ASOCIAȚIA CIVICĂ SOLIDARITATEA HUNEDOREANĂ (ACSH)

Persoană juridică cf. Încheierii civile nr. 913 /CC /2013, a Judecătoriei Hunedoara; C.I.F. 31512027 / 16.04.2013

Sediu – Hunedoara, Str. Munteniei nr. 6, Bl. E, Ap.50, jud. Hunedoara; Tel / Fax 0354 – 402030; 0729 – 029052;

Email: marcel _mititelu_hd@yahoo.com

Nr. 1/ 01.01.2020

Motto 1: „ MĂ REVOLT, deci EXISTĂM”.

(Albert CAMUS, Omul revoltat)

Moto 2: „ RĂUL înaintează puțin câte puțin. Dacă ar veni deodată, nu am fi înșelați”.

(Paisie Aghioritul)

Moto 3: „ Barabas a avut mai multe voturi decât IISUS, cel SFÂNT, dar n-a fost decât un tâlhar și un criminal”.

(Marin MITITELU, Rumân/Geto-Dac din ROMÂNIA)

COMUNICAT

ASOCIAȚIA CIVICĂ SOLIDARITATEA HUNEDOREANĂ (ACSH), constituită pentru apărarea și promovarea intereselor Hunedorenilor și pe ale României în U.E. și în lume, anunță că, după data de 6 ianuarie 2020, pentru a nu perturba sărbătorile multi-milenare ale Românilor Ortodocși, VA ORGANIZA un MITING de PROTEST, la BUCUREȘTI, împotriva GUVERNULUI ROMÂNIEI, condus, vremelnic, de minoritarul MAGHIAR, ORBAN Ludovic, și a PREȘEDINTELUI ROMÂNIEI, minoritarul SAS, JohanniSS Klaus Werner, privind:

1. Aprobarea, ILEGALĂ și NECONSTITUȚIONALĂ, a Memorandumului de desființare a Secției de Investigare a Infracțiunilor din Justiție (SIIJ);

2. Măsurile anti-SOCIALE, grave, luate împotriva pensionarilor și a muncitorilor români;

3. Măsurile anti-ECONOMICE, grave, luate împotriva mediului de afaceri românesc, NE-SECURIST, și în favoarea companiilor multi-naționale străine, ANTI-ROMÂNESTI;

4. Măsurile POLITICE, NE-CONSTITUȚIONALE, de a conduce NEDEMOCRAT, prin interpuși ai străinătații.

Precizăm că, în Dosarul nr. 2055/306/2018, aflat, acum, la Tribunalul Sibiu, cu termen în data de 22 ianuarie 2019, ACSH a contestat, prin REVIZUIRE, Sentința nr. 2790/28.05.2007, prin care Forumul Democrat al Germanilor din Sibiu (FDGS) a devenit succesorul Grupului Etnic German (GEG), subordonat SS și direct CRIMINALULUI Adolf HITLER, organizație condamnată în Procesul de la Nurnberg, fapt pentru care i-am facut Plângere penala lui JohanniSS K.L. !!!

De asemenea, ACSH a facut Plângere penală, la SIIJ, împotriva judecătorelor MORARU Maria și Corina DRAȘOVEANU, care au făcut din România o țara neo-nazistă și de DEZMEMBRAT!

Pentru toate acestea, și multe alte crime administrative, ACSH VA ACȚIONA ÎN INSTANȚĂ GUVERNUL ROMÂNIEI, condus, formal, de ORBAN Ludovic, veșnic străin de interesele românilor și, efectiv, de JohanniSS K.L., ambii pentru DEZMEMBRAREA ROMÂNIEI!

ROMÂNI,

ridicați-vă împotriva alogenilor din Alianța „O.M.O.R.” (Organizațiile Minoritarilor anti-Ortodoxie din România ) care au confiscat țara și ne distrug:

I. UDMR/Maghiari + FDGR/Sași + PCM/PMT/Secui = Unio Trium Nationum = Distrugerea României

II. PNL + USR + PLUS + PMP + ProRomânia = Partide clericale = VATICAN = Catolicizarea României

Cu dragoste strămoșească, veșnic în slujba ROMÂNIEI,

ing. MITITELU Marin, Președinte ACSH

*

Nota redacției: Anunț bizar: ”Va organiza etc.” Preferam un comunicat care să ne dea o dată fermă. Publicăm acest comunicat în speranța că va reuși ceea ce își propune. Are susținerea noastră, deocamdată…