Cine este derbedeul agramat care l-a agresat pe domnul senator Mihai Goțiu ?

2017-09-14T10:06:44+03:0014 septembrie 2017|Textele altora|
 Cine este derbedeul agramat care l-a agresat pe senatorul USR Mihai Goțiu…

Cine este Mirel Palada, cel care l-a agresat pe senatorul USR Mihai Goțiu, la B1 TV

Distribuiți pe Facebook
Distribuiți pe Twitter

 

Mirel Palada l-a agresat pe Mihai Goțiu la B1 TV, într-o pauză publicitară
Mirel Palada l-a agresat pe Mihai Goțiu la B1 TV, într-o pauză publicitară

Senatorul USR Mihai Goțiu, vicepreședinte al Senatului, a fost agresat fizic de sociologul Mirel Palada, fost purtător de cuvânt al Guvernului Ponta, în timpul unei pauze publicitare, la o emisiune de la B1 TV.

Mihai Goţiu şi Mirel Palada au avut schimburi dure de replici în prima parte a emisiunii, iar după pauza publicitară moderatoarea, Nadia Ciurlin, a anunţat incidentul, emisiunea continuând fără prezenţa celor doi.

„Am fost lovit cu pumnii şi picioarele după ce i-am atras atenţia lui Palada, de mai multe ori, despre modul în care vorbeste. M-a lovit cu pumnul în gură. Sunt în regulă, am suferit lucruri şi mai rele”, a spus Mihai Goţiu, într-o intervenţie la Realitatea TV.

Mirel Palada a devenit cunoscut după ce a preluat funcția de purtător de cuvânt al Guvernului condus de la Victor Ponta, în octombrie 2013. Până atunci, acesta era director al Departamentului pentru strategii guvernamentale. În paralel, a îndeplinit ambele funcții.

Mirel Palada este fondatorul Companiei de Cercetare Sociologică și Branding (CCSB), ce oferă servicii de cercetare și consultanță în media și politică.

În septembrie 2014, Victor Ponta l-a schimbat din funcția de purtător de cuvânt. Decizia premierului venea după ce, în luna august a aceluiași an, Mirel Palada a avut pe pagină de Facebook o postare cu următorul conţinut: „Cum apare câte un subiect politic care învârtoşează spiritul bejboinic în opinanți, de zici că-i catastrofă şi dezastru mondial, cum mai scot capul câte doi-trei-zece-douăzeci, depinde de intensitatea subiectului, de bezmetici acoperiţi de pe lista mea care îşi fac seppuku comunicaţional şi trântesc cu cuvintele anti-guvernamentale în balta propagandistică la mine pe wall.

Şi uite aşa mai frigem nişte purceluşi anti-guvernamentali la proțap şi le dăm block şi mai bem o bere în cinstea sufletelor răposaţilor care nu mai este. În seara asta era unul care acum era reporter la Gândul, iar înainte fusese la Hotnews, şi care făcea clăbuci cu spume la mine pe pagină. Ce plăcere să-l execut electric! Câtă îndemânare am să omor prin blocare ziariştii obiectivi, deci anti-guvernamentali. Pufoşilor, nici nu ştiţi câtă plăcere îmi provocaţi”.

Ulterior, postarea de pe contul de Facebook al lui Palada a fost ştearsă, dar deja existau numeroase reacţii ale jurnaliştilor, dar şi din partea unor partide de opoziţie.

Senatorul Goțiu: „Mi-au dat lacrimile”

Senatorul USR a mers după emisiune la spital. „Dacă m-a durut cu adevărat ceva azi noapte a fost mărturisirea medicului de la Spitalul Clinic de Urgență „Sfântul Ioan”, care m-a consultat, că se gândește serios să plece din România. Cu buza spartă de un fost purtător al Guvernului nu aveam argumente pentru a-l face să se răzgândească. Și nici nu cred că aș fi fost credibil în acel moment.

Voi face însă tot ce ține de mine (și sunt convins că același lucru îl vor face și colegii mei din USR) să schimb (și să schimbăm) lucrurile în țara asta. Cu sprijinul colegilor mei și, mai ales, cu sprijinul vostru, vom reuși. Avalanșa mesajelor de solidaritate mi-a demonstrat că nu suntem deloc puțini! Nu voi ceda în fața niciunei amenințări ori intimidări verbale sau fizice. Nici „forța” lui Mirela Palada, și nici măcar toată forța reunită a tuturor huliganilor și penalilor din politica românească nu se pot compara cu cea pe care mi-ați transmis-o în lungile ore ale acestei nopți și dimineți. Vă mulțumesc!”, a scris senatorul USR, pe Facebook.

Acesta a mai spus și că va depune plângere la Poliție. De asemenea, le-a mulțumit celor care l-au încurajat.

„Aseară, târziu în noapte, mi-au dat lacrimile. Nu de la lovitura de pumn a lui Mirel Palada, ci de la zecile și sutele de mesaje de solidaritate primite pe Facebook, sms, WatsApp, până mi s-a descărcat telefonul. Tuturor vă mulțumesc acum și îmi cer scuze că, din motive de timp, nu voi reuși să o fac în mod direct, personal.

Vă asigur că voi continua să lupt împotriva abuzurilor de orice fel, inclusiv împotriva huliganismului politic, însă exclusiv prin mijloace legale. La fel cum am făcut-o și ieri, de la pupitrul plenului reunit al celor două camere ale Parlamentului, îi voi reprezenta atât pe cei care mi-au acordat încrederea, cât și pe cei a căror încredere nu am reușit să o câștig încă”, a scris Mihai Goțiu pe Facebook.

6 Comments

 1. dec 16 septembrie 2017 la 9:16 pm - Raspunde

  Tare de tot:

  „Cine este Mirel Palada?”
  Prietenul SUB-MEDIOCRU a lui Ponta SUB-MEDIOCRU….acceptati raspunsul?

 2. gogu 15 septembrie 2017 la 12:59 am - Raspunde

  Lucrurile vor evolua intr-o directie neasteptata la ora actuala.Vad ca toti „formatorii de opinie” din toate partile s-au aliniat imediat la a „infiera” violenta fizica.Si eu sunt de aceeasi parte, insa Gotiu si clica din care face parte isi va da arama pe fata astfel ca gestul lui Palada sa aiba sustinere.

 3. Puscasu Vlad 14 septembrie 2017 la 10:05 pm - Raspunde

  USR= SOROS= homosexuali la putere

 4. Lorena Bt. 14 septembrie 2017 la 7:10 pm - Raspunde

  Cu cât plătește statul român trădătorii de țară?
  Ce salarii încasează lunar boc după majorările PSD-ului. Păi 14500 de la Primărie și de la Universitatea Babeș- Bolyai încă 12 500 că e halal de conferențiar universitar de politichie ce cu bani muți se ține la cotețul universitar numit Facultatea de Științe Politice, Administrative, Jurnalism, Comunicare și alte marafeturi inutile. Faceți calculul și vedeți cu câți bani plătește lunar statul român impostorii în vreme de guvernare PSD…..

 5. calcan albastru 14 septembrie 2017 la 5:21 pm - Raspunde

  Desi Gotiu o merita ….totusi …nu se face in lumea civilizata.

  • dec 16 septembrie 2017 la 9:17 pm - Raspunde

   …de ce „o merita”?

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Go to Top