Cine conduce America ?

2021-02-04T23:09:31+02:004 februarie 2021|Textele altora|

Cine conduce America?

Cine conduce America?  Foto: Times.ky
Una dintre întrebările iritante, deranjante pe care mulți jurnaliști de investigație americani au pus-o după 3 noiembrie 2020, ziua alegerilor prezidențiale, a fost: cine e în spatele lui Joe Biden (și al Kamalei Harris)? Motivația e foarte clară: nici Joe Biden, diminuat de vârstă și cunoscut de-a lungul ultimelor decenii ca un politician ambițios dar mediocru, fără viziune și fără inițiative remarcabile, și nici Kamala Harris, un politician până mai ieri anonim, o debutantă, nu puteau să i se opună buldozerului politic Donald Trump (deși amator, din afara Sistemului). Cine a adunat în spatele lui Biden întregul establishment, Big Media, Big Tech, Big Pharma, părți semnificative din CIA și FBI? Cine a neutralizat judecătorii și Curțile, inclusiv Curtea Supremă?
Să ne amintim că Joe Biden a câștigat și alegerile primare ale Partidului Democrat în condiții spectaculoase. Atât Tulsi Gabbard, cât și Pete Buttigieg, ca să nu mai vorbim de faimosul Bernie Sanders se calificaseră în acea campanie în fața lui Joe Biden. Ca prin farmec, la o mișcare de baghetă magică, Biden a câștigat inexplicabil în Super Tuesday mai multe state. Dar era o afacere internă a Partidului Democrat, susținătorii lui Trump nu s-au prea interesat de aceste alegeri ale adversarului. Bernie Sanders, deși de departe principalul favorit, s-a retras până la urmă în avantajul lui Biden, la fel cum o făcuse la primarele din 2016 în favoarea lui Hillary Clinton. Kamala Harris a participat și ea la primarele Partidului Democrat, a obținut un scor foarte mic și nu a convins deloc.
După Joe Hoft, unul dintre fondatorii site-ului The Gateway Pundit (1 milion de vizitatori zilnic), dirijorul politic al noii echipe de la Washington este Barack Obama, fostul președinte de până în 2016. Într-adevăr, Obama, dincolo de figura sa de intelectual rasat, avocat, ca și soția sa, Michelle, este, după propria mărturisire, cel mai bun „construct”, cel mai bun „produs” al Școlii lui Saul Alinsky, un Lev Troțki al mișcării „marxist-revoluționare” de la Chicago, urmașă a Școlii de la Frankfurt.
Dar care e principalul susținător al lui Barack Obama? Lanțul slăbiciunilor… Pare a fi cel mai important finanțator al lui Joe Biden, celebrul George Soros. Soros este el însuși absolvent al London School of Economics (LSE), o universitate în care s-a predicat încă din secolul al XIX-lea socialismul „esenian”. LSE a fost fondată de patru membri ai Societății Fabiene (Fabian Society): Sidney Webb, Beatrice Potter Webb, Graham Wallace, George Bernard Shaw. Revoluționarii neomarxiști, troțkiști George Soros și Barack Obama s-au întâlnit, de fapt, mai demult, căci Soros a participat la punerea pe orbită a tânărului Barack Obama.
„Cine conduce cu adevărat tabăra Biden? Cine va conduce țara? America și lumea se întreabă cine conduce, în fapt, gangul Biden. Lui Joe Biden îi lipsesc în mod evident capacitățile cognitive, omul nu poate face nimic de unul singur. E nevoit să apeleze la ajutorul soției/asistentei sale în chip de cârjă ori de câte ori n-are la dispoziție un prompter. Știm cu toții asta. Nu e vreun MARE secret. Își citește discursurile de pe prompter și se și împiedică. Deci, cine îi scrie speech-urile și cine autorizează textul și chiar temele evocate? Joe n-o poate face. De cele mai multe ori, el chiar nu știe unde se află. Unii suspectează că Obama e cel care conduce tabăra lui Biden. Obama a și spus că vrea să conducă președinția din spate. Dar să fie vorba numai de Barack și de Michelle? Mulți cred că pe Obama îl manevrează strategul-șef George Soros. Soros și gangul lui de globaliști îl urăsc pe președintele Trump, urăsc populismul, naționalismul și drepturile individului” (Joe Hoft – „Who is really running the Biden gang ? It’s not Joe Biden, so who could it be?”thegatewaypundit.com, 9.01.2021).
Deci, marele șef ar fi George Soros? Nu, nicidecum. Are și el pe cineva în spate, și nu de ieri-de azi. Joe Hoft, fratele geamăn al lui Jim (amândoi contributori la The Gateway Pundit), crede că omul din spatele lui Soros este nu mai puțin celebrul lord Mark Malloch-Brown, fost vicepreședinte al Băncii Mondiale, fost secretar adjunct al ONU, actualmente membru al Parlamentului britanic, reprezentantul Finanței de la Londra, Finanță acuzată de mulți susținători ai lui Donald Trump că ar fi transformat America într-o „corporație” încă de la 1871.
