caroline gunderode
381 aprobate

google.bex
caroline.gunderode@gmail.com
109.133.42.42
” LOVITURA DE STAT A SISTEMULUI FINANCIAR DIGITAL” de ERNST WOLFF („The Wolf of Wallstreet” -vezi videouri)

L
MAREA RESETARE
Continuarea și încheierea conferinței lui Ernst Wolff (2/2): lovitura de stat a sistemului financiar digital
30 septembrie 2021
333 de acțiuni
333

333
ACȚIUNI
333
Este gestionarea catastrofală a crizei Covid-19 din toate punctele de vedere un semn al prostiei terminale a elitelor conducătoare ale planetei sau corespunde unei intenții perverse în care „cel mai rău este cel mai bun”. Într-o prelegere de o jumătate de oră, Ernst Wolff documentează traseul unei epave deliberate a economiei globale, cu alte cuvinte, realizarea „Marea Resetare”, așa cum este descrisă și dorită în întregime de Davos WEF. Dar implementat de o castă globalizată care stă cu spatele la zid și practică zborul către radicalizare. Din această observație, Ernst Wolff trage motive de speranță: revolta popoarelor, care a început, poate determina o putere îngrijorată să se retragă.
Aceasta este continuarea și finalul conferinței susținute în cadrul audierilor avocatului Reiner Fuellmich pentru judecarea celor responsabili de criza covid. Această publicație este o exclusivitate Antipresse/Le Courrier des Stratèges. Îi mulțumim lui François Stecher pentru efortul său remarcabil.

Prima parte: https://lecourrierdesstrateges.fr/2021/09/21/une-conference-dernst-wolff-la-logique-destructrice-qui-se-cache-derriere-le-great-reset-1ere-partie/
Videoclip original în germană: .

La moneda programabilă
Și cum ar trebui să arate acest sistem, știm deja. Acestea sunt dispariția completă a numerarului, băncile în forma lor actuală și introducerea monedei digitale a băncilor centrale. Scopul final este ca fiecare dintre noi să aibă un singur cont bancar, prin care să fie efectuate toate tranzacțiile. Acest cont nu va mai fi deținut de o bancă comercială, ci de banca centrală. Motivul care stă la baza acestui plan este următorul: moneda digitală a băncii centrale este programabilă (18:44). Întrucât o bancă centrală poate crea bani fără limite, se poate introduce astfel, prin fapt, rate negative fără a distruge sistemul. Dar aceasta este departe de singura proprietate pe care o are moneda digitală a băncii centrale. Ar permite statului să monitorizeze toate tranzacțiile (19:12), să ne aplice rate de impozitare diferențiate și să ne impună penalități bănești în mod individual. Statul ar putea lega anumite sume de o dată de expirare, să ne oblige să cheltuim anumite sume într-o perioadă determinată (19:33). El ar putea să dea acești bani și pentru un scop fix și să ne solicite să folosim anumite sume doar pentru achiziționarea anumitor bunuri, sau să cheltuim doar în anumite zone. Dar mai presus de toate, ar fi posibil ca el, printr-un simplu clic, să ne taie de la toate fluxurile de tranzacții, și astfel să ne deconecteze financiar (20:04). Statul ar putea lega anumite sume de o dată de expirare, să ne oblige să cheltuim anumite sume într-o perioadă determinată (19:33). El ar putea să dea acești bani și pentru un scop fix și să ne solicite să folosim anumite sume doar pentru achiziționarea anumitor bunuri, sau să cheltuim doar în anumite zone. Dar mai presus de toate, ar fi posibil ca el, printr-un simplu clic, să ne taie de la toate fluxurile de tranzacții, și astfel să ne deconecteze financiar (20:04). Statul ar putea lega anumite sume de o dată de expirare, să ne oblige să cheltuim anumite sume într-o perioadă determinată (19:33). El ar putea să dea acești bani și pentru un scop fix și să ne solicite să folosim anumite sume doar pentru achiziționarea anumitor bunuri, sau să cheltuim doar în anumite zone. Dar mai presus de toate, ar fi posibil ca el, printr-un simplu clic, să ne taie de la toate fluxurile de tranzacții, și astfel să ne deconecteze financiar (20:04).Moneda digitală a băncii centrale ar fi cel mai eficient mecanism de control social pe care l-am avut vreodată în istoria omenirii și, prin urmare, nici mai mult, nici mai puțin decât finalizarea unei dictaturi universale obținută de banii medii (20:25).

