CD
19 aprobate

dnitsoc@gmail.com
75.57.36.95

 

Romanul daca nu injura el pe rusi sau pe chinezi nu se simte bine, xenofobia este o trasatura puternica de cararcter, romanii nu sunt atat de patrioti pe cat sunt da xenofobi.

Daca nici acest articol, de altfel postat pe websiteul acesta, nu poate convinge pe unii sa-si mai revizuiasca instictele xenofobe atunci chiar ca nu mai este nici o sansa pentru ei.

Autorul acestui articol-interviu este o personalitate marcanta a vietii politice internationale, aia pe care unii nici nu stiu ca exista, caci nu se da pe TV.
Peter Koenig este analist geopolitic și fost Economist Senior la Banca Mondială și Organizația Mondială a Sănătății (OMS), unde a lucrat timp de peste 30 de ani la Apă și Mediu, în întreaga lume. Predă la universități din SUA, Europa și America de Sud. Scrie regulat pentru reviste online și este autorul imploziei – “Un thriller economic despre război, distrugerea mediului și lăcomia corporatistă”; și coautor al cărții cu Cynthia McKinney „When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis” (Clarity Press – 1 noiembrie 2020) – “Cand China stranuta – De la Coronavirus la Izolare si pana la Criza Globala Politico-Economica”.
Este cercetător asociat al Centrului de Cercetare privind Globalizarea. El este, de asemenea, un Non-rezident Sr. Fellow al Institutului Chongyang de La Universitatea Renmin, Beijing.

CHINA VS. OMS- Organizatia Mondiala a Sanatatii.
– Virusul nu a provenit din China – OMS a fost o inițiativă a Rockefellers
– Interviu cu Peter Koenig

China a respins ca fiind motivate politic apelurile Organizației Mondiale a Sănătății pentru o nouă anchetă privind originile Covid-19. Organizația a efectuat prima investigație în ianuarie în orașul chinez Wuhan. Dar, proba nu a reușit să concluzioneze, cum a vrut occidental privind începuturile virusului.
*
– Jurnalist: Cum vedeți această afirmație a Chinei?
– Peter Koenig: China are perfectă dreptate. OMS a avut ziua lor în instanță, ca să spunem așa, în luna ianuarie a acestui an. O delegație a OMS a vizitat China și a ajuns la concluziile lor, cam la ceea ce China a spus de la început, că virusul nu provine din China.
Dar occidentul nu este fericit.
Pentru a continua demonizarea Chinei, occidentul ar dori ca autoritatea OMS să spună contrariul.
Atenție – și acest lucru poate fi important pentru mulți ascultători și telespectatori – ar trebui să știți cine sunt principalii finanțatori ai OMS, alții decât țările membre…

În primul rând, crearea OMS ca agenție a ONU a fost o inițiativă Rockefeller multifuncțională. Acest scurt videoclip poate oferi un fundal valoros.
Video: Istorie și Rockefellers
https://www.globalresearch.ca/wp-content/uploads/2021/08/VID-20210812-WA0000.mp4?_=1

Rockefeller’s Standard Oil Company, s-a auto-despărțit în multe bucăți pentru a evita legile anti-monopol din SUA transformanduse practic în ExxonMobile. Rockefellers a vrut să transforme industria de sănătate, la acel moment încă în mare parte bazate pe medicina tradițională pe bază de plante și naturale, într-o industrie petrochimica, pharma-piață. Și au avut succes, așa cum știm astăzi.

Sursele „externe”, așa-numita finanțare extrabugetară, sunt de aproximativ 3 până la 4 ori mai mari decât bugetul obișnuit al OMS, care constă în principal din contribuția țărilor membre.
Printre finanțatorii „din afară”, se numără cei mai proeminenți, Fundația Gates, GAVI, Alianța Globală pentru Vaccinuri și Imunizări (are aproximativ 28 de membri, majoritatea companii farmaceutice), de asemenea, create de Bill Gates, care este, apropo, găzduit chiar lângă OMS la Geneva, și alte produse farmaceutice și susținători ai Big-pharma.
Desigur, ei nu donează direct către OMS, acest lucru ar fi prea evident, dar în format indirect, cum ar fi prin fonduri fiduciare și moduri similare, deci este mai puțin cunoscut.