„Știm că lordul Malloch-Brown supraveghea firma Smartmatic și a recunoscut relațiile dintre aceasta și mașinile de vot Dominion. Aceste două firme constituie o piesă importantă din spatele fraudării masive din acest an electoral pentru ca alegerile să fie furate în beneficiul lui Joe Biden. Dacă am fi avut un Minister al Justiției, cei implicați ar fi fost deja arestați și închiși. La scurt timp după alegerile din 2020, când democrații și Soros au crezut că alegerile au fost deja furate, Soros, în chip de răsplată, l-a numit pe amicul său, lordul Malloch-Brown, președinte al lui Open Society, grupul care coordonează și finanțează multe dintre cauzele lui Soros care au distrus America așa cum o știam” (Joe Hoft – „George Soros apparatchik lord Malloch-Brown believes „A global economy needs global institutions to govern it” – They hate president Trump and need him gone”thegatewaypundit.com, 22.12.2020).
Mark Malloch-Brown și-a expus viziunea despre starea actuală a lumii și necesara nouă ordine mondială într-un volum intitluat „Revoluția globală neterminată” („The Unifinished Global Revolution. The road to international cooperation”, Penguin Books, reeditare 2012). Prefațatorul cărții a ținut să precizeze: „În „Revoluția globală neterminată”, fostul secretar general adjunct al Națiunilor Unite, Mark Malloch-Brown, pune un diagnostic provocărilor globale ale secolului XXI – pe măsură ce ne-am integrat mai mult, am ajuns să fim mai puțin guvernați. Guvernările naționale nu mai posedă mijloacele necesare pentru a aborda problemele globale complexe, de la schimbările climatice la sărăcie, iar organizațiile internaționale încă nu au fost împuternicite pentru a umple golurile. […] Odată cu criza economică din 2008, mulți au fost obligați să recunoască faptul că o economie globală are nevoie de instituții globale care să o guverneze. Ceea ce e valabil pentru Finanțe – argumentează Malloch-Brown – e, cu siguranță, valabil și pentru sistemele publice de Sănătate, pentru sărăcie sau schimbările climatice. În „Revoluția globală neterminată”, el ne cere să încurajăm existența unor instituții internaționale cât mai puternice și valori care să susțină o adevărată agendă globalistă” (idem, 22.12.2020).
Și atunci, cine conduce revoluția „rasialistă”, a minorităților în general, împotriva „suprematiștilor” albi, revoluție de orientare neomarxistă și, mai exact, troțkistă din SUA ? Cine sunt oamenii din spatele președintelui Joe Biden și al vicepreședintei Kamala Harris? Lucrurile nu sunt chiar atât de misterioase. Se scrie și se vorbește despre asta. Desigur, nu în New York Times sau în Washington Post, care fac parte din dispozitivul noii revoluții totalitare. Noul Lev Troțki al Americii pare să se cheme Barack Obama, fost președinte.
În acest moment, Partidul Democrat, condus (formal sau informal) de Barack Obama, Hillary Clinton, Nancy Pelosi, Chuck Schumer, sunt pe cale să anuleze bipartidismul (și multipartidismul) și să instaleze partidul unic, revoluționar, neomarxist în America. Se inspiră inevitabil și din experiența chineză. Phill Kline, fost procuror general al statului Kansas, scrie: „Democrații par deciși să instituie partidul unic în Statele Unite. Încearcă să folosească revolta de la Capitoliu ca argument pentru a trata dizidența ca pe o infracțiune și pentru a elimina vocile conservatoare din spațiul public, și, în același timp, speră să-și folosească majoritatea foarte fragilă din Congres pentru a rescrie regulile care ne guvernează alegerile în așa fel încât Partidul Democrat să poată rămâne la putere decenii de-acum încolo” („Democrats have released a roadmap to one-party rule”realclearpolitics.com, 23.01 2021).
Cine e, de fapt, președinte în America? Numele real al noului președinte pare a fi Barack Obama, care s-ar afla, din umbră, la al treilea mandat (neconstituțional), dacă nu cumva chiar la al patrulea, pentru că, în mandatul precedent, Donald Trump a fost mai degrabă șeful opoziției, al „deplorabililor” (poporul). Împotriva lui Donald Trump au fost trei tentative de impeachment, prima demarând chiar în februarie 2017, iar ultima prelungindu-se după încheierea mandatului. Și în mandatul lui Trump la putere au fost tot complexul militaro-securitar, oligarhii (miliardarii), băncile, Big Tech, Big Media, Big Pharma, CIA și FBI, marile fonduri de investiții, în frunte cu BlockRock, care împreună fac infinit mai mult decât un președinte ales de popor.

