CD
1.041 aprobate

denitsoc@gmail.com
75.57.36.95

 

 

CEL MAI BOGAT OM DIN LUME
– Istoria acumularii aurului de trezorerie, cu bilanț – in cinci parti substantiale.
De Larry Romanoff

PARTEA a V-a

Epilog
Conspirația „Cel mai bogat om din lume”.
După cum se poate deduce din cele de mai sus, adevărata bogăție a lumii nu a venit niciodată din proprietatea corporativă, ci din finanțarea războaielor, din deținerea băncilor centrale ale națiunilor și din furtul și activitatea criminală la scară internațională vastă. Cantitatea mare de proprietate corporativă evreiască astăzi nu este începutul acumulării de bogăție, ci doar ultimul pas al procesului. Așa cum este adevărat în cazul întregii crime organizate, trilioanele de dolari implicate în proprietatea corporativă menționate la început provin doar din reinvestirea profiturilor criminale în întreprinderi legitime.

Ar trebui să fie evident din cele de mai sus că oameni precum Gates, Buffett și Bezos nu sunt candidați la titlul de Cel mai bogat om din lume. Elon Musk, cu presupusele sale 200 de miliarde de dolari, abia se califică drept schimb de buzunar, oameni precum George Soros și miliardele sale meschine nici măcar nu se califică drept scame de buzunar. Mass-media ne-a mințit de zeci de ani și ne-a trimis să căutăm în toate locurile greșite. Publicațiile evreiești de astăzi au multe articole despre „Cei mai bogați evrei din lume”[66], sau „Cei mai influenți evrei”[67], dar toate astea sunt prostii, enumerand indivizi precum Zuckerberg sau Soros sau Sheldon Adelson la vârf. Nimic din toate acestea nu este întâmplător; este doar o modalitate de a distrage atenția de la sursele reale de bani și putere și poate nu este surprinzător că fiecare ziar și revistă care abordează acest subiect va urma același model. Ceea ce este surprinzător este că oameni precum Bill Gates și Warren Buffett participă la această șaradă atunci când trebuie să cunoască atât de clar adevărul propriilor poziții. Niciunul dintre acești bărbați nu poate fi atât de naiv sau ignorant, ceea ce implică cu siguranță o conspirație a tăcerii.

Ca o parte, majoritatea fiecărui om care construiește ceva din substanță are o dorință aproape genetică de a o transmite urmașilor săi, pentru a crea poate chiar și o mică dinastie de familie care ar putea continua în timp. Dar a observat cineva că doar oameni precum Bill Gates și Warren Buffet nu au un astfel de impuls și sunt hotărâți să dea totul la sfârșit? De ce nu există Rothschild pe această listă, nici Sassoons, nici Kadoories, nici Goldman Saches? Este această filantropie terminală un defect doar al goyim-ului?
Putem presupune în mod rezonabil că această tendință rezultă din presiune, iar bănuiala mea este că această presiune ar rezulta din obligații datorate finanțării. Asta înseamnă că Gates și Buffett nu și-au creat imperiile în întregime singuri; Bănuiesc că li s-au oferit idei, planificare, multă finanțare și multă agresiune diplomatică evreiască pentru a fi realizat ceea ce au făcut. Prețul de plătit este că nu îl iei cu tine când mergi. Un lucru pe care evreii nu îl finanțează este concurența pentru ei înșiși.

Întemeierea și construirea unor mari averi corporative nu este în mod normal un proces rapid. Desigur, există întotdeauna excepții, dar în general lucrurile necesită timp. Înțelepciunea convențională, care s-a dovedit adevărată în repetate rânduri, este că „este nevoie de prima generație pentru a o face, iar a doua generație pentru a o face cu adevărat mare”. Evreii, funcționând ca o unitate organică, pot scurtcircuita acest proces. Luați în considerare Indigo Books & Music, început de evreica Heather Reisman cu doar aproximativ 25 de ani în urmă, a dus la falimentul financiar al celui mai mare vânzător de cărți independent din Canada și la preluarea sau eliminarea tuturor celorlalți concurenți care au întâmpinat brusc „dificultăți financiare”.

