MERITA PUBLICAT : comentariu important bazat pe ultimul articol din NJ, anexat aici in traducere mecanica printre altele comenteaza tema noua : CHINA LUCREAZA IN SECRET PENTRU WHO
Mesaje primite
x

rodica bratulescu
14 apr. 2020, 14:27 (acum 21 de ore)
către eu, Mihai, SC, Vasile, Marius, Mircea

MERITA PUBLICAT : comentariu important bazat pe ultimul articol din NJ, anexat aici in traducere mecanica care, printre altele, comenteaza tema noua

CHINA LUCREAZA IN SECRET PENTRU GLOBALISTII DIN WHO , DUSMANII LUI TRUMP

CE VIZEAZA EI ESTE LEGEA VACCINARII OBLIGATORII INTRODUSE CA LEGE PE BAZA MORALISTICII _ CACI ASTA NU ESTE MORALA SI ESTE TOTAL ANTICONSTITUTIONALA – SI A IDEOLOGIEI CA DACA NU TE VACCINEZI CU VACCINELE LOR SECRETE , ESTI DECLARAT UN CRIMINAL FATA DE RESTUL POPULATIEI DEOARECE CONTAMINEZI LUMEA !
CU CE ?
COVIDUL 19 NU ESTE INCA DEMONSTRAT IN ESENTA LUI !
IAR PROCEDURA DE DETECTIE NU ESTE DECAT UN MIT CACI ABSOLUT TOATE TESTARILE S-AU DOVEDIT A FI VALABILE DOAR 30% , MAXIMUM 50% .
IN PLUS, SE PARE CA CHINEZII CARE IL DETESTA PE TRUMP – ACTUALMENTE CEL MAI IMPORTANT RIVAL AL LOR _ IL VOR INLATURAT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

EI IUBESC IN SCHIMB INSTITUTUL OTRAVIT WHO (World Health Organization) – A CAREI CLICA CONDUCATOARE SI GLOBALISTA A VIZITAT CHINA INAINTEA PANDEMIEI SI PE CARE CONDUCEREA CHINEI IL LAUDA DE MAMA FOCULUI!,
CHIAR SI VOICE OF AMERICA , PLATITE DIN TAXELE POPORULUI AMERICAN, S-A INTORS CONTRA LUI TRUMP SI A INTERESELOR POPORULUI AMERICAN, SI LAUDA CHINA LA MODUL TEMBEL, CHINA AL CARUI SECRET NU SE CUNOASTE EXACT CACI SE IMPUNE INTREBAREA :

LA DOAR 3500 DE MORTI, DECE CONVINE STATULUI CHINEZ SA DISTRUGA ECONOMIA CHINEI PENTRU O ISTERIE , NU PENTRU UN PERICOL AUTENTIC ???????????????????????????????????????????????????

DECE SE ASOCIAZA CHINEZII CU GLOBALISTII DE LA WHO ?????????????????????????????????????????

AU LUAT BANI UNII PE SUB MASA DE LA WHO ?????????????????????????????????????????????????????

DECE VOICE OF AMERICA LAUDA CHINA CA SI-A IZOLAT FEROCE POPULATIA ????????????SI NI-I DA DE EXEMPLU ;. BA IN PLUS , COMUNISTII CHINEZI, CA SA FIE MAI CONVINGATORI, ISI COMPARA PROPRIA RATA A MORTALITATII CU CEA A USA ,

DESI CIFRELE CHINEZILOR NU SUNT VERIFICABILE DE CATRE NIMENI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

CINE PROPAGA CLAUSTRAREA POPOARELOR SI DISTRUGEREA ECONOMIILOR SI DECE ?

