CD
32 aprobate

cdimulescu@att.net
75.57.36.95

 

Intamplarea a facut ca sa cunosc un profesor de istorie din Republica Georgia care a emigrat in SUA, statul Georgia orasul Atlanta. Cand i-am spus aceasta poveste care a circulat acum vre-o 20 de ani pe internet si in limba engleza,
amicul meu Soso Tsotskolauri a inceput sa rada si mi-a spus ca multi l-au intrebat de originea lui Stalin, iar el le-a explicat ca toti georgienii sunt convinsi ca origine lui Stalin era pur gruzina.
Particula Djouga in limba gruzina nu inseamna nimic, este doar un nume, dar pronuntarea numelui Djougasvili in engleza suna foarte apropiat si ademenitor cu Jewgasvili, unde jew este evident evreu si s-ar traduce fiul evreului, caci suna bine in engleza. Pentru ca nu suna bine si in alte limbi s-a inventat povestea cu insula din Golful Piersic etc.
Trasaturile faciale clare si distincte ale lui Stalin nu au nimic comun cu trasaturile semite ale sefarzilor. Ar aduce mai mult a khazar, dar aia nu au fost pe insula si nu au avut de aface cu portughezii. Folclorul a preuat propaganda evreiasasca si la facut pe Stalin evreu, dar nu a reusit sa-l taie imprejur. Taiat pe acolo nu mai putea intra la seminar, dar astea’s amanunte la care nu se gandesc mintile entuziasmate de deliciul barfei.