caroline gunderode
676 aprobate

google.bex
caroline.gunderode@gmail.com
109.133.42.42

 

ZELENSKI A SPUS-O IN PUBLIC SI IN PRESA CA EL VREA SA CONSTRUIASCA MARELE ISRAEL IN UCRAINA !

TRAFICUL DE ARME ESTE EXTRAORDINAR DE RENTABIL( deci il vor prelungit la infinit !!!) ATAT PENTRU ZEVZENSKI CAT SI PENTRU USA , DAR NU NUMAI , CACI CUMPARA SI VAND CONTINUU UNUL ALTUIA – si altor tari !!! – TOT FELUL DE VECHITURI DE CARE NU MAI AU NEVOIE – CONTRIBUIE INCLUSIV ISRAELUL LA ACEST FEL DE COMERT ULTRAPROFITABIL .

TRATAND POPOARELE DREPT CARNE DE TUN !!!
AM UN ROMAN INTRE CUNOSCUTI AICI IN BELGIA , CARE PROVINE DINTR-UN SAT DE LA O SUTA DE KM DE PUTNA IN INTERIORUL UCRAINEI : MI-A SPUS CA PANA ACUM NU LUAU LA ARMATA CU FORTA BARBATI CARE AU PESTE 3sau 4 COPII. DAR RECENT L-AU LUAT PE VECINUL LUI, PRINZANDU-L IN STATIA LUI DE BENZINA : DESI ARE 7 COPII !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

CASTA DE LA VARF, CONDUSA DE ZEVZENSKI ESTE EXCLUSIV ALOGENA – ZELENSKI ESTE EVREU SI PERFECT SINCER CAND DECLARA PUBLIC CA EL VREA SA CONSTRUIASCA MARELE ISRAEL .

BINEINTELES CA VOR SA TRAGA SI GERMANIA – SI NU NUMAI !!!- IN ACEST RAZBOI !
NU A DECLARAT KAUFMANN IN CARTEA LUI DE ‘WISHFUL THINKING’ PENTRU TOTI VENTRILOCII CA EL , CA ” GERMANY SHALL PERISH ” !?

ALTFEL DECE OBLIGA AZI GERMANIA SA TRIMITA TANCURI UCRAINEI, PE LANGA MILIARDE FARA SFARSIT, DEVENIND ASTFEL FORTA COBELIGERENTA !?
SI CE DACA HABECK A ZIS „NU”!!! , LA INCEPUT ?
ASTAZI ZICE „DA”, SI SE EXECUTA !
CASTA DE CRIMINALI ACTIONEAZA PESTE TOT LA VARFUL TARILOR MANIPULATE CONTRA PROPRIILOR LOR POPOARE !!!
NU, NEMTII NU VOR RAZBOI CU NIMENI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
NEMTII SUNT TRASI IN RAZBOI DE VENTRILOCII LUMII !

ZICE NEAMTUL-NEAMT ERNST WOLFF SI FINANTISTUL MARKUS KRALL(catolic) :

CRIZA ACTUALA SE POATE REZOLVA SI PASNIC – NU-I NEVOIE DE RAZBOI CIVIL NICAIERI DESI CRIZA GENERALA FINANCIARA SI ECONOMICA SE AGRAVEAZA CONTINU , DATORITA CELOR DOUA NUCLEE DE FORTA COPLESITOARE, CARE DOMINA LUMEA – COMPLEXUL INDUSTRIEI DIGITALE (SILICON VALLEY dar nu numai!!!) SI CEL FINANCIAR PRIN BLACKROCK .

BANCILE VOR COLAPSA ORICUM , NOI MONEZI VOR APAREA (dincolo de banii digitali, probabil vor aparea bani productie locala, regionala, partial acoperiti in aur sau altceva , declara expertul financiar Markus Krall !) CACI FIAT MONEY VA DISPAREA DESI EI -BANCA CENTRALA -VOR PROBABIL SA-SI CONTINUE ESCROCHERIA CU UN SISTEM EXCLUSIV DIGITAL(fara acoperiere in aur sau altceva, explica Markus Krall) DACA NU SE REVOLTA OAMENII CU MILIOANELE CA SA-I BLOCHEZE .

SI TOT PE CALE PASNICA SE POATE REZOLVA PUTEREA EXAGERATA DIGITALA -de bordel camataresc !!! – A GAFAM (GOOGLE AMAZON FACEBOOK ETC) , DANDU-SE PATENTELE GRATIS PUBLICULUI LARG ! ELIBERAND OMENIREA DE CAPUSELE ASTEA !!!
ORICUM :
ACESTE MEGAINTREPRINDERI AU FOST INFIINTATE CU BANII PLATITORILOR DE TAXE – ELON MUSK INCA LUCREAZA CU BANII CIA etc, (prin bani smulsi americanilor cu taxe nejustificabile !!! )

Desi taxe ca in Belgia, inca n-am vazut de mari!
Hahahaa!
Si se vor mari asa incat sa devina neachitabile .

ASA FUNCTIONEAZA INDUSTRIA INDATORIRII !!!

REPET:

DACA NU IESE LUMEA IN STRADA SA BLOCHEZE AEROPORTURILE SI SA-I PRINDA PE BORFASII CARE NE DISTRUG ECONOMIILE SI VIATA !

TUTUROR !
NU DOAR NEMTILOR SI ROMANILOR, CI SI EVREILOR CARE NU SUNT BOGATI, SI TRAIESC IN ACESTE TARI !

DOAR SINUCIGASII SE POT IDENTIFICA CU ZELENSKI SI CRIMELE LUI CARE NE DUC DIRECT LA AL 3-LEA RAZBOI MONDIAL, ATAT DE DORIT DE WAR-MONGERS DIN SATRAPIA LUI IN DESCOMPUNERE !