GUVERNUL CHINEI SE COMPORTA CIUDAT SI RAMAN ASCUNSE MOBILURILE SALE ADEVARATE

CE LE MOTIVEAZA DRAGOSTEA NEJUSTIFICATA PENTRU NABABII GLOBALISTI DE LA WHO , CREATURI DUBIOASE , CARE, EVIDENT,

I-AU VIZITAT IN CHINA CU MULTA INCANTARE SI PRIETENIE , INAINTEA ” PANDEMIEI „. CREATOARE A ISTERIEI GLOBALE

VRUTA DE CINE ?
Numărul 044: vineri, 10 aprilie 2020 – EMISiunea SPECIALĂ

Grevă împotriva Merkel – începerea producției la Mercedes Benz pentru „ziua de naștere a lui Fuhrer” – lupta finală împotriva pandemiei minciunii

Este îndoielnic dacă Mercedes Benz va îndrăzni să înceapă din nou producția în centralele electrice pe 20 aprilie. Cu toate acestea, acest anunț este cea mai masivă încercare de a ieși din sistemul coronei Merkelistic. Blogul propriu al grupului a raportat ieri : „Centralele electrice încep operațiunea într-o singură schimbă pe 20 aprilie. După o pauză de patru săptămâni, Daimler AG va încetini treptat producția la 20 aprilie 2020. Centralele din Hamburg, Berlin și Stuttgart Untertürkheim va relua inițial producția într-o operație de o singură schimb, urmează uzinele de mașini Sindelfingen și Bremen și uzinele de autoutilitare. Uzinele de camioane și autobuze vor relua, de asemenea, treptat producția începând cu 20 aprilie. ” Faptul că conducerea a ales 20 aprilie pentru toată încercarea de a se desprinde de regula lui Merkel, adică de „ziua de naștere a lui Fuhrer”, trebuie înțeles ca un mesaj pe care cineva îl cunoaște despre conspirația globalistă internațională împotriva umanității sub acoperirea corona, dar nu una îndrăznesc să contrazic deschis.

Nu se mai poate trece cu vederea faptul că pandemia corona inițiată de făptuitorii globali este de fapt un eveniment pentru realizarea unui colaps economic global, care la rândul său va lăsa în urmă o umanitate complet distrusă și fără apărare. Organizațiile guvernului mondial cu organizațiile lor private precum OMS doresc această subjugare a umanității, am documentat asta cu o zi înainte. Mai presus de toate, după anihilarea totală a existenței umane, ar trebui să fie plauzibil faptul că un sistem mondial global este singura cale de a supraviețui.

Deja, pe 16 martie, am scris : „Cert este că panica globală generată de globaliști este în primul rând președintele SUA Trump, ca archenemie a globalismului. Acesta este exact cazul. Folosind toată puterea lor de presă, globaliștii produc sclipiri de 24 de ore de americani pe moarte, care ar fi uciși de ignoranța lui Trump, ca să zic așa. Au obținut victorii importante, deoarece frica s-a răspândit în armată că propriile familii ar putea muri din cauza virusului coronei. Odată „Secret World Government Jewish of America” , CfR ( Consiliul pentru relații externe) se vede că se apropie de o victorie finală asupra lui Trump. Președintele CfR, Richard Haass, scrie în revista CfR-Haus, FA (Afaceri Externe), că criza corona nu va transforma lumea, ci că vechea cale către guvernul mondial va fi echipată doar cu noi stații. Haass literal: „Trecem printr-o criză incomparabilă, care este punctul de cotitură în istoria modernă. Lumea care va veni nu va fi radical diferită, direcția nu se va schimba prea mult, va accelera doar. Această criză promite nu punctul de cotitură, ci va construi stațiile pe calea pe care am parcurs-o în ultimele două decenii „. ( FA, 07/04/2020) Și astfel conspirația a fost îndreptată din start împotriva lui Trump, care, ca dușman declarat al globalizării, s-a opus acestei companii globale. Cu isteria de frică ar trebui să fie răsturnat.