Astăzi, Indigo este singurul lanț de librării majore în limba engleză din Canada și cel mai mare comerciant cu amănuntul de cărți, cadouri și jucării specializate din țară, cu venituri anuale de peste 1 miliard de dolari. Evreii controlează industria editării de cărți și se pot asigura că librăria dvs. nu are stoc dacă refuzați să vindeți. Ei controlează în mod colectiv o mare parte din finanțare și distribuție și pot forța preluări sau faliment. Nu există nicio apărare împotriva unui atac hotărât evreiesc. Acești oameni funcționează ca gangsteri și au la dispoziție finanțare nelimitată pentru a prelua aproape în voie un sector industrial.

Punctul important este că planificarea acestor preluări de sector are rareori originea în fața publică a operațiunii. În schimb, acestea sunt adesea părți conectate ale unui plan mondial pe termen lung pentru controlul acestor sectoare. Am tratat o parte dintre acestea într-un articol anterior intitulat „Eroii corporativi evrei de astăzi – Virgin Births All”[68] Este evident că nici Zuckerberg, nici Google Twins nu au fost capabili să creeze aproape instantaneu un lider mondial în sectoarele lor respective.

Pentru a realiza un astfel de rezultat este nevoie de finanțare nelimitată și aplicarea unor sume enorme de presiuni financiare și politice, plus o planificare hotărâtă și sprijin mass-media intens. Acest lucru se aplică în mod egal și altora precum Wikipedia, Amazon, Starbucks și mulți alții care păreau să vină aproape de nicăieri pentru a fi lideri mondiali într-un timp foarte scurt. Procesul a fost același în toate cazurile și, cu siguranță, se aplică astăzi „Cel mai bogat om din lume”, Elon Musk.

Tot ce trebuie să faci este să te gândești. Folosind ca exemplu pe Elon Musk, bărbatul părea să vină de nicăieri și totuși, brusc, „deține” cel mai mare producător auto din lume. Musk a început în același timp un program agresiv de lansare a zeci de mii de sateliți de comunicații, iar apoi SpaceX, „compania privată de zboruri spațiale a lui Elon Musk”, producătorul navei spațiale, planificând misiuni ale Stației Spațiale Internaționale, nu mai puțin. Apoi îl avem pe Musk care cumpără Twitter pentru 44 de miliarde de dolari.

În ultimii 100 de ani, oricine a încercat să creeze o nouă companie și o nouă marcă de automobile s-a confruntat cu un dezastru, dar Musk aparent nu a experimentat nici un sughiț cu Tesla, care este brusc favoritul mondial. Acest lucru ar fi necesitat probabil zece ani de planificare și proiectare, planificarea fabricilor și a producției, crearea liniilor de aprovizionare, testarea și certificarea și multe altele, dar cu Tesla totul s-a întâmplat aparent peste noapte în vid. Să credem că Elon Musk a proiectat Tesla? Nu există nicio dovadă că Musk are capacitatea de a proiecta chiar și o joja de ulei, cu atât mai puțin o mașină întreagă, așa că cum s-au întâmplat toate acestea și care a fost sursa fondului de miliarde necesare pentru a duce acest proiect la bun sfârșit?

Musk nu a jucat niciun rol în crearea Tesla. El a apărut cumva la sfârșit, „deținând” compania.
În mod similar, programul agresiv de sateliți de comunicații pe care l-a lansat „Elon Musk”; și acest lucru ar necesita mulți ani de planificare și proiectare, ca să nu mai vorbim despre amenajarea instalațiilor de lansare și obținerea necesarului de mii de clienți plătitori. Acest lucru ar necesita din nou ani și miliarde de dolari în finanțare, dar, la fel ca programul de zbor spațial al lui Bezos, acesta a apărut brusc în plină floare, funcționând, lansat și gata de plecare. Cine a planificat asta?
Cu siguranță nu a fost Musk, așa că cine era în spatele lui? Și banii pentru toate acestea au venit de unde? Tesla lui „Musk” nu a făcut niciodată profit, așa că de unde ar obține miliardele pentru un sistem de zeci de mii de sateliți de comunicații?
Nimic de genul acesta nu se poate întâmpla fără un deceniu sau mai mult de planificare intensivă și o investiție enormă și, evident, nimic din toate acestea nu a venit de la Musk.

