In China doctrina PCC e pro-viata si pentru asa ceva China a ajuns motorul planetei si Romania o tara furnizoare de mana de lucru ieftina si de carne vie in bordelurile din Europa. Ce e in China e nationalism si nu e comunism si nu are nici o legatura cu comunismul. Doctrina adevarata a PCC e nationalismul chinez in economie si in cultura pe care o exporta pe toata planeta in timp ce in Romania principala doctrina exportata e ura si batjocura pana la antiromanism pe care le regasiti in toate filmele romanesti premiate cu ,,Ursul de aur” si de alte asa zis festivaluri europene.
China nu a acceptat discordia si vanatorile de vrajitoare practicate in Romania pe campanii de genul ,,memorialul durerii” sau in campaniile antiromanesti sarbofile cu ,,frontieristi” initiate in anii 90 de securistii lui Ion Iliescu in santajuri si in amenintari pe fostii ofiteri si acum au orase ce nici in America nu o sa vedeti nici peste 100 de ani. China si-a modernizat industria si nu si-a taiat fabricile asa cum a fost taiat combinatul chimic din Arad de Petre Roman prin HG cu refuzarea investitiei unui miliardar american pe ideea ,,am venit sa distrug industria Romaniei” si sau in Psal 1 si in Psal 2 . In Romania dreapta din 1990 si-a aratat fata hada pe urbanizarea lasata in urma de Ceausescu si pe Dej si toate fiarele isi bateau joc de o tara in timp ce furau si se taia totul. In acelasi timp in China hotii si tradatorii erau executati pe stadioane si nu pusi sa conduca guverne!
In Romania dreapta initiaza baze de date si liste negre de executie pe copiii fostilor ofiteri care nu au dat Banatul sarbilor si Transilvania ungurilor si vorbiti de ,,abuzurile ” statului chinez si de asa zisele abuzuri ale PCC? Hai sa fim seriosi! In China nu o sa vedeti liste negre pe origine ! Aia sunt oameni destepti si sunt cea mai mare putere economica de pe planeta in timp ce aici traim in lumea a treia cea mai mare exportatoare tara de carne vie din UE cu o gramada de ayadolahi de dreapta si de stangisti raspopiti in ,,crestini”… va propun un exercitiu intelectual: traduceti in limba araba ,,asa sa va ajute Dumnezeu ” sau ,,asa a fost voia Domnului” si in cele mai multe emisiuni nu o sa auziti decat ,,Alahu akbar!” de parca am fi in Statul Islamic ! Ca in rest… dezastru…