un comentariu edificator despre acest sistem satanic pe blogul :

https://saccsiv.wordpress.com/…

Cristian pe iunie 29, 2015 la 1:04 pm

Vladimir Putin a crezut și a vrut să facă parte din actuala Ordine Mondială instaurată odată cu sfârșitul celui de-al doilea război mondial prin sistemul Bretton Woods. În esență acesta este un sistem liberal ce a stabilit o serie de reguli, instituții și proceduri pentru a reglementa sistemul monetar financiar, cel care domină încă și astăzi la nivel mondial. Rusia a vrut să facă parte din acest sistem și a acceptat toate măsurile impuse pentru a liberaliza economia chiar din 1988 odată cu Glasnost-ul lui Gorbaciov. Occidentul a profitat de ocazie, jefuind și ruinând economic Rusia așa cum a făcut în toată Europa de Est sub acoperirea așa-ziselor privatizări și restructurări. Ce nu a înțeles la acea vreme clasa politică rusă este că Apusul nu dorește un partener politic și economic ci o țară vasală. După o perioadă incertă în care Federația Rusă părea că se va dezmembra sub conducerea dezastruoasă a lui Boris Jeltsin vine la conducere Putin, un naționalist. Acesta la rândul lui a dat toate semnalele că dorește un parteneriat cu Occidentul și NATO și a căutat să integreze Rusia în sistemul financiar mondial dar de pe o poziție de egalitate între parteneri. Occidentul nu poate accepta aceasta, nu din cauza lui Putin sau a clasei politice rusești ci din cauza influenței ortodoxe pe care Rusia o poate exercita asupra Europei și a lumii în general. Piedica principală este ortodoxia rusă pe care o văd ca obstacolul principal în calea dominației mondiale. Occidentul satanizat consideră poporul rus incompatibil și imposibil de ”reformat” pentru a accepta Noua Ordine Mondială cu noile ”valori umane”.

În 1940 șeful CIA de la sfârșitul anilor 1940’s, Allen Dulles, a afirmat – „Scopul politicii externe a SUA nu este lupta împotriva comunismului – ci distrugerea completă a creștinismului ortodox din Rusia.”

Având aceasta în vedere, oricâte concesii ar face Putin pe plan politic, situația nu se va schimba, poporul rus trebuie exterminat și odată cu el ortodoxia. Dacă acest lucru se va întâmpla atunci aceeași soartă o vor împărtăși toate popoarele ortodoxe din Estul Europei, care sunt la fel privite, ca inferioare, primitive și greu de schimbat. Putin nu este invitat la cina stăpânilor lumii totuși, în această confruntare nu este singur. O parte însemnată din numărul țărilor din Asia, Africa și America de Sud ar dori o schimbare a actualei situații politice și economice, un acces mai mare la fonduri de dezvoltare și poziții mai echitabile în instituțiile internaționale. De aici a apărut necesitatea formării unui bloc de țări, BRICS, care împărtășesc un ideal comun. Toate însă au aceeași viziune asupra viitorului lumii, o guvernare mondială, globalizarea economică și renunțarea la identitățile religioase pe care le văd ca o piedică în calea integrării mondiale.