Acestea ar fi o provocare suficientă pentru orice bărbat, dar apoi l-am pus pe „Elon Musk” să cumpere Twitter pentru 44 de miliarde de dolari. Cum s-ar întâmpla asta?
Ni se spune că Musk are dintr-o dată o bogăție de – vag – 200 de miliarde de dolari, fără detalii, dar probabil din acțiunile din „sa” Tesla. Dar trebuie să presupunem că Musk are o sumă suplimentară de 44 de miliarde de dolari în numerar la bancă pentru a cumpăra Twitter?
Acest lucru nu este posibil și Musk nu își vinde jumătate din interesul său în acțiunile Tesla pentru a o finanța, deci care este sursa banilor? Mass-media confundă acest lucru oferind doar câțiva octeți de sunet, dar niciun detaliu și, prin urmare, avem gânduri libere în mintea noastră că Musk este foarte bogat și și-ar putea permite cumva să cumpere Twitter, dar tot ce trebuie să facem este să ne gândim să realizăm că este imposibil.

Imaginea este întunecată deoarece ambițiile politice ale evreilor khazari nu pot fi separate de intențiile lor financiare. Sistemul de satelit „Musk” va consta în cele din urmă din 35.000 de sateliți de comunicații – militari, nu civili – dintre care unii sunt deja utilizați în Ucraina. Evreii khazari din City of London sunt disperați pentru al treilea război mondial, dar nu au armată proprie și trebuie să depindă de menținerea supremației militare a SUA (ca armată privată a bancherilor). Dacă nu ți-a trecut deja prin cap, motivul acestei dezvoltări a fost că chinezii au dovedit că pot doborî sateliții de supraveghere și comunicații din SUA, prezentând astfel o amenințare existențială la războiul american cu China și Rusia. Soluția este inteligentă și, de asemenea, evidentă: nu poți doborî 35.000 de sateliți de comunicații minusculi, menținând astfel supremația în comunicarea pe câmpul de luptă al SUA.

Finanțarea este interesantă pentru că, în mod normal, evreii împing SUA să facă toate aceste investiții militare, dar SUA nu mai au banii pentru toate aceste eforturi și, prin urmare, nu au avut de ales decât să finanțeze ei înșiși acest lucru – și să le canalizeze prin Musk pentru a deghiza originea. Nu există altă sursă pentru finanțarea unui proiect atât de masiv. Este evident că finanțarea nu a venit de la „Elon Musk”, deoarece Tesla „sa” încă nu poate obține profit, așa că de unde ar obține banii pentru dezvoltarea satelitului? Bancherii evrei din City of London sunt singura sursă.

Este la fel ca „Mark Zuckerberg” acum câțiva ani cumpărând și înființând companii pentru a produce drone militare și baloane de mare altitudine, acestea din urmă pentru că dragul Mark dorea ca toată lumea din lume să aibă acces la Internet. Nu chiar. Baloanele de mare altitudine nu erau pentru acces la internet, ci pentru comunicații militare cu dronele pe care „Facebook” le producea, drone purtând focoase care ar putea comunica prin intermediul baloanelor dacă China ar distruge toți sateliții de comunicații militari americani. Din câte mi-am dat seama, nimeni nu s-a întrebat de ce „Facebook” producea drone militare și sistemele lor de comunicații. Din nou, nu este posibil să împingă acest cost asupra armatei SUA, așa că evreii din orașul Londrei l-au trecut prin Facebook pentru a-l deghiza ca o întreprindere civilă și a ascunde adevărata sursă – și intenția – de la control.

