici”, subliniază ziarul austriac.

14 Comments

 1. Poetry -> 29 august 2015 la 11:53 pm - Raspunde

  Punctul de vedere al unui om destept:

  – Premierul Slovaciei, discurs TERIBIL: Cum este posibil ca, atunci când Grecia are nevoie de bani, să se organizeze rapid un summit UE, dar când oameni mor nu suntem în stare? E nevoie să tratăm problema la SURSĂ
  http://bit.ly/1iasTXA

 2. Poetry -> 29 august 2015 la 8:45 pm - Raspunde

  Alte surse de finantare a invaziei „refugiatilor”:

  – Dovada clară că ONG-uri din Europa finanţate de SUA sau cu fondatori americani încurajează fenomenul migraţiei musulmane în UE
  http://bit.ly/1JDACDq

  bonus:
  – Poze emoționante cu refugiații sirieni… Oare?
  http://bit.ly/1fNEj1J

  – Ce ascund imigranții sirieni? Minciuni legate de călăuze și plățile enorme pe care le cer
  http://bit.ly/1ItqNan

  • Overmind 31 august 2015 la 12:41 pm - Raspunde

   Ca ‘minerii’ de la Rosia Montana care protestau ca vroiau locuri de munca…imbracati la tipla.

 3. Marian 29 august 2015 la 8:11 pm - Raspunde

  Colonelul Mircea Dogaru spune că lobby-ul evreiesc face presiuni asupra generalilor Armatei Române. „Dacă vor să traiască bine, să nu mai conteste Legea 217/2015(anti-legionară)”.

  „Dacă operează temerea externă, că SCMD ar putea înființa un partid al
  societății civile? Sau, dacă este vorba despre supărarea șefilor B’nai
  Brith ? Care șefi au bunul obicei să convoace generalii armatei române la
  etajul VI al Camerei de Comerț, prelucrându-i că, dacă vor sa traiască
  bine, să renunțe la contestarea Legii nr. 217/2015, admițând că armata
  română și Antonescu ar fi comis genocid peste genocid și holocaust în al
  II-lea război mondial? Iar dacă respectivii sunt patrioți și rezistă îi
  calca DNA-ul, inventându-le fraude de milioane de euro! Orice e posibil
  într-o țară ai cărei locuitori, spălați pe creier de 35 de ani, îndopați cu lozinci și etichete, având drept modele televizate curve siliconate și gâinari, lupta la greu împotriva propriilor interese!”, se arată într-o declarație postată pe siteul oficial al SCMD.

  Mircea Dogaru a mai spus la un post tv ca Radu Berceanu a devenit rabin, dupa ce a absolvit Școala rabinică.

  Cumplită realitate, poporul român este exterminat de politicieni evrei, viitori rabini .

  Somnul naţiunii naşte . . . rabini !!!

  • LD ANTICAP 31 august 2015 la 8:34 am - Raspunde

   Marian, daca inca GENERALII ARMATEI ROMANE MAI AU UN DRAM DE PATRIOTISM, SA FACA BINE SI SA INARMEZE PATRIOTII ROMANI.

   DOAR ASA IN ROMANIA VA FI INSTAURATA DOMNIA LEGII!

   LA ARME ROMANI!

  • Overmind 31 august 2015 la 12:42 pm - Raspunde

   SCMD astia se baga din ce in ce mai mult unde nu le fierbe oala. Ma intreb cine-i conduce de fapt (ca si organizatie) si care-i scopul real.

 4. Riga Crypto 28 august 2015 la 5:08 pm - Raspunde

  Așa se distrug popoarele și culturile lumii. Bolșevismul a deportat forțat în lagăre de muncă, a făcut toate permutările și combinațiile de populații, a inventat naționalități noi, etc.. Iar stăpânii occidentului au asasinat economic aproape toate țările, au profitat de colapsul colonialismului pt. a jefui la maxim fostele colonii și a forța exodul populației către alte zone. În perioada postbelică Italia, Spania, Portugalia și Irlanda erau fraierii Europei care trimiteau șomerii să-i îngrijească pe pensionarii englezi, nemți și olandezi; astăzi în loc de Siberia românii pleacă la lucru în acele țări, iar în loc vor veni cei din lumea a treia care se vor bucura cu salariile de 150 de euro; în același timp, jidanii ne vor acapara pământurile și vor epura etnic cu pușca în mână ce a mai rămas din satele noastre.

