CD
1.242 aprobate
denitsoc@gmail.com
.

O viziune libaneza a viitorului, printr-o perspectivă istorică interesantă, intoarcerea lui Isus, Fiul Mariei

PROFANAREA MOSCHEII AL AQSA
– Netanyahu, junca rosie si sinagoga masonica a lui Satana
De Dr. Nahed al Husaini

Construcția celui de-al 3-lea Templu, care acum urmează să fie amplasat peste ruinele moscheii al Aqsa din al Quds/Ierusalim, necesită îndeplinirea unui număr de condiții.
Din punct de vedere politic, distrugerea, începând cu profanarea sistematică, a atacurilor al Aqsa… coloniști/squatter ajutați de comandourile IDF (cum sunt ei… antrenați să ucidă numai copii neînarmați).

Atacurile asupra moscheii fac parte dintr-un atac la nivel de regiune asupra zonelor de importanță istorică pentru o varietate de grupuri, dar în primul rând organizațiile francmasonice din cadrul Bisericii Catolice, precum Opus Dei și iezuiții, care, potrivit pr. Malachi Martin, a consacrat Vaticanul în anii 1960 ca templu al lui Moloch și Baphomet, ca expresii ale închinării satanice prin sacrificiu uman.

Acest lucru este descris în bestsellerul NYTimes Windswept House.
Dar distrugerea Bisericii merge mai departe, cu mulți teologi tăcuți de mult timp citând Sinodul de la Niceea și smulgerea tânărului creștinism din mâinile Episcopilor Ierusalimului.
Potrivit surselor, primul episcop al Ierusalimului a fost Iacov cel Drept, cunoscut și sub numele de Iacov cel Mic, Iacov fratele Domnului sau Iacov, fiul lui Alfeu. El a fost unul dintre cei doisprezece apostoli ai lui Isus și un conducător al primilor apostolic in Comunitatea creștină din Ierusalim El a fost ales de ceilalți apostoli după înălțarea lui Iisus și a prezidat Sinodul de la Ierusalim care a hotărât admiterea la creștinism a neevreilor convertiți El a fost, de asemenea, respectat si de autoritățile evreiești și numit „Drept” datorita evlaviei și a aderării la lege. El a fost martirizat în 62 d.Hr. sau 69 d.Hr. fiind ucis cu pietre de către farisei la ordinul Marelui Preot Ananus ben Ananus.

Odată cu creștinizarea sub Constantin a întregii Palestine/Iudeii/Samaria și a întregii sale populații evreiești care nu s-au mutat niciodată în Germania pentru a deschide centre financiare pentru Visagoți și a se autointitula „Ashkanazi”, o capacitate secreta a fost concepută într-o papalitate militarizată pentru a lupta împotriva creștinismului real și învățăturilor „cărții”. O capacitate care au trădat scopurile entităților, reale sau imaginare, care au construit Europa de astăzi din semințele fricii cultivate continuu prin intermediul religiilor controlate francmasonic, inclusiv secte largi ale islamului, de asemenea, sub dominația otomană.
O poveste ce merita dezvoltată pentru altă dată, expulzarea francmasonilor din Ibera ca „sefarzi” în 1492, lăsând în urmă pe iezuiți să infecteze Papalitatea.
Scopul real al cruciadelor nu a fost niciodată să se confrunte cu islamul, o religie care îl venera pe adevăratul Hristos mult mai mult decât biserica romană. Scopul cruciadelor a fost distrugerea Imperiului de Răsărit și infectarea islamului de către sectele francmasonice sub turcii selgiucizi care au acceptat tacit francmasoneria.

Până în secolul al XVI-lea, capitala francmasonică din Salonic (Tesalonic) a preluat controlul asupra Imperiului Otoman, în timp ce orașele sale surori, Genova și Veneția, au început să pună bază actualului nostru sistem financiar sub controlul RKM, prin crearea unui sistem bancar internațional care va fi mai târziu trecut nominal sub controlul unor familii care s-au redenumit Bauer, Red Shield, Warburg, Schiff, Lehman sau alții.

Aceasta este baza sistemului nostru monetar și motivul pentru care Marea Britanie a fost invadată sub Glorioasa Revoluție, iar sistemul de mercantilism sau colonialism a fost înființat sub imperii puse în gâtul celuilalt pentru a menține controlul francmasonic continuu, în timp ce slăbeau națiunile, construiesc datorii și înrobesc lumea.

OK… după acel briefing ușor care ar putea necesita o viață întreagă de digestie… deoarece aceasta este doar o mică parte din poveste… continuăm:
Partenerul Israelului în acest efort este ISIS finanțat de SUA, o organizație francmasonă legată de restaurarea lui Moloch.

Ei au săpat intens sub Moscheea Al-Aqsa – ceea ce ei numesc „Muntele Templului” – de mulți ani. Probabil că acolo își fac ritualurile satanice de sacrificare. Acești oameni sunt răi puri. Ei nu sunt denumiți fără niciun motiv Sinagoga lui Satana. Unii spun că sapă în mod intenționat, astfel încât întreaga structură să se prăbușească pe ea însăși.

În acest fel, ei își pot construi cel de-al treilea Templu rău, grăbind venirea Mesiei lor (מָשִׁיחַ în ebraică), care pentru musulmanii adevărați nemasonici și creștinii adevărați nu este nimeni altul decât antihrist.
Odată ce acest antihrist evreu va apărea, va exista o perioadă de 3 ani și jumătate de pace și prosperitate. Dar cei 3 1/2 ani după aceea, va fi un iad crud pe pământ. Acestea împreună sunt denumite „Perioada de necazuri de șapte ani”.
Suntem în pragul acestor evenimente geopolitice/etereice.
„În timp ce oamenii spun: „Există pace și siguranță”, atunci distrugerea bruscă va veni asupra lor, cum durerile de travaliu vin asupra unei femei însărcinate și nu va putea scăpa.”~ 1 Tesaloniceni 5:3
„Voi face pe cei din Sinagoga lui Satana care spun că sunt iudei și nu sunt, ci mint. Îi voi face să vină și să se închine înaintea picioarelor tale și ei vor afla că te-am iubit.”~ Apocalipsa 3:9

Cred că așteaptă doar junca roșie, deoarece restul pregătirii pentru al treilea templu satanic fusese finalizat. Deci numărătoarea inversă se desfășoară. Ei plănuiesc și Allah plănuiește și Allah este cel mai bun dintre planificatori. Deci nu trebuie să ne fie frică. Trebuie să fim pregătiți pentru bătălia finală dintre Adevăr și Minciună.

Acesta este momentul apariției imamului Mehdi și al întoarcerii lui Isus Ibn Maryam. Insha Allah, ei vor umple pământul cu Dreptate, așa cum acum este plin de opresiune.

Sursa: https://www.theinteldrop.org/2023/05/25/desecrating-al-aqsa-netanyahu-the-red-heifer-and-the-masonic-synagogue-of-satan

Traducerea: CD