Subject: Fw: Vedeti ce zice si Putin

Putin trebuie apreciat dupa ceea ce face si ce spune el, ba chiar si dupa cum face ceea ce face si cum spune ceea ce spune. Tot ce spune aici este logic, fundamentat. Pentru mine, ca fost militar, Putin zice si face bine pentru tara lui. Ca noi nu vom fi in stare sa tragem niste spuza si pe turta noastra, asta ne priveste – si ne costa!
Cum sa-i credem pe cei ce zic ca Putin vrea sa atace Romania si ca el a intervenit in  Ucraina, cand il putem auzi aici, de fata, intr-un interviu dat TVR acum 5 ani – si se oferea sa ne ajute, sa ne vanda gazele fara intermediari, ba sa ne lase sa le livram noi si ucrainenilor?! Ca guvernantii nostri prefera intermediarii, de unde le „pica” probabil si lor ceva, in timp ce pe noi ne ustura ingrozitor, si asta ne priveste – si ne costa!
Pe Putin il putem aprecia si dupa ce zic altii despre el, cu conditia sa luam in calcul cine sunt aceia si ce motivatie au. Urmariti-i cu atentie pe detractorii lui Putin, studiati-le figurile de sobolani batrani mirosind cascavalul la care inca nu pot ajunge. Disecati-le discursul searbad, politicianist, exact cel cu care ai nostri ne-au tocat la cap 25 de ani.  Ei au ce au cu Putin, dar eu nu-i pot crede vazand cum ii reproseaza lui magariile facute de Gorbaciov si mai ales de Eltin, cum neaga pana si datele statistice, care le contrazic spusele…
Daca noi, romanii, il vom judeca gresit pe Putin  si vom actiona ca atare ne va costa infinit mai mult decat pe americani. Sa nu uitam adevarul asta!
Interviu Realpolitik cu Putin

https://www.youtube.com/watch?v=GolLIzfOgxg
Oferta lui Putin pentru Romania,

https://www.youtube.com/watch?v=5JUWIpluCEc

„Adevaratul Putin”, descris de opozantii lui

https://www.youtube.com/watch?v=ER-c3Zx-hKM