OMC se confruntă, de asemenea, cu o creștere, văzând că archenemia lui Trump, care a reconstruit granițele și a descumpănit OMC, aproape învinsă. Șeful OMC, Robert Azevêdo: „Frontierele și piețele trebuie să fie menținute deschise. Chiar înainte de criza Corona, restricțiile comerciale au încetinit dezvoltarea. Acestea trebuie acum eliminate mai repede pentru a deschide calea pentru o recuperare. Trebuie să ne ridicăm reciproc și nu împinge în jos. ” (FAZ, 9 aprilie 2020, p. 17) Dr. VA Shiva Ayyadurai, indian american, a absolvit prestigiosul Institut de Tehnologie din Massachusetts(MIT) cu patru diplome de doctorat și a devenit cunoscut ca un sistem biolog bazat pe modele matematice. A cerut. B. Monsanto a făcut un pariu că produsele lor de soia modificate genetic nu mai conțin ingrediente active relevante. Monsanto a refuzat să lupte. Dr. Shiva a cercetat pericolele vaccinurilor, care sunt de asemenea complet inutile. El arată că industria farmaceutică nu mai câștigă suficienți bani cu produsele sale standard datorită unor cercetări costisitoare și, prin urmare, este specializată în vaccinuri care nu necesită practic investiții. Și pentru asta aveau nevoie de pandemii. Dr. Shiva a spus în interviu că Trump este înconjurat de vipere în Casa Albă, în fața isteriei coroanei organizate. Mai ales de la Dr. Anthony S. Fauci, care a mers în statul adâncaparțin. Fauci, imunolog și redactor al plantei Principiilor de Medicină Internă din Harrison , un manual text despre medicină internă, a devenit unul dintre principalii consilieri ai guvernelor americane în domeniile infecției cu riscuri biologice și virale. El deține această funcție în special cu administrația Trump pentru a-l da jos pe președinte. Trump este conștient de acest lucru și a impus că pentru a combate virusul corona, nu sunt utilizate vaccinuri din bucătăriile cu otravă ale globaliștilor, ci că sunt utilizate produse medicale din propria noastră cercetare și dezvoltare a statului. ( Interviu Dr. Shiva Vieo ) Dr. a scris pe Twitter Shiva pe 9 martie 2020 :”În calitate de academic MIT în inginerie genetică, care cercetează și studiază sistemul imunitar aproape în fiecare zi, spun că sistemul de panică coronică în stare profundă este cea mai mare fraudă în manipularea economiilor, înlăturarea disidenței și în operarea istoriei medicinii va muri ”.

Dr. Fauci a profetizat ca „om de stat adânc”: „Trump primește o pandemie”!
Pe 6 aprilie, lupta dintre Trump și Dr. a fost descărcată Anthony Fauci chiar public. „Trump l-a oprit pe dr. Tony Fauci să răspundă la întrebări ale reporterilor despre eficacitatea medicamentului preferat al lui Trump, hidroxiclorochina, în lupta împotriva coronavirusului. De câte ori a răspuns acestor întrebări. De 15 ori”, a declarat Trump pentru reporterul CNN, Jeremy Diamond. Trump i-a spus lui Fauci: „Nu trebuie să răspunzi la această întrebare.” Și Trump i-a spus clar lui Diamond: „Destul, el a răspuns deja la această întrebare de 15 ori”. ( Daily Mail , 10 aprilie 2020 ) Dr. Shiva a scris o scrisoare către Trump solicitând „eliberarea lui Natter Fauci” Onorabilul fost candidat la președinție republican, Dr. med. Ron Pau, cer demiterea Dr. Fauci: „Ron Paul cere lui Trump să-l concedieze pe cel mai bun consilier corona, Fauci, pentru că este un fraudator. Informațiile Fauci sunt destul de inutile, dar încearcă să obțină controlul total asupra populației”, a spus Ron Paul. „( Daily Mail , 10 aprilie 2020 )

