Pentru sanatate

LUNI, 22 IANUARIE 2018
Vaccinare in Mexic
75% dintre copiii care au primit vaccinuri într-un oraș mexican acum sunt morţi sau spitalizaţi

În ciuda încercărilor insidioase ale mass-mediei americane controlate de corporație de a cenzura povestirile despre efectele secundare mortale ale vaccinurilor, adevărul continuă să apară. Cea mai recentă tragedie de vaccinare pentru lovitură a ucis doi copii în La Pimienta, Mexic și a trimis încă 37 de persoane la spital, cu reacții serioase la aditivii toxici ai vaccinurilor.
„… 14 copii sunt în stare gravă, 22 sunt stabili și unul este în stare critică”, a declarat Secretariatul de Sănătate al Chiapas într-o declarație prin intermediul Latino.FoxNews.com.

Ceea ce este deosebit de alarmant este faptul că doar 52 de copii au fost vaccinați în totalitate, ceea ce înseamnă că 75% dintre cei care primesc vaccinurile sunt acum fie morți, fie spitalizați.
Vaccinurile au fost administrate de Institutul mexican de Securitate Socială, cunoscut sub numele de IMSS. IMSS a confirmat reacțiile mortale care au avut loc după ce copiii au primit injecții de vaccinuri pentru tuberculoză, rotavirus și hepatită B – aceleași tulpini virale vizate de vaccinurile administrate în mod obișnuit copiilor din Statele Unite.IMSS suspendă vaccinarea în așteptarea investigației ulterioare
Potrivit Fox News Latino, IMSS a suspendat vaccinurile în așteptarea rezultatului unei investigații în ceea ce privește motivul pentru care atât de mulți copii au fost uciși și spitalizați.
Potrivit întregii mass-media din Statele Unite – care este 100% controlată de interesele corporative – vaccinurile nu dăunează nimănui și sunt perfect sigure să se injecteze în copii în cantități nelimitate.

Doar recent, de fapt, guvernul britanic a fost de acord să plătească 90 de milioane de dolari victimelor vaccinului împotriva gripei porcine. Acest vaccin a provocat leziuni cerebrale permanente la peste 800 de copii din întreaga Europă. Adevărul este că vaccinurile dăunează în mod regulat și chiar ucid copiii nevinovați, cel mai probabil datorită adjuvanților chimici toxici și a conservanților pe care ei încă mai conțin.
După cum recunoaște deschis CDC, vaccinurile sunt încă intenționat formulate cu mercur, aluminiu, MSG și formaldehidă. Unele vaccinuri utilizează chiar și ingrediente derivate din țesutul uman fetal avortat. Anul trecut, un om de știință al CDC a atras atenţia asupra CDC care comite fraude științifice pentru a acoperi legăturile dintre vaccinuri și autism la tinerii bărbați afro-americani.

Globaliștii înțeleg acum pe deplin că vaccinurile sunt, de departe, cea mai bună cale de a reduce populația umană!

După cum industria vaccinurilor a ajuns să realizeze acum, este mult mai ușor să ucizi oamenii când se conformează în mod voluntar injecțiilor. Prin urmare, propaganda agresivă a mass-media împinge populaţia spre folosirea absolută a vaccinurilor, astfel încât nimeni să nu pună întrebări atunci când se utilizează substanțe chimice de sterilizare sau eutanasiere. Nu este nici o îndoială de ce vaccinurile au fost testate în mod obișnuit pentru programele de depopulare prin două metode primare:

# 1) Realizarea sterilizări ascunse ale populațiilor vizate prin combinarea substanțelor chimice de sterilizare cu vaccinurile. („Ucide lent.”)
# 2) A ucide direct destinatarii vaccinului prin contaminarea intenționată a vaccinurilor cu substanțe chimice de eutanasie care provoacă moartea. („Ucide repede.”)
Metoda nr. 1 a fost folosită în mod repetat în Africa, Mexic și America de Sud pentru a determina sterilizarea grupurilor vizate prin programe de imunizare și vaccinare. Doar anul trecut, de fapt, am relatat despre descoperirea unui program de vaccinare depopulantă sub acoperire în Kenya:
Vaccinurile tetanice acordate milioanelor de femei tinere în Kenya au fost confirmate de laboratoare că conțin un produs chimic de sterilizare care provoacă avorturi spontane, relatează Kenya Catholic Doctors Association, o organizație pro-vaccin.
2,3 milioane de tinere fete și femei sunt în curs de a li se administra vaccinuri, împinse de UNICEF și de Organizația Mondială a Sănătății.
„Am trimis șase eșantioane din Kenya către laboratoarele din Africa de Sud. Ei au testat pozitiv antigenul HCG „, a declarat Dr. Muhame Ngare de la Centrul Medical Mercy din Nairobi pentru LifeSiteNews. „Toate erau infestate cu HCG”.
Metoda nr. 2 pare a fi în curs de desfășurare în Mexic, deoarece 75% dintre acei copii injectați cu vaccinuri sunt acum morți sau internați.