Tactica răsturnării
Toate acestea, însă, sunt supuse unei ipoteci uriașe: rezistența de așteptat din partea populației. Cu siguranță trebuie luat în considerare faptul că o mare parte a oamenilor nu ar accepta această formă de plată și că introducerea monedei digitale a băncii centrale ar provoca tulburări sociale serioase. Și tocmai această dificultate a determinat foarte clar complexul financiar digital să-și imagineze inversarea problemei introducerii acestei monede (21:07). În loc să introducă treptat această monedă digitală a băncii centrale și, astfel, riscul să provoace o mare rezistență,a face invers, adică a arunca societatea în haos, pentru a face ca moneda digitală a băncii centrale să apară ca soluție pentru rezolvarea tuturor problemelor, și anume sub forma venitului de bază universal (21:35).

Oricine crede acum că aceasta este încă o teorie a conspirației care a apărut din senin, le recomand să-și amintească foarte precis tot ce am trăit în ultimele optsprezece luni. Sub pretextul combaterii unei boli, am provocat pagube devastatoare și ireversibile, fie sănătății, economice sau financiare, ale căror efecte nu le-am perceput decât la margine (22:09). În același timp, lucrăm în fiecare zi pentru a agrava această pagubă. În același timp, lucrăm pentru a adânci în mod sistematic diviziunile în cadrul societății, conducând tot mai multe diviziuni între oameni. Toate acestea ne conduc, după scop, într-o singură direcție: cea a tulburărilor sociale, până la războiul civil, în toată lumea. Și toate acestea sunt exact ceea ce se dorește,

Ceea ce trăim în prezent este că încercăm, prin implementarea tuturor mijloacelor imaginabile, să provocăm cel mai enorm haos social, să așteptăm până când haosul va atinge intensitatea maximă și, apoi, folosind un panaceu numit „venitul de bază universal”, a trece de la o situație de haos maxim la cea de control total (23:12). Există încă un al doilea motiv pentru care venitul universal, din punctul de vedere al celor puternici, trebuie să se întâmple. Ne aflăm chiar în mijlocul celei de-a patra revoluții universale și vom experimenta, în perioada care ne așteaptă, pierderea a milioane și milioane de locuri de muncă, prin utilizarea inteligenței artificiale. Cu alte cuvinte, milioane de consumatori vor fi implicit, cererea de bunuri de larg consum va scădea din ce în ce mai puternic. Întrucât modelul economic actual se bazează pe consum, este necesar, pentru a-l menține în viață, să blocăm coborârea pe această pantă fatală. Și asta poate funcționa numai dacă distribuim bani șomerilor-consumatori, chiar dacă aceștia sunt șomeri (24:09).

O apocalipsă pregătită și planificată
Așa că vedem că prin ceea ce am trecut în ultimele optsprezece luni, și prin ceea ce trecem acum, este evident că urmează un plan; iar acest plan poate fi afirmat astfel: dezmembrarea sistemului actual în beneficiul elitei, instigarea la maxim haos economic și social și instituirea unui nou sistem în beneficiul elitei, sub pretextul dorinței de a aduce asistență umanitară. (24:42). Acest plan poate fi găsit și în cele două cărți, The Fourth Industrial Revolution și The Great Reset de Klaus Schwab, inclusiv World Economic Forum.joacă un rol cheie în dezvoltarea și implementarea acestei agende. WEF a reușit să devină una dintre cele mai importante platforme din complexul financiar digital în ultimii 50 de ani, conectând, mai întâi lideri de afaceri, apoi politicieni, apoi reprezentanți ai mass-media, mai târziu încă din înalta aristocrație și lumea divertismentului, și supunând în continuare ei din anii 90 la antrenament dedicat (25:33).

