caroline gunderode
google.be
caroline.gunderode@gmail.com
109.133.42.42
ASA ESTE : GERMANIA SI-A REVENIT PRIN PROPRIILE SALE FORTE :

NOUA MARCA INDEPENDENTA SI-A CASTIGAT VALOAREA FIIND

ACOPERITA DE VALOARE MUNCA IN LOC DE AUR !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ESTE MERITUL LUI HITLER SI AL MUNCII EXTRAORDINAR DE AUTODARUITE A EXCEPTIONAL DE HARNICULUI SI INTELIGENTULUI POPOR GERMAN !

INDIFERENT DE CE ZICE DOXA OFICIALA CARE A ACAPARAT ISTORIA IN TOATE UNIVERSITATILE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

HITLER A INCERCAT IN DESPERARE SA EVITE INITIEREA RAZBOIULUI 2 MONDIAL FACAND 32 DE OFERTE DE PACE EXTREM DE CONVENABILE SI DE GENEROASE ENGLEZILOR !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DAR

CHURCHILL A VRUT CU ORICE PRET SA-L TRAGA PE HITLER IN RAZBOI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

FAPT PTR CARE CHURCHILL A STIMULAT NONSTOP ATACURILE SISTEMATICE ALE POLONEZILOR !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

SECONDATI ADESEA, NU MEREU, DE RUSI BOLSEVICI – NUMEROSI EVREI PRINTRE ACESTI BOLSEVICI – CARE INVADAU TERITORIILE GERMANE DE LA GRANITA CU POLONIA, UCIGAND, MUTILAND SI TORTURAND POPULATIA CIVILA GERMANA, DE LA GRANITE,, SAU DIN COULOARUL DANZIG , ASA INCAT

HITLER SA FIE NEVOIT SA DECLANSEZE RAZBOIUL SPRE A APARA NEMTII UCISI MASIV DIN TERITORIILE INVECINATE CU POLONIA, UNDE NEMTII ERAU INCA MAJORITARI CACI FUSESERA TERITORII GERMANE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
.

BOLSHEVICII – SI IUDEI PRINTRE EI – CARE AU AJUTAT POLONEZII SA MASACREZE NEMTII INVADANDU-LE PROPRIILE TERITORII GERMANE, AU PROCEDAT FOARTE ASEMANATOR CU BOLSHEVICII RUSI CARE AU MASACRAT BIETII BASARABENI IN ANII 40 . ACEEASI REACTIE DE URA PE ROMANII SPOLIATI SI UCISI DE INVAZIA RUSEASCA , A AVUT LOC SI CONTRA POPULATIEI CIVILE GERMANE, LIPSITE DE APARARE, AFLATE DE-A LUNGUL GRANITELOR CU POLONIA JEFUITOARE DE TERITORII GERMANE VECHI CU MAJORITATE DE POPULATIE GERMANA, CARE NU LI SE CUVENEAU SUB NICIO FORMA !!!

SI AZIBSTAU MARTURIE BISERICILE GERMANILOR UMPLUTE DE POLONEZII CARE LE-AU ACAPARAT DE LA POPORUL GERMAN !

CUM SPUNE UN ISTORIC ADEVARUL AZI, TSAC CU EL LA INCHISOARE !

SI CAPACUL DE PLUMB AL INVINGATORILOR, PESTE ISTORIOGRAFIA ADEVARATA !