Autoarea articolului, Alexandra Pele, Editor Coordonator la fituica-on- line “Curs de Guvernare” , fituica a sorosismului de Dambovita, ataca politica de partid a Chinei cu vehementa proletara, incercand sa ne convinga ca Chinezii sunt rau condusi si manipulati si de aceia au ajuns asa de rau.
Doamna Pele isi bazeaza tirada politica, caci de analiza politica nu poate fi vorba, ea nu analizeaza, ea citeaza, pe Ling Li, expert în politică și drept chinez la Universitatea din Viena, care vrea sa-i dea sfaturi presedintelui chinez Xi.
“Prin urmare, dacă partidul este hotărât să iasă învingător din această bătălie informațională, este vital să recalibreze obiectivul prin care oamenii citesc și interpretează informațiile, astfel încât să poată ajunge întotdeauna la concluzia <> chiar și atunci când sunt expuși la informații necenzurate “, a comentat ea.
Da trebuie sa ia exemplu de la Biden care a dat liber la cenzorii de la FaceBook, Tweeter, si altele sa cenzureze tot ceea ce cotravine ideologiei liberal #progresiste de stanga. Da China trebuie sa copie SUA altfel e sortita Succesului!
Deci nu trebuie sa ne uitam la rezultatele uimitoare ale Chinei, care a scos din saracie in ultima decada peste 800 de milioane de chinezi, ci trebuie sa ascultam predictiile occidentale care vor sa para si neutre si neinteresate.
Pe cine crede doamna Pele ca poate pacali cu asemenea articole propagandistice?
Trebuie sa o ascultam pe ea si sa nu credem ce vedem, respectiv realizarile chinezesti care au inspaimantat decadentul si falimentarul occident?