Xxx
38 aprobate
nick
.
Poporul indoctrinat de escrocii veninosi de la Europa Libera si infometat de sabotorii pro-vatican care au complotat cu ani inainte la subminarea nivelului de trai l-ar fi rupt pe Ceausescu in bucati .
Probabil ca si eu as fi facut acelasi lucru . Eu l-as fi acuzat pe Ceausescu pentru mania lui psihopatica de a impusca ursi si alte animale , ce virusi o fi a vut in creier cit si de uciderea sutelor de romani care incercau sa treaca granita in Yugoslavia . Uneori granicerii ii ucideau pe fugari ca cangea , alteori ii impuscau . La gratarul de la Portile de Fier se adunau cadavrele celor impuscati sau inecati in tentiva lor de a trece dincolo . Cimitirele
din Yugoslavia unde au fost ingropati romanii
gasiti impuscati pe Dunare atesta crimele .Oare Ceausescu stia aceste lucruri ?
Greu de crezut ca nu stia . Probabil ne considera sclavi -capitis diminutio maxima – care incercau sa fuga de pe plantatie si d-asta proceda asa . Sau probabil nu i se spunea . Oricum a platit asa cum a a meritat , pus la zid , pentru acele crime care el putea sa faca in asa fel sa fie evitate daca ar fi fost mai destept dar nu a fost .Acum din punct de vedere istoric care au fost meritele lui ? Asa taran prost cum a fost el a fost un conducator patriot care a dorit soveranitatea tarii dar nu si a poporului .
Cei care au urmat dupa el au fost niste vinzatori de tara , tradatori cinici , dusmani jurati
ai poporului roman , in speta Traian Basescu si toxicul ,neamt fals , Iohanis Klaus , fiul lui Suzana si a lui Gustav , o sluga scirbavnica a Romei .