Marcat ca dorit de ion.coja

Domnul Valerian Stan a castigat 45000 de euro de la Facebook pentru o asa zisa cenzura pentru o postare de denigrare pe maresalul Antonescu. Dupa cum vad specularea istoriei ii imbogateste pe unii in timp ce pe mine m-a adus la sapa de lemn si pentru asa ceva nu mai am de ce sa-mi tin gura….
In anii 50 o ancheta a directiilor militare condusa de tatal meu a descoperit ca oamenii maresalului Antonescu au ajuns in cercul lui Hitler pentru care maresalul Antonescu cunostea foarte bine planurile germanilor. In momentul de fata tot ce vedem pe negocierile dintre maresal si aliati e mai mult decat cenzurat si ,,oficial” nu se stie care a fost moneda de schimb utilizata de maresal ca sa intoarca armele si sa pastreze si Basarabia in acelasi timp…. La Budapesta Horthy a fost inlocuit de germanii care au aflat de intentiile ungurilor de a intoarce armele in timp ce la Bucuresti sovieticii reusesc sa il inlature pe maresalul Antonescu si sa obtina Basarabia si armata romana pe post de carne de tun datorita regelui Mihai. Sa stie si domnul Valerian Stan, regele Mihai ca spion sovietic a dat peste cap planurile maresalului Antonescu prin care intorcea armele si pastra in acelasi timp si Basarabia in negocieri secrete in care maresalul Antonescu a fost furnizor de informatii secretizate din cercul lui Hitler . in 1953 ancheta s-a lasat cu arestarea tatalui meu ca sef birou informatii in Securitate si a unei echipe intregi de ofiteri si dupa 1989 cu santajuri si amenintari din partea sefilor de servicii secrete romanesti dar si cu un ofiter israelian la poarta…..
Da, regele Mihai a scurtat al doilea razboi mondial cu sase luni dar l-a scurtat pentru Stalin si a dat peste cap planurile britanicilor prin care estul Europei a intrat sub ocupatia armatei sovietice si Romania a pierdut Basarabia pentru care se poate spune ca cel mai mare spion sovietic din al doilea razboi mondial a fost regele Mihai: regele Mihai a tradat monarhia motiv pentru care nici o casa regala din Europa nu s-a inrudit cu familia lui.
Pentru asa ceva deviza casei regale de Hohenzollern-Sigmaringen a ajuns dupa 1945 ,,Ura Stalin, Ura pobeda!!!”