Peste tot, oameni cu cel al statului profund globalistfrica generată de moarte poate fi făcută fără apărare. Trebuie să renunți la oameni precum Fauci, acești salvatori falsi de la virus. Cu toate acestea, ei nu ar trebui să poată răsturna Trump. De când Trump și șeful FED, Jerome Powel, au pus efectiv FED înapoi sub guvern, el a reușit să pompeze suficienți bani în țară, în rândul oamenilor și în economie pentru a ține oamenii în urmă. Cu isteria fricii, interzicerea contactelor a luat în mod natural aparițiile publice ale lui Trump, în care a umplut întotdeauna arenele și a falsificat o comunitate de luptă de neînfrânt. În prezent încearcă să păstreze legătura cu oamenii săi cu conferințe de presă zilnice și mesajele sale de pe Twitter. Desigur, acesta nu este un substitut pentru marile mitinguri, dar cel puțin mai bine decât niciun contact. Acest lucru este de asemenea frustrat de inamicii săi din cadrul partidului. El ar trebui să dea o singură conferință de presă pe săptămână la care ar trebui să vorbească doar fraudatorul Corona, Fauci. Trump nu le va face această favoare.

Trump luptă pe multe fronturi. Clica OMS folosește toate mijloacele pentru a implementa măsurile de război pentru a suprima populația. Se teme că globaliștii vor forja complotul cu corona cu China pentru a-l răsturna pe Trump cu o pandemie de teamă. China trebuia să fie interesată, deoarece Trump este singurul adversar major al Chinei la nivel mondial. De ce altfel ar risca Beijingul să întregească întreaga economie pentru o epidemie în care (conform datelor chinezești) au murit în jur de 3.500 de oameni în cele din urmă. Dar pentru a elimina Trump ca inamic, China ar fi putut avea dreptate. Acesta este motivul pentru care reprezentanții OMS au călătorit la Wuhan mai devreme, unde nu au găsit altceva decât să cuvinte lăudabile pentru conducerea Chinei. Casa Albă a spus ieri : „VOA (Voice of America) este finanțat de contribuabilii americani cu 200 de milioane de dolari anual pentru a explica eficient politicile Statelor Unite cu emisiuni radio în întreaga lume. Dar VOA a extins recent vocea adversarilor Americii. „Dar nu vocea poporului american. Mai ales în cazul pandemiei coronice. Faptul că virusul a fost capabil să se răspândească în întreaga lume este datorită politicii secrete a Chinei. Dar VOA chiar răspândește propaganda Chinei. În această săptămână, VOA a sigilat China de la Wuhan.” model de succes lăudat pentru restul lumii.În cadrul unui tweet video, VOA a arătat chiar și un clip de propagandă al guvernului comunist chinez.VOA preia propaganda Chinei și compară ratele de deces corona chineze cu cele din America, deși datele chinezești nu pot fi verificate „.

Cu toate acestea, rezistența la conspirația corona este din ce în ce mai masivă. Macron a strâns cuverturile de frică de o răscoală populară. El a anulat chiar ieri discursul său anunțat cu națiunea. Chiar și mass-media din lobby-ul israelian numește frauda coronară o conspirație, după cum arată marele articol din Jouwatch al lui Max Erdinger:
Gândiți și politicienii și interacțiunea lor între ei. Bill Gates este o figură centrală în acest sens. Cel mai mare donator al OMS după SUA este Bill & Melinda-Gates Foundation, în fața Marii Britanii și a Germaniei. Pe locul cinci se află GAVI Alliance, o organizație de producători farmaceutici. Alianța GAVI este susținută și de Gates. Aceasta înseamnă că OMS este finanțată de Fundația Gates în două moduri: primul, direct ca al doilea mare donator – și indirect prin donația Gates către GAVI. Acești sponsori privați determină pentru ce donațiile lor trebuie să fie utilizate în cadrul OMS – de exemplu pentru o campanie globală de vaccinare. Fundația Bill & Melinda Gates, la rândul său, deține stive uriașe de acțiuni la diverse companii farmaceutice, precum Novartis și Gilead.
Fondatorul Alianței GAVI, Dr. La rândul său, Seth Berkley a lucrat ca director adjunct al științei sănătății pentru Fundația Rockefeller. Există un document de strategie al Națiunilor Unite din 2015. Acesta este intitulat: Transformarea lumii noastre : „Agenda pentru dezvoltare durabilă până în 2030”. Este de facto despre un guvern mondial până în 2030. Acest document conține 91 de secțiuni numerotate ale programului ONU pentru un guvern mondial. ONU a stabilit un interval de timp pentru a merge mai departe în planul său de guvernare planetară. ”

Max Erdinger, Jouwatch : Vă rugăm să rețineți: autorul atribuie în mod eronat un citat Rothschild lui Rockefeller în contribuția sa.