Un comentariu

 1. misucroitor 9 februarie 2021 la 9:25 am - Raspunde

  VIA UT ROMA

  „…Visul luciferic al unui „nou Atlantis” se încearcă a fi împlinit acum prin America, dovezile există deja și sunt incontestabile!
  Dar cine, și ce mecanisme sinistre au acţionat în timp, împingând această naţiune spre împlinirea acestei ample agende ?
  Nu e simplu să urmărești și să descoperi încrengătura societăţilor secrete, dar dacă ne întoarcem la descoperirile din Scripturi pe care Dumnezeu le-a dat în vechime profeţilor Săi, vom descoperi cu adevărat o imagine de ANSAMBLU a istoriei umane; felul cum „taina fărădelegii” s-a infiltrat și a lucrat în creștinism de-a lungul istoriei !

  CODUL PROFEŢIEI !

  Pentru înţelegerea cărţii Apocalipsa, avem o cheie în Daniel. Cele două cărţi merg împreună. Foarte mulţi cred că principala cheie pentru a dezlega şi înţelege codul profetic al Scripturii se găseşte în visul lui Nebucadneţar (Daniel 2)… unde avem schița sumară și generală a PATRU imperii:

  1. Capul de AUR(Babilonul)
  2. ARGINT(Medo-Persia)
  3. BRONZ (Grecia)
  4. FIERUL (Roma)

  Degetele picioarelor reprezintă momentul despărţirii imperiului roman în ZECE părți (anul 476, regatele europene, invazia barbară).

  Imperiul roman continuă și în Evul Mediu, căci fierul se împletește cu LUTUL, tronul Romei, rămas vacant… a fost preluat și continuat prin papi, până în zilele noastre!

  Așadar, imperiul roman apare descris complex, divers și longeviv, el va continua până la revenirea Mântuitorului, căci piatra care lovește și distruge statuia pentru totdeauna reprezintă pe Iisus Hristos care va instaura Împărăția veșnică la revenirea Sa.
  Simbolurile pe care le găsim în cartea Apocalipsei sunt luate din întreaga Scriptură și din cartea lui Daniel. Când ucenicii au întrebat, Iisus a răspuns că ar trebui să studiem cartea lui Daniel dacă vrem să înțelegem semnele sfârșitului (Mat. 24).
  Mai mult, Apocalipsa lui Ioan ne vine în
  ajutor, completează cartea Daniel semnalând prezența Americii la evenimentele finale!

  „Apoi am văzut ridicându-se din pământ
  o altă fiară, care avea două coarne ca ale unui miel… lucra cu toată puterea fiarei dintâi înaintea ei…” (citește Apoc. 13:11-12).

  Așadar Apoc. 13 descrie DOUĂ fiare gigant!

  Dacă reușim să înțelegem că a doua fiară este America, Apocalipsa devine practic pentru noi o carte deschisă !

  Un extras interesant
  din presa americană a anilor 1903:

  “Când Statele Unite va conduce lumea, Biserica Catolică va conduce lumea..”
  [ Arhiepiscopul Quigley, 1903 “The Chicago Tribune” ]

  Așadar, după ce Roma păgână se creștinează, Sfântul Imperiul Roman continuă și în Evul Mediu… dar puterea politică a sistemului papal devine puternic eclipsată în Epoca Revoluției Franceze. Este momentul când Papalitatea primește „rana de sabie”, deci dispare pentru o vreme, însă imediat după aceasta profeția ne semnalează ridicarea unei alte puteri mondiale. Este vorba de Statele Unite ale Americii ! Ea este prezentă astăzi în toate colțurile globului !

  „Apoi am văzut ridicându-se din pământ
  o altă fiară, care avea două coarne ca ale unui miel… lucra cu toată puterea fiarei dintâi înaintea ei…” (citește Apoc. 13:11-12).

  Coarnele „ca de miel” pot simboliza
  o națiune creștină, tinerețe și nevinovăție !

  În urmă cu 400 de ani, Bacon credea că Atlantis era chiar America. Bacon era capul francmasoneriei şi a rosicrucianismului. La acel moment, mulţi dintre rosicrucianişti
  s-au alăturat francmasoneriei. Preşedintele George Bush jr. vorbea despre modul cum ar putea să ducă democraţia altor ţări.
  Dar America era Republică.
  „America n-a fost niciodată democraţie”
  [ Dr. Stan Monteith, Host& founder,
  Radio Liberty ].

  Ideologia unui „nou Atlantis” aparține numai celor din cadrul religiilor mistice şi a societăţilor secrete care promovează această idee a democratizării omenirii și care să lumineze naţiunile !
  G. Bush:
  „… Când fondatorii noştri au declarat noua ordine a tuturor veacurilor, ei acţionau
  într-un veac al speranţei care trebuie
  să se împlinească.”
  [ George Bush – „Inauguration Speech” ]
  https://youtu.be/vJCtP6jouJQ

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Go to Top