adevar
0 aprobate
wegwhew@wehgw.hww
193.218.118.91 Ca răspuns la Sorin.

Tu il acuzi pe marcel ciolacu ca ti-a furat masina, desi masina ta a fost furata de catre Bercea Mondialu. Evident, ai uitat sa iti instalezi camera video de bord, CIP de localizare in masina ta.

La fel faci din pacate si cu istoria. O confuzezi in mod flagrant. Si logica ta spune ca daca se considera ca RUsia a furat atunci furtul tezaurului Rusiei , care e o actiune total ilegala si incalca legile internationale, este perfect justificata.

Da , Rusia nu a respectat tratatul international cu Romania in anul 1877 privind razboiul de independenta, alianta militara impotriva turcilor etc,

Dar asta nu justifica minciunile, speculatile si aberatiile propagandei ,,ieuropene,, si americane de azi. Hai sa ii dam in cap lui Putin si cu tezaurul inexistent din 1917 al Romaniei !

sa ii mai dam in cap cu sanctiuni, cu tot felul de petarde.

Rezultatul? Conform bancii mondiale economia Rusiei are cea mai mare crestere in 2023 din ultimii 30 de ani. Waw ! ba mai mult, nu mai e dependenta deloc de economia si comertul cu Uniunea europeana.

UE, Germania in primul rand se prabusesc economic. Impui sanctiuni impotriva firmelor tale, si impotriva lui tac-tu si firmei lui ma-ta si fiu-to !! asta face Bruxelles, ca sa vezi de ce idioti anume suntem noi condusi.

Ca a explodat North stream, nu a explodat Putin, ci o conducta germana! si Germania inseamna Romania, inseamna UE si interesul european. Dar cu idioti spalati pe creieri e greu de explicat.

Biden a cumparat gaz si petrol rusesc din India, exportand in europa in draci. Ce nu e clar ca Putin si Biden s-au inteles sa intre in Ucraina, biden vinde arme americane la NATO in europa, scapa de procesul PFIZER si uita lumea de vrajeala covid,

iar Rusia castiga miliarde, independenta economica, energetica internationala. Acum are cea mai mare armata din lume,

desi in 2022 a inceput razboiul in Ucraina fara nici o drona, acum produce cat sa fie capabil Putin sa invadeze China comunista! doar ca voi inca visati copii, visati in continuare ca e gratis.