Jouwatch apelează la capătul atacului mondial al coronei asupra umanității după retragerea lor – deoarece „maeștrii filantropi ai banilor mondiali” nu pot învinge în prezent Trump, Putin și statele din Visegrad – să nu scape. „Asta înseamnă: Scurgeți mlaștina! Drenați mlaștina – imediat, nu la un moment dat. Mai târziu decât acum ar fi prea târziu. Următoarea pandemie va veni cu siguranță”, a spus Max Erdinger. ( Iată întregul său articol despre Jouwatch )

De fapt, există mai mult sau mai puțin o revoltă destul de deschisă împotriva Merkel în RFG. Deși Merkel ordonează zilnic că „nu ar trebui să fie o ușurare”, vedem că celebrități de top și chiar instanțe dau acum un rahat ceea ce ordinea această formă binecuvântătoare a iadului. „Ostallgäu retrage interdicția de a face excursii. Drumețiile, excursiile sau excursiile cu bicicleta în cartierul Ostallgäu sunt permise și pentru excursioniștii de Paște din afară.” (Text BR, p. 140, 10 aprilie 2020) Revolta judecătorilor împotriva tiranilor corona a fost și mai drastică: „Mecklenburg-Pomerania de Vest: Curtea anulează în mod surprinzător interdicția de călătorie. Locuitorii din Mecklenburg-Pomerania de Vest au acum voie să efectueze excursii de o zi în Insulele Mării Baltice, coasta și districtul lacului la Paște populație autohtonă. ” ( LUME, 04/09/2020 )

Prof. Dr. Cu cercetările sale pe terenul coroanei, Hendrik Streeck a respins minciunile oficiale de corona din centrul de comandă al lui Johns Hopkins pentru coordonarea minciunilor pandemice.
Medicul Christian Haffner îl atacă în mod răspândit pe propagandistul stelelor virologice ale lui Merkel Drosten:
„Opinia medicului șef virolog Christian Drosten se schimbă mai repede decât fazele lunii și, prin urmare, nu este de încredere pentru medicii noștri. Chiar și Drosten spune că nu există date fiabile, dar aceasta ar fi baza măsurilor temporare corecte din punct de vedere politic. ” (FAZ, 9 aprilie 2020, p. 21) Și Dr. Gerhard Papke, chiar vicepreședinte de stat al Renania de Nord-Westfalia, denunță regimul Merkel și apără guvernul lui Orban:
„Ar trebui să numim fondul real al regimului ungar comun: marea majoritate a maghiarilor nu doresc imigrație în masă necontrolată, sunt dedicați identității lor creștine și importanței familiei tradiționale. O astfel de atitudine este pur și simplu pentru stânga politică din Germania și Europa de Vest Maghiarii nu au nevoie de îndrumări cu privire la modul în care funcționează democrația, noi germanii ar trebui să scape în sfârșit de această aroganță. Atâta timp cât Parlamentul are cvorumul, acesta poate pune capăt tuturor măsurilor de urgență ale guvernului de la sine. diferit „. (FAZ, 9 aprilie 2020, p. 21)
Dar în RFG, parlamentul va fi eliminat de facto, și anume prin alte măsuri de urgență sub forma unui guvern de urgență – fără niciun cuvânt parlamentar. „Administrația Bundestag a formulat o modificare a Legii de bază pentru crearea unui„ parlament de urgență „. Acest comitet de urgență urmează să înlocuiască Bundestag. Se presupune că comitetul se va întruni în secret. Modelul parlamentului de urgență este cazul războiului în caz de conflict nuclear. Criza actuală nu are nimic în comun cu această situație „. (Prof. Christian Schönberger, Universitatea din Constanța, FAZ, 26 martie 2020, p. 9)

