Consideratii asupra adevaratelor motive ale conflictului tensionat din Crimeea
nachdenKEN über: Krim-Krimi und die wahren Hintergründe
Video rezumat de Carolina
Adevarul despre criza din Ucraina consta in faptul ca Putin a eliminat dolarul  din tranzactiile cu gaz si petrol, pe care Putin le comercializeaza cu ruble si yeni . Acest lucru constituie  pentru americani o  agresiune. Au incercat acelasi lucru si Saddam Hussein si Gaddaffi , si au patit-o.
Deci nu este vorba sub nicio forma de drepturile omului si al natiunilor ci despre imperiul american . Inclusiv luptele din Afganistan sunt lupte pentru caile si traseele comerciale .
Daca ascultam presa Germaniei ne dam seama usor  ca toata este monitorizata de Washington care-l descrie pe Putin drept aggressor , desi Putin nu este cel care trage in oameni , ci americanii .
Scranteala consta tocmai in faptul ca America este agresorul dar omenirea este asmutita asupra lui Putin denumit Hitler de presa corupta americana si germana ,la injunctia lui  Hillary Clinton cand de fapt Putin doar isi apara ograda .
Ar trebui sa se rusineze presa asta a propagandei de razboi a invingatorilor razboiului 2 mondial.
Americanii de la infiintarea Americii au dus razboaie in continuu iar azi americanii sunt inca si in Afganistan , in Irak ,in Yemen,  ei sunt inca peste tot iar nemtii sunt trasi in situatia asta sa continue sa fie prezenti in razboaiele americanilor desi nemtii nu mai vor sa duca razboaie .
Exista o bataie de joc de Putin “cel cu fes de aur”, deci presa neutra in Germania nu mai exista ci se face exclusiv propaganda contra adevaratei situatii.
Ce este cras este ca Merkel il acuza pe Putin ca contravine drepturilor popoarelor, asta in conditiile in  care Merkel s-a oferit sa deschida consulate pentru Izrael in tarile in care izraelitii sunt huliti. Ea se declara neutrala , desi il critica doar pe Putin dar nu spune un cuvant despre crimele Izraelului contra palestinienilor.
La primul faux-pas situatia asta tensionata poate degenera in cel mai grav razboi mondial!
Concernele petroliere din Ucraina nu se preocupa decat de piata actiunilor si ingnora total asmutirea asta contra “rusului” sau a”ucraineanului” – e vorba de o asmutire contra acestor natii, luate ca natii.
Luati individual acesti oameni sunt exact ca si noi! Ei isi apara interesele . Dar noi aparam resurse in Afganistan sau in Ucraina resurse pe care le-am dori .
Ce avem nevoie este un referendum al intregului popor ucrainean. Acesti oameni au dreptul la vot.
Ce face NATO este sa creeze un razboi, in stilul crizei cubane in care americanii au fost provocati de sovietici care si-au depus bombe atomice in Cuba.
Acum americanii si-au adus vase transportoare de bombe atomice si plasate in coasta Rusiei.
Se poate de aceea ca sa fie instalata o arma atomica in Japonia, de catre americani.
Deci avem aici confectionarea artificiala a circumstantelor unui razboi care poate fi aprins dintr-o figura!
Deci inchideti propaganda asta! Inchideti aparatele si respingeti ziarele caci ele nu mai dau rapoarte neuter, obiective – mediile s-au demonetizat: IN EUROPA FIECARE DINTRE CEI CE VOR RAZBOI ESTE UN ASMUTITOR , CACI EI NE PREZINTA SITUATIA PREZENTA DREPT LIPSITA DE ALTERNATIVE: ACESTI OAMENI NU AU TRAIT PERSONAL NICI-UN RAZBOI: SI PE CINE TRIMIT EI PE FRONT? PE NOI SI COPIII NOSTRI!
Respingeti aceasta propaganda razboinica!
Un professor expert in aceasta situatie creata in  Ucraina , ne  explica foarte clar ca aici este un razboi de resurse – cititi-l deci pe profesorul universitar  elvetian,Dr. Gabriele Ganser, istoric si cercetator al conditiior de mentinere a pacii, care va indeamna sa respingeti razboiul si prezenta asmutire, cu orice pret, caci aici nu e vorba despre drepturile omului ci exclusiv despre batalia pentru resurse.
Interview mit Dr. Daniele Ganser, Historiker und Friedensforscher