Prostul dacă nu este fudul parcă nu e prost destul!
No issue detected

Stan Pățitu2 hours ago
.
nea Nicule,
constat că ignori în continuare ce spun despre globaliști și Vatican. Am o singură întrebare acum: ce știi matale despre iudei catolici și iudei sefarzi? Cunoști ceva în sensul ăsta? Ce anume?
și pentru că n-ai reacționat favorabil la atanționarea mea cu: cine face propagandă proastă la adresa Vaticanului cu scandaluri de pedofilie, homosexualitate și corupție(?), te mai provoc odată: crezi că Vaticanul dacă el e șeful, și-ar face singur o astfel de propagandă proastă? E la mintea cocoșului că altcineva o face cu scopul defăimării Vaticanului în ochii lumii. Nu vreau să-l scot bazma curată pe Vatican și nici pe iezuiți, pentru că au și ei bubele lor, dar altcineva e la cîrma lumii. În altă ordine de idei, dta susți că Vaticanul controlează inclusiv bancherii, globaliștii. De ce globaliștii l-au asasinat pe Roberto Calvi, șeful băncii ambroziana? Cum puteau niște oameni contraliți de la centru, Vatican și banca vaticanului, să fie asasinat de inferiori subordonați? E la mintea cocoșului din nou că nu bancherii globaliști sînt subordonați Vaticanului, ci este exact invers.
că există și la Vatican indivizi care sînt și masoni, este foarte adevărat, deoarece ei își racolează oameni peste tot, dar a spune că toți membrii Vaticanului, administrație, securitate și prelați, sînt toți masoni, cred că e treabă de dezinformare. La fel și în CIA s-au strecurat iexuiți, dar asta nu înseamnă că serviciile americane sînt controlate de iezuiți.
un alt indiciu este că dacă America, Anglia, Canada, Australia, etc., stabilimentul anglo-american ar fi fost catolic ca religie, ți-aș fi dat dreptate, dar din păcate n-am cum, deoarece stabilimentul e profund protestant, adică anti-catolic.
metoda dezinformării sau manipulării adevărului e folosită de toate grupările de evrei. Denigrare, diversiune și dezinformare, cu scopul dezavuării reciproce. Inclusiv Vaticanul acționează în sensul ăsta la adresa masoneriei și a globaliștilor.
pentru ce s-ar mai spiona reciproc dacă ar fi aceeași organizație, CIA cu iezuiții?
și alt indiciu serios este regele Filip cel Frumos al Franței, mai catolic decît papa, desființează masoneria în Franța. Dacă era subordonată lui, n-ar fi fost nebun să-și desființeze singur organizația care-l ținea pe scaunul de domnie. E tot o treabă de logică elementară.
n-am nimic cu matele, dar repet: se pare că-ți lipsesc informații serioase. Filmele pe care ni le propui sînt propagandă diversionistă la adresa Vaticanului, cu scopul de a distrage atenția de la principalul vinovat. Ceva de genul: hoțul strigă, hoțul(!), dînd vina pe altcineva, de obicei pe victimă.
eu unul nu cred că ești un propagandist diversionist, ci mai degrabă vorbești în lipsa unor informații serioase și adevărate.