Virologul, prof. Dr. Hendrik Streeck, a demonstrat științific efectele infecțiilor cu coronă în districtul Heinsberg (NRW), cea mai grav afectată regiune din Germania. N-tv: „Studiul prof. Streeck oferă cercetătorilor informații importante asupra virusului. Coronavirusul probabil nu este la fel de mortal ca de temut: în timpul Universității americane Johns HopkinsPentru Germania, o rată a mortalității de aproape două procente, echipa condusă de virologul Hendrik Streeck a determinat doar 0,37 la sută rata mortalității la 19 pacienți cu Covid după infecția cu virusul. Cercetătorii de acolo au intervievat 1.000 de rezidenți din aproximativ 400 de gospodării, au luat tampoane de gât și au testat probe de sânge pentru anticorpi împotriva virusului. După ce au evaluat datele de la aproximativ 500 de persoane, se pare sigur: 15% dintre persoanele din Gangelt au contractat coronavirusul și aproximativ câți sunt deja imuni la agentul patogen. ” ( N-tv, 9 aprilie 2020) Adică, extrapolate la 1000, doar 150 de persoane au fost infectate în această regiune mai coronată, deși aproape toată lumea a fost împreună la evenimentele de carnaval determinate, de unde a avut loc focarul de coronă. În alte regiuni, sunt mai puține persoane care se infectează atunci când se îmbină cu persoanele infectate cu corona, ceea ce a fost dovedit în Bavaria, deoarece doar 9 la sută din 38.000 de persoane testate au fost pozitive. „Știința – Munchen: medicii dau un test corona: 91 la sută negativ”. ( SZ, 3 aprilie 2020 ) Prin cunoștințele absolut irefutabile ale Dr. Streeck s-a dovedit, de asemenea, că globaliștii de peste mări scot în mod deschis numerele pentru a ne panica. Centrul de comandă al pandemiei mincinoase, Johns Hopkins Corp. susține că 2% dintre persoanele infectate cu corona din Germania mor, comparativ cu doar 0,37 la sută, conform studiului Streeck . Prin urmare, Hopkins a crescut rata de deces aproape de șase ori pentru scaremongering. Aceleași minciuni sunt apoi răspândite de Drosten, Spahn, Wieler și Merkel la televizor pentru a-i intimida în continuare pe germani.

Prof. Dr. Klaus Püschel a expus frauda cu coroana Merkel cu alți patologi

Cunoscutul doctor juridic prof. Dr. Klaus Püschel a constatat că niciunul din cazurile sale investigate, care erau considerate corona moarte, nu a murit cu adevărat din cauza virusului coronei. Medicul juridic Püschel: „Nimeni nu a murit de coronă la Hamburg fără o boală anterioară” ( WELT, 8 aprilie 2020) Chiar și centrul de panică auto-împuternicit al FRG, RKI, a trebuit să raporteze: „Potrivit RKI, vârsta medie a deceselor corona în Germania la 80 de ani este destul de mare. înalt „. ( Merkur , 9 aprilie 2020) Deoarece acum s-a stabilit că morți prin corona în masă sunt inventate pentru a speria și justifica măsurile crude de război împotriva noastră, două asociații de patologi solicită autopsia decedatului:”Două asociații de patologie solicită un număr cât mai mare de autopsii pentru persoanele cu coronavirus care au murit. Acest lucru este necesar pentru a afla mai multe despre boală” și despre cursul ei adesea uimitor de fulminant „, a spus Asociația Federală a Patologilor Germani (BDP) și Societatea Germană pentru Patologie ( DGP) marți, susținând că asociațiile contrazic recomandările Institutului Robert Koch (RKI), conform căruia trebuie evitate examinările interne și alte măsuri care produc picături mici. Riscul de infecție subliniat de RKI este un aspect important, „dar prea îngust ca bază pentru luarea deciziilor”, au explicat patologii. Protecția angajaților în timpul autopsiilor este asigurată. „BDP și DGP solicită RKI să informeze autoritățile medicale în consecință.” ( Nordkurier , 7 aprilie 2020 )

Desigur, RKI continuă să refuze orice autopsie, pentru că, în caz contrar, întreaga fraudă mondială care trebuie să justifice măsurile de război împotriva noastră ar fi expusă. Aceștia au mai multe șanse să se retragă sub pretextul că măsurile împotriva populației pot fi relaxate din cauza numărului mai mic de noi infecții.