Vaccinarea indusă de depopulare a fost încercată în Mexic încă din 1974
După cum sa documentat în mod exhaustiv mass-media cu adevărat, un exercițiu de depopulare a fost condus în Mexic în 1974, folosind vaccinurile ca poveste de acoperire.
Sistemul a fost visat după lansarea Memorandumului de studiu privind securitatea națională 200, care a subliniat problema populației globale și a cerut guvernelor să găsească modalități de a reduce populația globală.
După cum explică TruthStreamMedia.com:

Concentrarea asupra acestei „probleme” a modului de reducere a populației a fost planificată pentru 13 țări cheie, printre care India, Bangladesh, Pakistan, Nigeria, Mexic, Indonezia, Brazilia, Filipine, Thailanda, Egipt, Turcia, Etiopia și Columbia. Dintre acestea, documentul a evidențiat faptul că Mexicul are unul dintre cele mai ridicate (și, prin urmare, cele mai îngrijorătoare) rate de creștere ale tuturor. Documentul a citit: „Probabil cea mai semnificativă tendință a populației din punctul de vedere al Statelor Unite este perspectiva ca populația Mexicului să crească de la 50 de milioane în 1970 la peste 130 de milioane până în anul 2000.”
Pentru a combate această problemă, „spiritele medicale” – care erau aproape sigur echipe de vaccinuri de depopulare finanțate de S.U.A. – au început să injecteze femei din întregul Mexic cu medicamente anti-fertilitate deghizate ca vaccinuri. Dacă vă îndoiți de acest lucru, citiți istoricul. Institutul Național de Sănătate al guvernului S.U.A. a fost surprins cu experimente medicale umane în rândul deținuților din Guatemala. Președintele Obama a fost chiar forțat să-și ceară scuze în 2011 în urma prăbușirii acoperirii! Nu există nimic pe care naziștii l-au făcut în anii 1930 și în anii 40, încât industria farmaceutică nu ar fi dispusă să se repete astăzi sub denumirea de „știință”.
Dar revenind în Mexic, întrucât programul de vaccinare depopulantă sub acoperire sa răspândit în Mexico City în 1974, localnicii au început să prindă înșelăciunea, iar rezistența publică a crescut. După cum dezvăluie aceste tăieturi din ziare, părinții au început să-și ascundă copiii în casele lor, pentru a evita ca aceștia să fie injectați cu substanțe chimice de sterilizare la școlile publice. (De asemenea, California, țintește copiii în școli pentru a evita ca părinții să aibă posibilitatea de a spune „Nu!”)

Mii de părinți au atacat marți diverse școli în zona orașului Ciudad de Mexico și au luat copiii acasă.

De asemenea, este important să rețineți că aceste vaccinuri de sterilizare au fost administrate în mod esențial sub focul de armă, deoarece poliția a însoțit echipajele de vaccinare:
Apelanții au declarat ziarelor și posturilor de televiziune că echipajele de sterilizare au fost protejate de escorte de poliție și că au inclus bărbați și femei îmbrăcate în alb, care „arătau ca străini”.
Același scenariu urmează să fie reprodus în California, apropo, în cazul în care SB 277 ar incrimina părinții copiilor care nu sunt vaccinați, în esență, cu arma.
Ceea ce este chiar mai interesant este că exact aceleași argumente pe care le auzim astăzi cu privire la scepticii vaccinului – sunt numiți punitiv „anti-vaccinare” sau „anti-științifici” – au fost de asemenea folosiți în Mexic în 1974.
Asociația Medicală Mexicană a emis declarații care neagă că orice fel de inoculare ar putea cauza sterilitate … Oficialii au spus superstiția și ignoranța sănătății preventive [ „Anti-știință”] au fost responsabile de credința pe scară largă că zvonurile erau adevărate.

Cu alte cuvinte, chiar dacă echipele de sterilizare se desfășurau în tot Mexicul, injectând persoane cu substanțe chimice ca parte a unei agende de depopulare, orice persoană care a subliniat acest lucru a fost imediat numită „anti-știință” și a fost decretată ca „ignorantă”.

Foarte putin sa schimbat in patru decenii, se pare: aceeasi tactica este folosita astazi, chiar daca copiii sunt ucisi sau raniti in fiecare zi din cauza ingredientelor toxice folosite in vaccinuri.

„Intimidarea științifică” din spatele vaccinurilor permite, de asemenea, guvernelor din lume să efectueze programe de sterilizare și depopulare, deghizate în sănătatea publică. Odată ce populația este hărțuită în acceptarea vaccinurilor fără întrebare – ascultarea orbică este cerută acum peste tot – guvernele pot adăuga orice substanțe chimice pe care le doresc acelor vaccinuri, inclusiv substanțele chimice care determină sterilizarea permanentă sau chiar moartea.
Faptul că toate rănile provocate de vaccin sunt refuzate în mod sistematic, de asemenea, înseamnă că orice persoană vătămată sau ucisă de vaccinuri este ștersă imediat din memoria națională. Ca o mafie criminală, industria vaccinurilor lucrează din greu pentru a ascunde cadavrele și, prin urmare, pentru a-și menține racheta monopolistă pe o premisă total falsă că vaccinurile sunt 100% sigure. Pentru a conduce în continuare acasă această propagandă medicală extraordinară, CDC utilizează agenți de informații precum Nurse Hickox care se răspândesc dezinfoind prin mass-media, care este întotdeauna fericită să respecte agendele distructive ale industriei vaccinurilor.

eraoflight.com/2018/01/20/children-received-vaccines-now-hospitalized/
Publicat de Felicia la 12:57