Henry Kissinger: „Sperăm că, dacă totul merge bine, jumătate din Orientul Mijlociu va apartine Israelului.”
Contains Link

Stan Pățitu54 minutes ago
.
Henry Kissinger ori Steve Bannon? Rămîne să alegem!

Se vede de la o poștă, că interviul e o confecție, care descrie intențiile globaliștilor. La vîsta lui și uzura datorată vieții politice foarte intense, care macină creerul, nu putea scăpa de senilitate, demență, alțaimăr și parchinson. Nu sînt ideile lui, mai ales cea cu jocurile de război pe calculator, care au perfecționat gîndirea militară a americanilor.

Despre tehnologia militară americană avansată, care este în declin față de ruși, chinezi, sau alții, ce să mai vorbim?! A spus-o și Trump că trebuie să-i ajungă din urmă pe ceilalți, mai ales pe ruși. Dpdv al finanțării Trump a aprobat deja mărirea fondurilor destinate cercetării și dezvoltării unor noi tehnologii militare, precum și producerea lor cît mai rapidă.

Alt simptom că americanii aveau probleme cu banii destinați cercetării și înarmării, este că de la Bush bătrînul, America a cheltuit foarte mulți bani ca jandarm internațional pe glob, secătuind visteria și mărind datoria externă a Americii la sume de neimaginat, mai ales în timpul lui Obama. La asta se adaugă și pretenția lui Trump, ca toate membrele NATO să-și plătească contribuția. Toate astea ne spun că America nu stă bine financiar și nici tehnologic la capitolul înarmare și control global.

Simptomul neo-comunist care a cuprins America de la Regăn încoace, care a slăbit și destabilizat marele jandarm al lumii, își arată colții acum. Dacă republicanii nu vor reuși ceea ce și-au propus, restabilizarea economică internă, mai ales că neo-comuniștii ”democrați”, cărora li s-au alăturat și trădători republicani, Buș și Măchein, America va pierde supremația, devenind un stat clientelar al globaliștilor neo-comuniști. La toate astea s-au adăugat și crizele artificiale, cît și vînzarea de capital american Chinei, precum și de uraniu Rusiei, în perioada Obama, ca să nu mai vorbim de fonduri oferite ilegal Iranului, împotriva politicii de embargo afișată prin midia.

Iranul este cuiul lui Pepelea, acum cînd este un stat membru în BRICS, organizație economic-financiară între Brazilia, Rusia, India, China, Africa de Sud, și altele, precum și în SCO, organizație militară în contrapartidă cu NATO. Sferele de influență s-au conturat și mai clar decît înainte, tabăra de est fiind foarte bine organizată în momentul de față. A ataca Iranul ar însemna începutul celui de-al treilea război mondial, care în mod sigur ar fi și ultimul. Tehnologia militară rusească și chinezească, împreună cu potențialul forțelor militare, prezentate de acești giganți cu populație foarte mare, vor fi foarte greu de învins. De fapt va fi imposibil, ceea ce va însemna fără discuții cea mai mare catastrofă din istoria umanității și mai mult ca sigur și ultima din istorie.

Nu trebuie să uităm că în caz de conflagrație mondială, lumea musulmană va lovi și ea lumea occidentală, alăturîndu-se lui SCO, forța care controlează emisfera estică la ora asta. Deja situația e precară și scăpată de sub control în țările musulmane cotropite de coaliția occidentală, adică Siria, Irac și Afganistan, ca să nu mai vorbim de bîlbîiala din Pachistan, care în mod sigur în cazul unui război mondial va lupta împotriva occidentului. Și să nu uităm desigur Indonezia, pe locul 4 ca populație în lume, a cărei forță militară, umană și echipament, nu e deloc de neglijat.

Ar mai fi de amintit și Turcia, un alt jucător important, care după încercarea neo-comunistă globalistă de atentat la suveranitatea statului, s-a reorientat deja spre Rusia.

Scutul antirachetă de la Deveselu, implantat de globaliștii neo-comuniști, nu a fost plasat la noi împotriva Rusiei, ci a Iranului în cazul în care Iranul va ataca Izdraelul, în conjunctura unui război mondial. Pe ruși nu-i afectează deloc, deoarece ei sînt pregătiți cu rachete de croazieră, care nu pot fi interceptate în timp util de rachetele Patriot de la Deveselu. Rachetele astea pot intercepta în schimb rachetele balistice ale Iranului, care se pot îndrepta spre Izdrael.

