surena
3 aprobate

surena_surena@outloock.com
86.126.97.51

 

 

Faptul că cel care își spune inamicul statului debitează tâmpenii e de-nțeles, nu are multă minte. Nu avea nici când a atacat un presedinte, indiferent ce om era acesta, nu are nici acum.
Palestinienii sunt și au fost legați de pamântul lor ca să poate fi alungați de statul sionist, rasist și terorist numit Israel. Din 1947 palestinienii sunt uciși, expulzați de israelieni, dar luptă pentru faptul că fiecare copil palestinian știe că aceea este țara lui și nu trebuie să o abandoneze.
Sunt penibili cei care susțin că Israelul știa…
S-a ales praful și pulberea de mitul armatei israeliene, de aura Mossadului și Amanului (mai putin cunoscut, dar mult mai temutul serviciu secret al armatei), de Iron Dome, Merkava IV, sisteme inteligente de monitorizare, drone, sisteme impenetrabile de fortificații și Marele Zid Evreiesc.
Au fost umiliți de 500-1000 soldați Hamas, niste „desculți” fără tancuti, cu AK, katiușe și drone improvizate ce le-au predat israelienilor o lecție de război asimetric de a ingrozit Occidentul și SUA. Israelul are o armată IDF de 200000 de soldați, dar a chemat 300000 de rezerviști pentru că rezervistii tik tok și Facebook în loc să lupte trimiteau mesaje acasă ori își transmiteau ultimile dorințe (citiți presa israeliană care este plină de asemenea mesaje emoționale și tragice). Cum mai poate spăla Israelul imaginea unui general de bricadă israelian in chiloți luat prizonier? Temutul comandant al Forței de Adâncime destinat represaliilor civililor în Gaza, Nimrod Aloni a fost luat prizonier, alături de alți „speciali” din trupele speciale, tot in chiloți , oamenii dorminând liniștiți in timp ce rezerviștii tik tok trimiteau mesaje despre „barbaria” desculților și au părăsit cazarma.
Israelul va rade Gaza doar ca să-și restabilească onoarea militară grav afectată și incercând să-și imagineze ce ar putea face 1 milion de tineri palestinieni cu AK ce nu mai au nimic de pierdut.
Inecând Gaza in sânge, chemând America în ajutor israelienii nu realizează că vor împărtăși soarta Americii.
P.S Israelul a obosit de atâtea războaie și victorii iar actualii rezerviști au fost surprinși de ura din ochii tinerilor palestinieni pe care mai ieri îi priveau aroganți cum stateau umili, in șir indian, să intre în Israel să muncească precum sclavii pe o mână de bănuți, apoi, seara, să intre în lagărul de concentrare Gaza.