 5. Misu Croitor 28 august 2015 la 6:14 am - Raspunde

  Un text de Mişu Croitor

  „Când Statele Unite va conduce lumea ,Biserica Catolică va conduce lumea” (Arhiepiscopul Quigley 1903 “The Chicago Tribune”)

  America este acuzată că facilitează, ba chiar sponsorizează imigrarea masivă. Care ar fi logica unei astfel de acţiuni şi care este puterea din spatele puterii?

  Se urmareşte dislocarea populaţiilor din teritoriile lor,… ca prin acţiunea „multiculturalismului” în Europa , să fie şterse diferenţele de cultură,spiritualitate,tradiţii,naţionalism astfel încât sa devenim cu toţii o masa amorfă si fără identitate uşor de manipulat, la mâna papei, prin ecumenism!!!

  Dovezi şi probe de necontestat !

  Ce înseamnă „ecologia integrală” PROMOVATĂ recent de către Vatican la scară globală ? Vedem ce spun chiar ei, în enciclice !

  Care e meta lor finală ?

  ” ECOLOGIE INTEGRALĂ ” = HOTARELE DISPAR COMPLET !!!!!!

  ‘…Oprindu-se asupra expresiei „ecologie integrală”, folosită de Pontif în enciclica „Laudato si'”, prelatul i-a explicat semnificația, și anume conexiunea dintre toți și a fiecăruia în parte cu toți și cu toate, subliniind totodată valoarea deciziei de a ne asuma responsabilitatea îngrijirii planetei, „a casei comune”, a familiei umane, doar astfel hotarele dintre noi și ceilalți se mai destind, se mai pierd, chiar până la completa lor dispariție…” (Radio Vatican , 2 iulie 2015 „Cardinalul Turkson : ‘Ecologia integrală’ ne învaţă să ne simţim fraţi”)

  „Când Statele Unite va conduce lumea ,Biserica Catolică va conduce lumea”
  (Arhiepiscopul Quigley 1903 “The Chicago Tribune”)

  Evident, AMERICA ,prin acţiunile ei, NETEZEŞTE TERENUL pentru papalitatea care, în curând se va converti într-un simbol planetar !
  Dincolo de limbajul tehnic complicat pe care îl are, înţelegem că Vaticanul face TOATĂ politica mondială. Asta transpiră din enciclicile sale ! Chiar nu vedeţi cum zi de zi America este băiatul rău al globalizării, iar papalitatea devine pe zi ce trece, băiatul bun al globalizării? America şi Vaticanul lucrează împreună până când „hotarele dispar complet” şi toată lumea se transformă şi se „integrează” într-un „megatot pentru unitate” la mâna papilor ecumenici!
  https://misucroitor.wordpress.com/2015/08/28/america-si-vaticanul-lucreaza-impreuna-imigrarea-masiva-o-alta-etapa-inspre-megatotul-pentru-unitatea-mondiala/

  • Overmind 31 august 2015 la 12:45 pm - Raspunde

   „America este acuzată că facilitează, ba chiar sponsorizează imigrarea masivă. Care ar fi logica unei astfel de acţiuni şi care este puterea din spatele puterii?”

   E foarte simplu: destabilizarea Europei si un ultimatum in acelasi timp. Ultimatumul care Europa vestica sa se bage intr-un conflic cat mai mare posibil cu Rusia. Daca tarile UE se vor impotrivi ordinului SUA, vor arde …repede sau incet…dar SUA le va da foc, nu altcineva.

 6. simon petru 27 august 2015 la 11:29 pm - Raspunde

  Asa este…clanurile evreiesti aler lui Rothschild, Rockefeller, Soros etc . vor sa vada Europa distrusa cat mai curand !

 7. Diogene 27 august 2015 la 10:34 pm - Raspunde

  Informație proaspătă ce văd că a fost preluată și de o parte din media română, cinste lor !

  Dacă luăm în considerație afirmațiile unuia dintre Rotschild „atunci când sângele curge pe străzi, eu cumpăr”, putem înțelege lesne obiectivul (unul din ele, caci sunt întotdeauna mai multe…) haosului pe cale de-a fi creat în Europa.

 8. Radu 27 august 2015 la 9:12 pm - Raspunde

  Tot raul e si spre bine !
  Ce vor spune arhitectii societatii globalizate despre libera circulatie a persoanelor ,momeala cu care i-au pacalit pe multi sa accepte si libera circulatie a marfurilor si a capitalurilor ?

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Go to Top