De la: Constantin Șelaru
Data: 18 decembrie 2017, 14:52
Subiect: L-a VĂZUT cineva pe Dinu Patriciu MORT

DAR A CITIT CINEVA AUTOPSIILE LUI IOHANNIS ȘI BĂSESCU?! DAR NU CRED CĂ PE UN BIET RAPORT MEDICO LEGAL SĂ ÎNCAPĂ O FLOTĂ COMERCIALĂ ȘI ATÂTEA FURĂCIUNI CÂTE AUI SĂVÂRȘIT CEI DOI NUMAI PÂNĂ ACUM!

L-a văzut cineva pe Dinu Patriciu mort?

dinu patriciu

După moartea și înhumarea lui Patriciu, petrecute în condiții misterioase, cu multe aspecte controversate, au rămas foarte multe întrebări la care nimeni n-a răspuns, menționează comisarul.ro.

În 2014, Mihail Giurgea, pe site-ul Capitalismpepaine.com, într-un material intitulat L-a VAZUT cineva pe Dinu Patriciu mort? punea niște întrebări.

Ele rămân valabile și astăzi:

Exista vreo autopsie a escrocului care a furat 4 miliarde de euro de la statul roman?

Vad ca o multime de slugi care il elogiaza si il deplang pe marele miliardar (de la care, coincidenta, au papat bani la greu). Pe principiul ca „despre morti, numai’ de bine”. OK, dar cat de mort este Dinu Patriciu?

Ca viata lui se imparte in doua: inainte de escrocheria Petromidia si dupa aia.

Inainte sa fure Petromidia

Dinu Patriciu (de profesie arhitect, fara nici o treaba cu petrolul) avea o firma de constructii. Care, prin PNL, a primit contractul pentru noul sediu al Muzeului Satului. Pe care, in 4 ani si jumatate, n-a reusit sa-l termine, de mare antreprenor ce era.

Cu Petromidia, a fost cea mai mare mânarie din ultimii 25 de ani: rafinaria fusese deja vanduta turcilor de la Akmaya (firma care chiar cu petrolul se ocupa si care platise si spaga cuvenita). Cu intarziere, PNL-ul si-a dat seama: ia stai bre, da’ de ce sa ne multumim noi c-o spaga amarâta, cand putem sa luam rafinaria cu totul? Oameni ne facem (asta, cica, e „dreapta” romaneasca!). Drept care au RUPT contractul, pretext ca turcii nu platisera nu’ș ce avans, si i-au dat rafinaria GRATIS lui… Dinu Patriciu, marele arhitect.

Da, ati auzit bine: gratis, ca omul era cu buzunarele goale. Banii pentru plata rafinariei i-a primit tot de la stat! Adica de la tine, roman idiot. Deci rupi contractul cu Akmaya, care daduse bani adevarati, si i-l dai bani lui Dinu Patriciu, un arhitect ratat, sa-ti cumpere cea mai mare rafinarie din tara, tot cu banii tai.

Sincer: miroase a mâna Securitatii, de la o poșta!

Exact asa au facut si cu privatizarea industriei de vagoane catre securistul Burci, sau a industriei de ciment, catre securistul Voiculescu.

Dupa Petromidia

Au aparut pupatorii in dos. Care nu l-au ajutat prea mult, ca tot prost a ramas (ca toti securistii, care se pricep doar sa fure de la stat, nu sa si faca efectiv afaceri. Afacerea lor e hotia.).

Principala „afacere” a lui Patriciu, dupa preluarea rafinariei, a fost MIC.RO, cu care s-a si facut de râs, si a si pacalit, din nou, o multime de oameni.

Dupa care, haituit de noul DNA pro-american, a simțit ca e timpul sa se retraga. A vandut rapid Petromidia catre presedintele Kazahstanului (cel mai corupt om de pe planeta), cu complicitatea lui Victor Ponta, care dupa vanzare, A STERS, in ianuarie 2014, datoria de o jumatate de miliard de dolari a rafinariei catre statul roman. Practic, i-a facut cadou 500 de milioane de coco, presedintelui Kazahstan-ului (tot din banii tai, roman idiot!). Exemplara colaborare stanga-dreapta, pentru binele patriei!

Patriciu s-a laudat ca a castigat 4 miliarde de euroi, s-a vaitat ca e bolnav, a platit sa apara cateva poze suferinde prin presa si a sters-o la Londra, tot in ianuarie. La Londra… a disparut total!

DNA-ul nu s-a lasat, si i-a cerut sa vina in tara, sa fie cercetat penal pentru manipularea pietei de capital.

In clipa asta, Patriciu, foarte convenabil, a murit de cancer. Iar familia a zis ca inmormantarea va fi in cerc restrans, deci nici un fotograf, nimic. Convenabil in primul rand pentru Victor Ponta, PSD, dar si PNL. Gata cu urmaririle penale, gata cu confiscarea a 4 miliarde de euro. Martorul si faptuitorul a murit. Banii s-au topit.

Foarte tare, nu-i asa? Voi ce-ati face dac-ati fi Securitate, dac-ati pune mana pe 4 miliarde de euro, si daca DNA-ul ar ameninta sa va aresteze marioneta si sa va confiste banii?

V-ati lasa anchetati si pedepsiti, ca asa e corect?

I-ati face rost marionetei de o noua identitate, ca sa se bronzeze linistit la Rio de Janeiro? Cu 4 miliarde, si cu resursele serviciilor secrete, se poate cumpara orice.

Ati lichida marioneta?

Asa ca intreb din nou: exista vreo autopsie, vreo analiza ADN a lui Dinu Patriciu? Exista vreo confirmare ca omul internat la Londra si mort de cancer in spital, era chiar Dinu Patriciu?

Exista ceva, orice, o dovada cat de mica a faptului ca Patriciu a murit, in afara de declaratiile familiei?

ULTIMA ORA
Miliardarul bihorean Viorel Micula, unul din patronii European Drinks, ar fi dat nas în nas cu „mortul” Dinu Patriciu într-o mare bancă din Viena la sfârșitul toamnei, în acest an! Viorel Micula era însoțit de fiul său, „celebrul” Victoraș, și l-a salutat pe Patriciu iar acesta i-a răspuns la salut vizibil marcat! Episodul a fost povestit, de curând, în cercul său de prieteni de Victoraș Micula însă, cu toate circumstanțele de rigoare având în vedere credibilitatea personajului, informația ar trebui verificată de autorități, titreaza hotinfo.ro.