NETANYAHU ESTE UN ANTISEMIT EL DUCE UN STEAG FALS ! Spre un război extins din Orientul Mijlociu? https://www.globalresearch.ca/video-false-flag-leading-to-more-false-flags-netanyahu-is-an-anti-semite-towards-an-extended-middle-east-war/5839017?utm_source=substack&utm_medium=email

rodica bratulescu

8 nov. 2023, 12:06 (acum 22 de ore)

către CorvinCristianeuVasileAlexDanMarvinsecretariat@piperea.roMihaiChrisSCMihaiNiculaeAdrianIonCostacheGeoDumitruDanielaMironRazvanConstantinVasileVictorMirceaDancontact@geopolitika.ro

https://www.globalresearch.ca/video-false-flag-leading-to-more-false-flags-netanyahu-is-an-anti-semite-towards-an-extended-middle-east-war/5839017?utm_source=substack&utm_medium=email

Video: Răscruce periculoasă. Steagul fals care duce la mai multe steaguri false? Spre un război extins din Orientul Mijlociu? Netanyahu este un antisemit.

Interviu cu Michel Chossudovsky

Toate articolele Global Research pot fi citite în 51 de limbi prin activarea butonului Traducere site-ul web de sub numele autorului.

Pentru a primi Newsletter-ul zilnic al Global Research (articole selectate),  faceți clic aici .

Faceți clic pe butonul de distribuire de mai sus pentru a trimite prin e-mail/redirecționare acest articol prietenilor și colegilor dvs. Urmărește-ne pe Instagram  și  Twitter și abonează-te la canalul nostru Telegram . Simțiți-vă liber să repostați și să distribuiți pe scară largă articolele Global Research.

Global Research

Your source of news articles, in-depth reports and analysis on issues barely covered by the mainstream media.

 

***

La momentul redactării acestui articol (3 noiembrie 2023), bombardamentul genocid al palestinienilor din Gaza a dus la  9.227 de morți.

Distrugerea și devastarea sunt dincolo de orice descriere. IDF a primit instrucțiuni să ținteze civili. Scoli, spitale, biserici si moschei sunt demolate. Printre victime se numără 3.826 de copii și 2.405 de femei. 

În cuvintele jurnalistului canadian Andrew Mitrovica ,

„Acesta nu este un atac. Nu este o invazie. Nu este nici măcar un război . Este un genocid .” … Planul monstruos este la fel de simplu ca și caracterul nenorocit al lui Netanyahu  : Terminați cu Gaza ștergând Gaza.”

Este o acțiune criminală bazată pe doctrina Israelului din 2001 a răzbunării justificate ,  care este confirmată în prezent printr-un  memorandum de informații secrete ( 13 octombrie  2023) care a fost divulgat și făcut public. Un memorandum oficial „secret” scris de Ministerul de Informații al Israelului :
.

„ recomandă transferul forțat și permanent al celor 2,2 milioane de rezidenți palestinieni din Fâșia Gaza în Peninsula Sinai a Egiptului”, și anume într-o  tabără de refugiați din teritoriul egiptean.

Doar o fracțiune din cele 2,2 milioane ale Gazei vor fi transferate în Sinai. Marea majoritate a palestinienilor din Gaza vor fi obiectul campaniei de bombardare a IDF. 

Sunt înregistrate negocieri bilaterale „secrete” între Israel-Egipt (inițiate în 2021-2022), precum și consultări de rutină cu Pentagonul. „ Ștergerea  hărții Gaza” este susținută activ de Aparatul militar și de informații SUA-NATO. 

 

Interviu video:  Michel Chossudovsky cu Caroline Mailloux

 

 

Pentru a accesa pagina Rumble și/sau a comenta, faceți clic aici sau faceți clic pe colțul din dreapta jos al ecranului 

***

Documentul secret de 10 pagini menționat mai sus, din 13 octombrie 2023, al Ministerului de Informații al Israelului  recomandă

„un transfer total de populație ca curs de acțiune preferat”.

Documentul, a cărui autenticitate a fost confirmată de Ministerul de Informații al Israelului, a fost tradus integral în engleză aici pe +972.

Vezi mai jos, click aici sau mai jos pentru a accesa documentul complet (10 pagini)

Sursa originală a acestui articol este Lux Media and Global Research
Copyright © Prof. Michel Chossudovsky și Caroline Mailloux , Lux Media and Global Research, 2023