Șase oameni de știință cunoscuți și oficiali instituționali la nivel guvernamental au atacat, de asemenea, în mod deschis frauda cu coroana Merkel. Într-o „Lucrare de teze despre pandemia provocată de Covid 19” publicată de Universitatea din Bremen, desenat de prof. Dr. med. Matthias Schrappe, Universitatea din Köln, fost deputat Președintele Consiliului consultativ pentru sănătate, Hedwig François-Kettner, manager de asistență medicală și consultant, fost președinte al Alianței pentru acțiuni pentru siguranța pacienților, Berlin, Dr. med. Matthias Gruhl, medic pentru sănătate publică Hamburg / Bremen, Franz Knieps, avocat și membru al consiliului de administrație al unei asociații de asigurări de sănătate, Berlin, prof. Dr. Fil. Holger Pfaff, Universitatea din Köln, Centrul de Cercetare a Serviciilor de Sănătate, fost președinte al Consiliului consultativ al Fondului inovării, prof. Dr. rer. nat. Gerd Glaeske, Universitatea din Bremen, SOCIUM Sănătate Publică, fost membru al Consiliului consultativ pentru sănătate, este acuzat de: cu atât este mai mare riscul unui „al doilea val”) și nu sunt eficiente în ceea ce privește daunele colaterale. Există încă un risc de conflict cu fundamentele normative și legale ale societății. Principiile democratice nu trebuie împiedicate împotriva sănătății și drepturilor civile. Dacă există o intervenție profundă în viața socială și politică a unei societăți, beneficiile așteptate trebuie cântărite împotriva posibilelor consecințe negative. Mai ales atunci când consecințele colaterale au un impact negativ mai mare asupra populației decât se așteaptă de la pandemia reală Există încă un risc de conflict cu fundamentele normative și legale ale societății. Principiile democratice nu trebuie împiedicate împotriva sănătății și drepturilor civile. Dacă există o intervenție profundă în viața socială și politică a unei societăți, beneficiile așteptate trebuie cântărite împotriva posibilelor consecințe negative. Mai ales atunci când consecințele colaterale au un impact negativ mai mare asupra populației decât se așteaptă de la pandemia reală Există încă un risc de conflict cu fundamentele normative și legale ale societății. Principiile democratice nu trebuie împiedicate împotriva sănătății și drepturilor civile. Dacă există o intervenție profundă în viața socială și politică a unei societăți, beneficiile așteptate trebuie cântărite împotriva posibilelor consecințe negative. Mai ales atunci când consecințele colaterale au un impact negativ mai mare asupra populației decât se așteaptă de la pandemia reală În raportul său special actual , Consiliul de experți pentru evaluarea dezvoltării macroeconomice a subliniat că există o legătură clară între restricțiile continue la libertatea de mișcare și exercitarea unei profesii și consecințele economice așteptate. Limitarea contactelor sociale și șomajul reprezintă un risc relevant de morbiditate. Prin urmare, proporționalitatea trebuie verificată continuu și nu poate fi făcută o singură dată pentru o perioadă nedeterminată. ” (Sursa: Thesenpapier)

În lumina acestor dezvăluiri, se pune întrebarea de ce „legile de război” ar trebui utilizate pentru înghețarea populației? În mod clar, astfel încât orice rezistență la interdicția de a ieși este exclusă în principiu. Unul este întrebat pe bună dreptate de ce sunt inventate mase de morți pentru a justifica aceste măsuri? De ce această figură de moarte fictivă stârnește o anihilare cvasi-totală a existenței? Care sunt obiectivele de bază care justifică toate acestea? Pentru că vor să-și salveze sistemul mondial groaznic, vor ca guvernul mondial să își atingă obiectivul. Acesta este motivul acestei nebunii.