Creșterea economică post-pandemie a Chinei: atingerea și dezvoltarea piețelor interne și a bunăstării
De asemenea, este clar, așa a fost de la început, că virusul corona a fost făcut în laborator, există mai multe brevete disponibile – nu le veți mai găsi pe internet – deoarece falsul verificator de fapte le-a eliminat pe toate.
Având în vedere acest context, este evident că occidentul are nevoie de:
(1) altcineva de vină pentru covid și
(2) de a acuza în special China.

China este o amenințare pentru vest, o amenințare imaginată, dar imaginată la fel, pentru că vestul condus de SUA – se află într-un declin economic și, odată cu el, supremația lumii occidentale, menținută până acum de dolarul american.
Este o dominație monetară fiat, susținută militar, de NATO. Și este într-un declin rapid.
În timp ce moneda Chinei, Yuanul, se bazează pe PRODUSE, pe puterea economică a țării, nimic fiat in asta. Și asta este ceea ce ține vestul tremurând, deoarece trezorierii bancilor din întreaga lume abandonează dolarul ca activ de rezervă și trec la yuan și alte monede liber convertibile.

– Jurnalist: : Care sunt motivațiile guvernului occidental în acest sens?
– PK: Motivația este de a continua să demonizeze și mai mult China.
Dar nu va funcționa, pentru că mai mulți oameni se trezesc la realitate.
Covidul nu este decât un „instrument” pentru demonizarea Chinei. Unul puternic, sau cel puțin asta cred politicienii, dictatorii.
Pe un alt front, de exemplu, China este înconjurată de între 1200 și 1400, baze militare, SUA directe sau din alte țări care permit staționarea temporara, la nevoie, a armatei americane acolo. Dar fără nici un rezultat. China nu este doar pregătită, dar si o mare parte din restul lumii occidentale care își semnalează sprijinul pentru dominația SUA nu pentru că ei cred în ea, ci din cauza fricii de represalii, sanctiuni.

Mai mulți oameni ca niciodată încep să-și dea seama că acest plandemic covid nu are nimic de-a face cu sănătatea, si ca ei trebuie să apere știința evaluată inter pares. Atunci se poate spune că covidul echivalează cu o gripă comună.
Ceea ce vedem în vest este o tendință tot mai mare spre metode dictatoriale sau chiar tiranice, criminale de a controla oamenii, cu diferite forme de lockdown sau semi-lockdown/ izolare.
Ei inventează în acest scop tot mai multe „variante” covid … in prezent este varianta Delta – si deja pe vine este probabil varianta Epsilon – si asa mai departe….

Este uimitor că este nevoie de atât de mult timp pentru ca oamenii să deschidă ochii și să realizeze că există o altă agendă în spatele acestei fraude extrem de criminale, o agendă care, așa cum am menționat anterior, nu are nimic de-a face cu sănătatea, dar care folosește un inamic invizibil, un virus, ca instrument pentru a ține întreaga lume ostatică și în teroare.

Toate cele 193 de țări membre ONU urmează același dictat – un dictat al FRICII, care vine mult mai de sus, dintr-un cult obscur dominat de bani, care are scopul Malthusian de a reduce masiv populația lumii, de a lopata bani și alte resurse de jos și de la centru la vârf și de a controla ceea ce a mai rămas din populația supraviețuitoare, în mare parte prin AI și robotizare.

Sursa: https://www.globalresearch.ca/china-vs-the-who-the-virus-did-not-originate-in-china-the-who-was-an-initiative-of-the-rockefellers/5753026

Traducerea: CD