Un comentariu al dlui Nicu Cohen

YAGODA – Criminalul despre care nu vorbeşte nimeni A UCIS zeci de milioane de oameni. Este unul dintre cei mai mari ucigaşi din istorie
Contains Link

Nicu Cohen4 hours ago

Toate drumurile duc la Roma .
Din cite am citit si eu , ordinul asasinarii tsarului / cezarul Imperiului Roman de rasarit – a plecat de la New York . Se stie asta din niste panglici de telegraf care au fost uitate de bolsevici in graba lor sa paraseasca Yekaterinburg cind se apropiau soldatii lui Kolchack . Sub indrumarea unui anume Nikolai Sokolov aceste panglici telegrafice au fost scoase din Rusia si au ajuns la Paris unde prin 1922 , au fost decriptate . Ordinul de asasinare fusese dat de iezuitul Jacob Schiff , care avea controlul Rezervelor Federale – corporatie romană – si care a finantat revolutia bolsevica prin Trotzki si Sverdlov .
Jacob Schiff i-ar fi ordonat lui Jacob Sverdlov sa lichideze familia cezarului .
Cezarii Rusiei / Imperiul Roman de rasarit erau in conflict deschis cu papii / cezarii Imperiului Roman de apus
Tsarul/ Cezarul Alexandru I a dat un decret in 1820 prin care expulza iezuitii din toata Rusia , dupa care a fost otravit , Tsarul /Cezarul Alexandru II a indraznit sa rupa pina si legaturile diplomatice cu Vaticanul in 1877 dupa care a fost asasinat cu o bomba , apoi in urmeaza tsarul /cezarul Nicolae II ….asasinat la ordinul lui Schiff , evreu iezuit care nu putea sa actioneze decit la ordinele exprese ale superiorului sau , papa , cezarul de la Roma ,rivalul istoric al cezarului de la Petrograd .

http://www.pacinst.com/terrori…