Un alt indiciu este și faptul că Izdraelul își asigură dezvoltarea de echipament militar în România prin cooperare, precum și aplicațiile militare aviatice din Balcani, inclusiv peste teritoriul României. Faptul că au pierdut Turcia acum, traseul aviatic trebuie schimbat peste Marea Neagră și țările din sudul Caucazului, ca să poată ajunge avioanele de luptă să atace Iranul pe calea aerului. Aici e o problemă, deoarece rușii controlează nord-estul Mării Negre, iar turcii sudul.

Dacă administrația americană condusă de republicani, nu va cădea la înțelegere cu administrația rusă, forțele neo-comuniste ale globaliștilor vor pune în aplicare planul diabolic, de a cucerii economic și financiar și ultimele teritorii pe care nu le controlează din Orientul Mijlociu, chiar cu riscul unui război mondial. Ei au un singur crez: banii și puterea globală. Nu-i interesează deloc soarta lumii, inclusiv a americanilor. Dacă va fi nevoie îi vor sacrifica inclusiv pe americani, în aventura lor de a cucerii economic și financiar tot globul.

Din aceste motive se reprofilează un nou război rece între cele două superputeri, planificat de globaliștii neo-comuniști, pentru a cîștiga timp în vederea rezolvării acestor detalii geo-strategice, puncte nevralgice, care vor fi soluționate prin pîrghii economico-financiare, embargouri și corupție la scară mare. Cît timp lumea e coruptibilă, corupția nu va muri. Corupția a fost întotdeauna arma cea mai eficace în mîna mai marilor lumii.

Ceea ce îi sperie cel mai tare pe mai marii lumii, este o alianță creștină. Nu trebuie să uităm că cele două superputeri, America și Rusia, sînt fundamental creștine, cărora li se alătură Europa și America de Sud, și se pot uni oricînd în credința în Dumnezeu, chiar dacă ei fac mari eforturi să distrugă lumea creștină prin tot felul de metode multiculturaliste, de islamizare, asiatizare, teroriste, neo-marxiste, homosexualiste, etc. Oricînd lumea creștină se poate uni și răzvrăti împotriva lor, în numele lui Dumnezeu. E suficient ca lumea creștină să lase la oparte schisma dintre confesiuni și să-și unească forțele în credința în Dumnezeu. Frica de Dumnezeu este cea mai mare frică a globaliștilor și singura care-i poate răpune.

Așa că, creștinilor uniți-vă(!), indiferent de confesiune și oriunde v-ați afla, dacă vreți să scăpăm de sclavia totală în care ciuma roșie globalistă vrea să ne-arunce, pentru bani și putere. Fără o reconciliere adevărată, în suflet și simțiri cum spune poetul, nu numai de ochii lumii, între catolici, ortodocși și protestanți, vom fi pierduți, pentru că ciuma roșie globalistă ne va mînca pînă la ultimul creștin din lume.

Și ca să-l parafrazez pe-un mare gînditor: secolul ăsta ori va fi religios, ori noi noi creștinii nu vom mai fi deloc.

https://en.wikipedia.org/wi…
https://en.wikipedia.org/wi…

https://www.thedailybeast.c…

Pentru metodele globaliste de lucru n-am mai făcut trimiteri. Consider că lumea în general în momentul de față e suficient de familiarizată cu globalizarea și strategiile ei de ateizare a lumii creștine. Iar despre situația din România cred că este inutil să mai vorbesc.

Avertizez cititorii că, articolul cu Steve Bannon e o diversiune care are ca scop denigrarea eforturilor, pe care republicanii le fac pentru a salva America și lumea de la al treilea război mondial. Face parte din campania neo-comunistă a globaliștilor de defăimare a fenomenului Trump, așa cum au procedat în campania electorală și continuă mai departe prin midia și activiști de tot soiul, cît și a eforturilor lumii creștine de-a împiedica izbucnirea celui de-al treilea război mondial, la care ciuma roșie globalistă lucrează de mult timp. Cei doi, Henry Kissinger și Steve Bannon, se află la poluri opuse, fiind exponenții celor două forțe în conflict, globalismul și creștinismul.

Să sperăm că nu vom ajunge să demonstrăm încolonați și să cîntăm internaționala de-ntîi mai pe tot globul, salutînd globaliștii din tribune peste tot în lume!

Doamne-ajută!