Asta susțineți de o viață, domnule Coja, deși este doar o eroare. Cum puteți să numiți trădători pe cei ce susțin că:
-dacii au luptat și in cele din iurmă au scăpat de romani.
-nu e o mindrie să susții că ți-ai respectat, iubit, cotropitorul și că i-ai învățat limba în timp ce pe a ta ai uitat-o complet
-nu e nici o mindrie să afirmi că dăcițele se cuplau bucuroase cu militari pensionari romani, că le invățau limba și le-o predau cu sirg copiilor rezultați din căsătorie.
-nu e nici o mindrie să suții că romînii sînt rezultatul acuplării cu mulțime de romani și de migratori. Genetica oricum vă contrazice clar.
Adevărul acela, adică romanitatea romînilor Dv nici măcar nu l-ați demonstrat, necum dovedit. Eu am dovedit că nu este așa! Puteți ssă negați, dar sinteți terminați!
Florin Croitoru

Ion Coja

Domnule FC, de unde scoateți că „am numit trădători” pe nu știu cine?! Până nu veniți cu citatul din textele mele care să justifice afirmația dvs, vă rog să nu mai faceți niciun comentariu pe acest site. Deci: veniți cu citatul care să adeverească prostiile pe care mi le puneți în cârcă și după aceea mai vorbim. Până atunci sunteți suspendat de pe lista colaboratorilor. Ți-ai făcut-o cu mâna ta, domnule Dandin!