Shadow
11 aprobate

adizglobiu@gmail.com
86.120.171.105

 

Pacepa a fugit cu liste de spioni romani si astazi CNSAS-ul pastreaza tacerea pe identitatea spionilor romani omorati de americani . Cunosc cazul unui spion roman omorat de americani in Londra si adus in tara sub paza in sicriu sigilat sub paza motiv pentru care familia si copiii lui nu au avut voie sa-i vada chipul…. Era cumnatul fostului sef de Securitate pe Constanta I. I. ….si era o arhiva a secretelor .
Pacepa a acceptat postul de sef de rezidenta in Frankfurt dupa revolta ofiterilor astazi cenzurata de la inlocuirea ofiterului DIA Setu impuscat la Berna cand mai bine de 10 ofiteri militari au refuzat postul si au refuzat sa lucreze pentru sovietici. Pacepa din momentul in care a acceptat postul era considerat spion sovietic in Securitate si nu era considerat national comunist de catre ceilalti ofiteri. Prin functie a fost implicat in epurarile staliniste din anii 50 despre care astazi cea mai mare parte din romani habarn nu au despre ce e vorba. Va spun eu de ce: istoricii de astazi neaga existenta operatiunilor psihologice in Securitate pe anii 50 , a epurarilor staliniste in Securitate si a existentei a doua Securitati – directiile politice si directiile militare cu un conflict total intre national comunisti si kominternisti… Negarea in sine a dus la creearea unui intreg sistem de falsificare a istoriei prin care au fost lansati in acesti ani o intreaga pleiada de profitori, de falsificatori de istorie si de agenti de influenta in furturi de dosare si in falsificari de acte . Operatiunile psihologice in Securiatate au fost initiate din 1951 in confruntarile cu iugoslavii pentru Banat ( diversiuni militare psihologice ) inclusiv in guvernul lui Tito pentru care s-a dat si o circulara verbala pentru interzicerea lichidarii lui Tito. La inceput sovieticii au luat in considerare posibilitatea intoarcerii Securitatii impotriva Moscovei si pentru asa ceva nivelul si intruirea cursantilor din scolile de ofiteri era foarte slab ca sa-i tina sub control . Pentru asa ceva au fost initiate o serie de operatiuni de monitorizare a consilierilor sovietici si a spionilor sovietici ce actionau in Romania pentru a vedea cum fac si cum se alcatuieste o operatiune psihologica si cum opereaza care au stat la baza reorganizarii Securitatii din 1952 – multi vad reorganizarea din 1952 doar o reorganizare administrativa – ,,meseria se fura” …. La fel si in interogatorii pentru care din orgoliu istoricii de astazi neaga existenta interogatorilor psihologice pentru ca s-ar prbusi multe mituri create de ,,Memorialul durerii ” si de Lucia Hossu Longin.
In 1955 vine anuntul plecarii armatei sovietice din Romania si in 1956 Pacepa e lansat in Frankfurt pentru ca ,,dezertarea” lui Pacepa a fost planificata din 1956 cu scopul izolarii Romaniei pentru ca sovieticii erau constienti ca Securitatea Romana s-a intors impotriva lor ! Ceausescu doar a preluat un sistem destalinizat pentru ca altfel nu ar mai fi fost posibil momentul 1968!