„China in Sfanta Alianta”
Mesaje primite
x

Ion Coja site
4 mai 2020, 15:50 (acum 21 de ore)
către eu

De la: viorel roman
Subiect: China in Sfanta Alianta

Textul mesajului:

La Sainte-Alliance / China infecteaza lumea
e cuvantul de ordine in SUA
, dupa indicii, coronavirus e produsul unui laborator de virologie din Wuhan, care a primit subventii EcoHealth Alliance din SUA si nu este primul faux-pas, inclusiv dezinformarea comunista, folosindu-se de OMS – Organizația Mondială a Sănătății din Elvetia.
USA suspenda subventionarea OMS ajuns sub o influenta antioccidentala. S-a ascuns severitatea epidemiei pentru a face stocuri de produse medicinale si profita apoi de ele, de aceea la initiativa Australiei, ca o comisie internationala sa clarifice situatia, China refuza si ameninta.

In Orientul Indepartat numarul crestinilor creste, relatiile cu Sfantul Scaun s-au normalizat, dar va dura pana China e mare putere crestina. Confucianisti vor ca in cinci ani hightech „Made in China“ sa fie la nivel mondial si in treizeci de ani sa fie prima mare puterea mondiala necrestina.

SUA, crestinii ii vor trage la raspundere pe confucianistii care au provocat pantemia cu morti in intreaga lume. Neincrederea, relatiile occidentului cu China amintesc deja de tensiunile cu Lagarul marxist-leninist din vremea razboiului rece, la demontarea caruia Rusia revine la crestinism.

Dupa Napoleaon „Asta e un leu care doarme. Lasa-l sa doarma. Cand se trezeste schimba lumea.“ vezi: Peter Buchas, Walter Feichtinger, Doris Vogel (Hrsg.): Chinas Grand Strategy im Wandel. Militärwissenschaftliche Publikation der Landesverteidigungsakademie Wien 2019. 247 S.

https://www.curentul.net/2013/07/20/marile-puteri-si-democratizarea-conducerea-lumii/
https://www.academia.edu/39820863/Viorel_Roman_Kleine_Schriften
https://www.academia.edu/27240741/Occidentalizarea_lumii
https://www.curentul.net/2010/12/30/scrisoare-din-bangkok-frontiere-celeste-si-terestre/

https://www.academia.edu/38576145/Frontiere_celeste_si_terestre.docx