Știm astăzi că din 1992 „Liderii Globali de Mâine”, și din 2005 „Tinerii Lideri Globali” au fost supuși unei pregătiri sistematice și tot mai aprofundate și că tocmai acești oameni sunt plasați astăzi la pârghii. de putere. Fie că este vorba de Bill Gates, Jeff Bezos sau Jack Ma, din sectorul digital, fie că este vorba de șeful BlackRock Larry Fink, șefa FMI Kristalina Georgiewa, sau fostul director al Băncii Angliei Mark Carney, pentru finanțe, sau chiar Emmanuel Macron, Sebastian Kurz sau chiar Angela Merkel pentru politică: toți au fost instruiți de WEF sau fac parte din organele sale de conducere (26: 38).

Și nu doar cei 1.300 de membri ai acestei mici elite conducătoare, strâns conectate, trag sforile în întreaga lume. Din 1992, alți 10.000 de „Global Shapers” cu vârsta sub 30 de ani au fost, de asemenea, reuniți și reuniți de către WEF, iar acum lucrează pentru a influența mersul lumii în direcția care i se potrivește ( 27:08). Oricine vrea să știe cum ar trebui să arate acest marș al lumii ar trebui să citească lucrările fondatorului WEF, Klaus Schwab. Și oricine care, în acest moment, încă nu este convins că prin ceea ce am trecut și prin ceea ce trecem încă are un plan ar trebui să arunce o privire la data publicării „Great Reset” de Schwab: cartea a fost lansată pe 9 iulie. 2020, la doar patru luni de la izolare globală,

Știu, totul este terifiant, ca o apocalipsă pregătită cu grijă. Și de fapt agenda care se urmărește aici nu este doar planificată, în mod vizibil, dar cu greu poate fi depășită în malignitate și viclenie. Cine și-ar fi imaginat vreodată prăbușirea economiei mondiale sub pretextul protejării oamenilor de efectele bolilor, luând oamenilor libertatea de a călători, de a se aduna, de a vorbi și de a-și exprima liber opiniile și că peste 100 de milioane dintre ei sunt încă condamnați la înfometare, toate acestea presupus pentru protecția propriei sănătăți. Și cine ar fi crezut că un eugenician declarat pe nume Klaus Schwab s-ar putea găsi într-o situație, nu numai pentru a răspândi în întreaga lume viziunea sa infernală a fuziunii dintre om și inteligența artificială, ci și pentru a găsi 10.000 de ajutoare pentru a o înainta (29:18). Toate acestea sunt evenimente profund emoționante, cu care trebuie să trăim acum, pe care trebuie să le suferim și ale căror detalii ar trebui să înghețe sângele oricărei ființe umane de gândire și simțire normale.

Nerațiunea duce la eșec
Dar – și ajung acum la cel mai important mesaj pe care vreau să-l transmit în această seară – există un alt aspect în toate acestea, un aspect cu totul diferit, un aspect care trebuie să ne dea un impuls enorm și putere din abundență pentru sarcinile care ne așteaptă. pentru noi. Planurile elitei și viziunea lui Klaus Schwab sunt într-adevăr sortite eșecului și asta din mai multe motive (30:11). Motivul principal constă în faptul că narațiunea unui virus mortal, care ar amenința omenirea în chiar existența sa, nu va putea rezista în timp. Vedem deja cum schela minciunii se sfărâmă în fața ochilor noștri și cum, pentru a o justifica, se recurge la argumente din ce în ce mai absurde și la defăimări tot mai furioase (30:39).

În acest moment, este important să înțelegem că vehemența pe care o pune în mișcare mass-media nu este un semn de forță, ci mai degrabă de slăbiciune. Cel care, cu o insistență tot mai mare, răspândește minciuni din ce în ce mai grotești precum cea a „pandemiei nevaccinate”, cel care declară că oamenii sănătoși sunt factorul de risc numărul unu în societate. , cel care din cauza unui pumn de pacienți. sau testele pozitive pun în așteptare o țară întreagă, că unul se comportă așa doar pentru că este la capătul argumentelor și că, în disperarea lui, lovește orbește în jurul lui (31:21).

