CD
102 aprobate

dnitsoc@gmail.com
75.57.36.95

Evident, toate nenorocirile care se intampla in civilizatia distorsionata, perversa si dezorintata a occidentului sunt cauzate de China, „Tapul ispasitor” din Kabbale. Niciodata Kabbalistii nu vor recunoste greselile lor si vor invinui pe altii de rezultatele proaste obtinute din experientele lor sociale. De la Mathus si buldogul sau T.H. Huxley incoace s-au facut tot felul de experimentari sociale si nimic nu a dus la un progres macar satisfacator pentru mase, ci doar rezultate PROFITABILE financiar pentru experimentatori.
Interesant acum cum unii isi iau singuri doza de amagire asa cum prevazuse Aldous Huxley mai bine de 85 de ani in urma in cartea sa „The Brave New World”.
Cand lumea se drogheaza singura cu informatii false este greu sa mai poti face ceva sa-i ajuti, sunt dependenti de stiri false de pe TV, Radio si presa .
Dar pe de alta parte, preotul lui Malthus, Kill Gates are grija de cei manipulabili si le serveste vaccinuri si bustari, pentru realizarea cat mai grabnica a Planului Globalist de reducere a populatiei sarace, nu prin scoaterea ei din saracie asa cum au reusit chinezii cu 800 de milioane de cetateni, ci prin eliminarea criminal-medicala.