Înapoi la Tesla. Dacă vă faceți timp să citiți tratatul de liceu al lui Musk despre transportul hiperbucului[69], sau ascultați-i mesajele media, este evident că bărbatul nu are inteligența necesară pentru a-și fi atins poziția independent. Nu este evident, cel puțin pentru mine, că el știe ceva despre ceva și aș spune același lucru pentru Zuckerberg și gemenii Google. Acești oameni sunt doar frontmen oameni de fatada pentru cineva care chiar are toți banii. Și planurile. Dar ar trebui să credem că Elon „concentrează-te-pe-zâmbetul-meu-drăguț-de la -8-ani-și-adorabilul-meu-de la -3-ani-ochi-priviți-în-o parte „Îmi dau seama cât de prost sunt” Musk, este dintr-o dată Cel mai bogat om din lume din proiectarea de mașini, sateliți și nave spațiale și numai raiul știe tot ce a mai inventat nenorocitul. Ce gunoi.

Acest ultim punct merită atenție. Îl vezi pe Warren Buffett pozând cu un zâmbet prost și cu ochi adorabili pentru a seduce toate mamele să-și încurajeze fiicele să-și cumpere acțiunile companiei? Ce fel de om, aparent CEO-ul companiilor internaționale de un trilion de dolari, se comportă într-un mod atât de prostesc? Un pitic mental cu probleme emoționale grave, nimeni altcineva.

Argumente similare sunt valabile pentru Zuckerberg, Bezos, Google Twins și alții. Nimeni nu are cunoștințele sau abilitățile și nici finanțarea enormă pentru a face lucrurile pe care se presupune că le fac. Nici averea și nici abilitățile lor nu pot fi reale. Este mai ușor să accepți minciuna cum un Bill Gates, începând cu un Microsoft mic și construind peste 40 de ani într-un premiu de 50 de miliarde de dolari, dar să pretinzi că un Elon Musk care, din cer senin, trece de la dormit în mașină și de a mânca frunze din copaci, dintr-o dată la proiectarea și producerea de mașini electrice și sateliți de comunicații militare și vehicule spațiale și multe altele, este o perspectivă prea ridicolă pentru a te deranja să o respingi.

Unii susțin că Elon Musk nu este evreu. Elon (אֵילוֹן) sau Alon (אַלוֹן) este un nume masculin ebraic care nu ar apărea pe vre- o listă de nume la ne evrei. Musk a urmat școlile evreiești din Africa de Sud. Mama lui, Maye Haldeman, este evreică, dar este listată ca „canadian”, care nu este un grup etnic. Există familii evreiești și alte relații (fratele lui Elon s-a căsătorit cu Jen Lewin) și multe altele. Legăturile lui Musk cu Israelul și cu evreii puternici au o istorie lungă, relația apropiată a lui Tesla cu tehnologia israeliană se întinde pe mulți ani, iar tehnologia sa de conducere autonomă este 100% evreiască, provenind de la compania israeliană Mobileye. Musk are contacte strânse și la nivel înalt în Israel, s-a întâlnit cu Netanyahu (la reședința sa privată) de mai multe ori.

În știri a apărut foarte recent că Evelyn de Rothschild a murit la o vârstă înaintată.[70]
NYT a scris un necrolog complet fictiv, notabil în primul rând pentru minciunile uimitoare, așa cum face NYT pentru fiecare criminal evreu care pleacă din această lume. S-ar putea să vă intereseze să citiți tratatul iubitor al NYT despre Madeline Albright pentru a vă reîmprospăta memoria despre nebunia criminală a editorilor NYT. Potrivit acestora, acest Rothschild „Dând inițial puține promisiuni, s-a alăturat în cele din urmă firmei familiei și a ajuns la președinte, exercitând o influență vastă în afacerile financiare și politice ale Marii Britanii”. Acea parte este cu siguranță adevărată. Omul avea bănci, bănci de investiții, filiale de investiții și multe altele în aproximativ 30 de țări și nu se punea problema „influenței sale vaste în afacerile financiare și politice ale Marii Britanii”, deoarece el a fost principalul om implicat în vânzarea de către Margaret Thatcher a tuturor Activelor din Regatul Unit pentru bancheri evrei. Dar apoi NYT ne-a spus că Evelyn de Rothschild valorează poate 2 miliarde de dolari.

Așadar, Evelyn de Rothschild, descendent și proprietar al celei mai mari dinastii bancare criminale din istoria lumii, una cu active recoltate din sute de ani de jaf și jaf, un om care deține literalmente sute de bănci și companii financiare din întreaga lume. a fost atât de plictisitor, atât de lent și de prost, încât chiar și un mic rahat ca Zuckerberg ar putea să vină de nicăieri și în doar câțiva ani să valorizeze de zece ori mai mult.