Abraham Lincoln a spus: „Poți minți o parte din oameni tot timpul; poți să minți pe toată lumea uneori; dar nu poți minți pe toată lumea tot timpul”. Este exact ceea ce se verifică în timpul nostru. Și asta are pentru noi, desigur, o semnificație imensă. Pentru că deschide, în mod ironic, ceea ce Klaus Schwab numește „o fereastră de oportunitate”, o fereastră de oportunitate – cu excepția faptului că se deschide exact cu dinamica opusă (32:07). Într-adevăr, datorită dezintegrării narațiunii, credibilitatea celor care ne-au adus în această situație este subminată din ce în ce mai profund, deschizându-ne toți o fereastră de timp pentru o campanie puternică și de anvergură de iluminare. Condițiile obiective pentru iluminarea oamenilor cu privire la faptele reale din spatele așa-zisei pandemii, relațiile reale de putere din lume și amenințările reale cu care ne confruntăm nu au fost niciodată mai bune decât astăzi (32: 51). Și ei sunt din ce în ce mai buni pe zi ce trece, pentru că tabăra opusă trebuie să se încurce din ce în ce mai mult în fiecare zi în minciuni din ce în ce mai puțin credibile.

Și chiar dacă complexul financiar digital ar reuși să introducă noua monedă, nu ar fi încă sfârșitul lumii. Într-adevăr, moneda digitală a băncii centrale poate funcționa doar susținută de un sistem cuprinzător de constrângeri. Va fi necesară introducerea constantă de noi controale a prețurilor, creșterea constantă a venitului de bază universal și generarea viguroasă a inflației permanente, care, la rândul său, va duce la o sărăcire continuă a populației și la un conflict permanent cu statul și autoritățile (33: 49).

Ceea ce trebuie să știm este următorul: stăm cu certitudine în pragul unei perioade de turbulențe și pericol. Dar avem un atu istoric în mâinile noastre: ea provine din faptul că cei de opus nu acționează în conformitate cu legile rațiunii, ci sunt mânați de motive precum lăcomia și setea de putere și nu pot, din acest motiv , nu fac altceva decât să se pună în necazuri din ce în ce mai inextricabile (34:21). Tocmai de asta, trebuie să profităm și să ținem cont de asta: tabăra de vizavi poate avea mai mulți bani, mai multe bunuri și pe lângă toate armele din lume; puterea lui nu stă nici în banii, nici în posesiunile sale, nici măcar în armele sale, ci se bazează pe un singur factor: ignoranța majorității oamenilor, sau altfel spus,

Oricare ar fi atrocitatea a ceea ce complexul financiar digital a făcut în ultimele optsprezece luni și continuă să facă cu acoliții săi, acesta s-a blocat într-o situație din care nu se poate ieși și în care trebuie, în disperarea sa, să treacă mai mult. și mai multe linii roșii (35:25). Pentru noi toți, asta înseamnă că în această situație excepțională ar trebui, pur și simplu: să ne păstrăm calmul, să expunem cu hotărâre minciunile și să arătăm astfel oamenilor, bucată cu bucată, de ce și de cine sunt păcăliți. Dacă facem acest lucru și, făcând acest lucru, ne amintim puterea argumentelor noastre, atunci nu putem doar să rezolvăm problemele prezente, ci poate să obținem ceva mult mai mare, și anume: pentru a folosi una dintre cele mai profunde crize cu care s-a confruntat omenirea pentru a ridica ștacheta istoriei lumii și, astfel, deschide brusc ușa către o nouă eră. Mulțumesc.

SURSA:

L
LE GREAT RESET
Suite et fin de la conférence d’Ernst Wolff (2/2): le coup d’Etat du système financier numérique
30 septembre 2021
333 actions
https://lecourrierdesstrateges.fr/2021/09/30/suite-et-fin-de-la-conference-dernst-wolff-2-2-le-coup-detat-du-systeme-financier-numerique/