Băsescu – capelmaistrul dezincriminării abuzului în serviciu

Doar coperțile Codului Penal și ale Codului de Procedură Penală au mai rămas neatacte la Curtea Constituțională cu excepția de neconstituționalitate. În rest cele două coduri sunt vraiște și arată măsura unui stat mafiot creat de BASESCU, BOC și camarila lor de impostori.
Achitări pe bandă rulantă din cauza dezincriminării ABUZULUI IN SERVICIU.. Scapă toată infractorimea complice la JAFUL de aproape 3 decenii a acestei țări făcute praf, indiferent cum s-ar numi și s-ar încadra conduitele penale de CORUPȚIE și asociate FAPTELOR DE CORUPȚIE.
Cine își freacă mânile și hăhăie de încântare pentru aceste abominabile isprăvi? Nimenul altul decât artizanul statului mafiot chiorul bețivan Bășescu. Cine a pus botul la manipulările lui Băsescu care a apărut la România tv vituperând pe tema ABUZULUI IN SERVICIU? Păi prostimea în masă a vulgului și prostimea din presă. Cât de cretin poate fi unul ca MIRCEA BADEA, de pildă, când orgasmează la ideea că abuzul în serviciu e dezincriminat? România tv la scurtă vreme după ce BICA a fost pusă în libertate l-a meditizat vârtos pe Basescu în cruciada lui de a-și scăpa anturajul penal, luările de poziție în care clămpănea în legătură cu fapta funcţionarului public care, în exercitarea atribuţiilor de serviciu, nu îndeplineşte un act sau îl îndeplineşte în mod defectuos.
Băsescu vădit interesat desigur, e cel care a dat de pământ cu sintagma îndeplinește defectuos, de parcă n-ar fi fost lingvistic suficient de clar care e semnificația termenilor. La perorațiile aberante ale lui Băsescu a dat curs și iluiminata Curte Constituțională care în zelul ei tembel a ajuns să stabilească total arbitrar inutile praguri de unde, chipurile, ar mai fi putut inceperăspunderea penală în cazul ABZULUI IN SERVICU, dacă desigur guvernul Cioloș catadicsea să-l armonizeze legislativ în cele 45 de zile după perfidul verdict constituțional. Că nici Comisia de la Veneția care o tot ține langa cu alienierea legislativă, nu vrea binele românilor, e inutil să mai subliniem. Din perspectiva acesteia azi, mâine n-ar fi exclus să ni se recomande închisori de 5 stele pentru criminali ș-alte cele.

Abuzul în serviciu, rămasese ultmul prag de agațare a infractorilor, e drept ca de cele mai multe ori utilizat penal abuziv dar nu ca infraciune in sine ci pentru a acoperi alte infracțiuni mult mai grave pentru care procurărimea nu era in stare să vină cu probatorii solide, incompetentă fiind.