nea nae
0 aprobate

sgdsk@skdcsk.com
188.25.246.117

 

 

OMS a avut pregatite masurle de actiune pe orizontala si verticala in toate domeniile de la inceputul pandemiei. daca va uitati pe ‘recomandarile’ transpuse ca la ordin in toate tarile (de armatele de masoni sub juramant care au confiscat statul) o sa vedeti ca se leaga intre ele ca un cod de legi al unei mari dictaturi dar foarte delicat sugerate, fara nicio raspundere…e fundamentul organizational din conceptia lumii noi despre economia viitorului, supraveghere, asistenta sociala si digitalizare.
acreditarile le impune OMS prin conditiile cadru, trasabilitatea tuturor celor testati si multimea de date personale despre fiecare miroase a politie mondiala.Toate datele biologice si genetice ale celor testati merg la raportari dubioase si ne-necesare luptei cu virusul.Iar oamenii semneaza ca primarii acele acorduri gdpr pt ca alta solutie nu au, nu semnezi nu esti servit.
COVID e despre intaurarea comunismului mondial verde si digital, n-are treaba cu sanatatea oamenilor. Ia Suedia este o exceptie pt ca poporul suedez este deja familiarizat cu cipurile subcutanate si cu satanismul, ei au liber de voie…COVID e despre colectarea datelor biometrice si genetice, nu desore grija statului…corporatia mondiala are nevoie de noi ca elemente de gestiune…d’aia ne si zice ‘resurse umane’,

Klaus Schwab, presedintele Forumului Mondial de la Davos : ‘in 2030 nu veti mai detine nimic in proprietate si va va placea’ .

„Ceea ce a inceput in Rusia se va incheia in America”. criza din 29-33 era destinata sa instaureze revolutia proletara in sua dar americanii au mai rezistat aproape un secol… In 89 comunismul s-a dat un pas inapoi ca sa isi ia avant