Deci, cine sunt cu adevărat cei mai bogați bărbați din lume? Ei bine, cine a finanțat ambele părți ale fiecărui război în ultimii 300 de ani?
Starbucks?
Cine a jefuit Africa de Sud de tot aurul și diamantele sale în ultimii 150 de ani?
Președintele Victoria’s Secret Underpants?
Este Mark Zuckerberg care fură trilioane de petrol din Irak în fiecare an?
Nu mă îndoiesc că Jeff Bezos este un criminal, dar nu Bezos a fost cel care a conceput furtul întregului aur de la toate băncile lumii în anii 1930. Cine deține până la 75 sau 80 dintre băncile centrale ale națiunilor lumii? Niște goyim din Kansas?

Mi se spune că sunt 13 familii care controlează întregul clan mondial, care operează dinCity of London. Liderii din această listă sunt, fără îndoială, Rothschild, probabil începând cu Jacob Rothschild, „Regele evreilor”, urmat de rudele sale. Lista ar include cel mai probabil un Sassoon, un Warburg, un Goldman, un Moses Seif, Kuhn, Loeb, Salomon, un Sebag-Montefiori, acest grup împărțind active totale în sute de trilioane de dolari. Putem doar ghici despre ceilalți, dar putem fi foarte siguri că nici Bill Gates, nici Warren Buffett nu au fost vreodată pe această listă, iar Elon Musk și Jeff Bezos pot fi demiși cu un dispreț meritat.

Scopul acestui eseu a fost triplu:
(1) de a aduce în atenția cititorilor existența unei conspirații de lungă durată cu privire la identificarea „Cel mai bogat om din lume”,
(2) de a înlătura din discuție lista actuală a candidați și
(3) să documenteze că un număr mic de familii de bănci evreiesti care operează în City ofLondon au deținut timp de generații aceste recorduri de avere cu averi care sunt ordine de mărime peste orice ne-am fi imaginat.
Am încredere că acest lucru a fost realizat spre satisfacția cititorilor.

NOTE:
[65] lista războaielor
https://www.britannica.com/topic/list-of-wars-2031197
[66] Cei 50 de evrei cei mai bogați din lume: 1-10
https://www.jpost.com/jewish-world/jewish-features/the-worlds-50-richest-jews-1-10
[67] Cei mai influenți 50 de evrei din lume. Prima listă anuală a celor care modelează viitorul publicată de Jerusalem Post.
https://www.jpost.com/jewish-world/jewish-features/worlds-50-most-influential-jews-176071
[68] Eroii corporativi evrei de astăzi – Virgin Births All
https://www.bluemoonofshanghai.com/politics/3909
[69] Hyperloop Alpha
https://www.tesla.com/sites/default/files/blog_images/hyperloop-alpha.pdf
[70] Evelyn de Rothschild, descendenta dinastiei bancare, a murit la 91 de ani
https://www.nytimes.com/2022/11/08/business/evelyn-de-rothschild-dead.html

AVIZ:
Scrierile dlui Romanoff au fost traduse în 32 de limbi, iar articolele sale au fost postate pe peste 150 de site-uri de știri și politică în limbi străine din peste 30 de țări, precum și pe peste 100 de platforme în limba engleză.
Larry Romanoff este un consultant de management pensionar și om de afaceri. A deținut funcții de conducere în cadrul unor firme internaționale de consultanță și a deținut o afacere internațională de import-export.
A fost profesor invitat la Universitatea Fudan din Shanghai, prezentând studii de caz în afaceri internaționale la cursurile EMBA de nivel superior. Domnul Romanoff locuiește în Shanghai și scrie în prezent o serie de zece cărți legate în general de China și Occident.
El este unul dintre autorii care contribuie la noua antologie a lui Cynthia McKinney „When China Sneezes”. (Cap. 2 — Confruntarea cu demonii).
Arhiva sa completă poate fi văzută la:
https://www.bluemoonofshanghai.com
https://www.moonofhanghai.com

Traducerea: CD