Guiseppe Conte vrea să-și apere măsurile de război cu și mai multă violență în Italia. El dorește să adopte o lege care pedepsește toate faptele cu privire la adevăratele numere de deces, adevărata coroană, ca „fake news”. „Corona în Italia: virusul și adevărul. Dacă argumentele și afirmațiile urmează teoria culorii politice: Guvernul italian vrea să stabilească ce știri false este în criza Covid-19. Asta trezește suspiciune. Giorgia Meloni, liderul partidului post-fascist Fratii Italieiiar acum, după ce premierul Conte, al doilea cel mai popular politic din țară, consideră crearea grupului de lucru de către guvern ca o amenințare la dreptul constituțional la libertatea de exprimare. „Mă veți trimite în tabăra de reeducare pentru cuvintele mele sau va fi mulțumit cu înnegrirea intrărilor mele pe Facebook?”, Întreabă Meloni. Asta ar fi deja o „întrebare falsă”? ” (FAZ, 8 aprilie 2020) Conte guvernează prin decret, doar stalinist, în comparație cu Orban din Ungaria, care încă participă la parlament la toate deciziile. Globalistii au tot ce pierde. .

Cine contrazice o credință compulsivă ordonată de stat este defăimat ca „negator”. Oamenii de știință ai Holocaustului sunt „negatorii Holocaustului”, oamenii de știință climatici sunt „negatorii climatului” Oamenii de știință virologici medicali sunt „denunțătorii coroanei”. Această imagine este un colaj. Dr. Wodarg este defăimat de sistem ca fiind un „denier climatic și coroană” . „Holocaustul nu s-a întâmplat niciodată” a fost o campanie de afișe realizată de Lea Rosh în 2001 și avea scopul de a-i învinge pe oamenii de știință ai Holocaustului drept „negatori” – inserați de NJ.
Există un model care a fost observat în lupta împotriva oamenilor de știință liberi de zeci de ani. Odată cu defăimarea, „denier” argumentele științifice sunt defăimate fără contraargumente. Cine pune la îndoială adevărurile de sistem forțate cu rezultatele cercetării este considerat un „negator” al „adevărului” prescris de sistem. A început cu „negatorii Holocaustului” , apoi au venit „negatorii climatului” și acum am ajuns la „denunțătorii Coronei” .
„Negator de coroană: de ce președintele Belarusului, Aljaksandr Lukashenka, a prescris seninătate”. ( Stiri zilnice ) „Jair Bolsonaro: ultimul negator al Coronei. El acuză mass-media că alimentează isteria care amenință economia țării.” ( FAZ )

Cu toate acestea, trebuie atestat un lucru: niciodată nu a existat atât de multă rezistență la o poveste de ideologie prescrisă de sistem, încât la conspirația corona. La început, am dezvăluit că Mercedes Benz dorea să încalce legea de război a lui Merkel. Vom vedea dacă rămâne așa. Dar faptul de a anunța în această stare de război călduros că nu mai doriți să respectați legile de război este unic. Faptul că Curtea Administrativă Superioară Greifswald și districtul Ostallgäu au răsturnat legea de război a lui Merkel reprezintă, de asemenea, o revoluție considerată de neconceput în RFG. În orice caz, nu a existat o astfel de rezistență fundamentală la constrângerea „Holocaustului” și nici la constrângerea „climatică”. Și de data aceasta ar trebui să se răspândească în Europa în cel mai scurt timp. Sistemul ar putea fi respins de voința de libertate a cetățenilor și în curând. Mai ales când devine clar pentru toată lumea că în următorii zece ani nu va mai exista nicio ofertă economică, așa cum a fost anterior. Bonn Sinolog Dr. Wolfgang Kubin prezice:„Acum este clar că sistemul nostru este pregătit pentru apucare”. (FAZ, 8 aprilie 2020, p. 11) Să așteptăm Mercedes Benz și 20 aprilie!