CD
1.189 aprobate
denitsoc@gmail.com
75.57.36.95
EUROPA DEZVĂLUE O HARTĂ CU ÎMPARTIREA RUSIEI ÎN 41 DE NOI ȚĂRI
De Hal Turner

Gunther Fehlinger, președintele organizației neguvernamentale (ONG) NATO din Austria, a dezvăluit public astăzi, „planul” Occidentului pentru Rusia: împărțit în 41 de țări noi, autonome! Nu ar mai fi o „Rusie”.

Răspunsul Rusiei a fost simplu: dacă nu va mai exista o Rusie, atunci nu va mai exista nici Europa sau SUA. Al treilea război mondial este oficial pe drum.

Iată harta (sinucigașă) a unei lumi fără Rusia a lui Gunther Fehlinger și a Occidentului:
https://halturnerradioshow.com/images/2023/04/26/Post-Russia-Map-Europe-Asia.jpg
EURASIA DE NORDEST – 2023 – “dupa dezmembrarea finala a imperiului moscovit prin decolonizarea asa numitei Federatii Ruse si reconstructia de state libere si independente in spatial post rusesc”

Dezvăluirea acestei hărți este o dovadă literală că intenția reală a Occidentului este de a înlătura Rusia. Chiar și prin fabricarea unei astfel de hărți, Occidentul și-a arătat intenția. Rusia se confruntă acum cu o amenințare existențială reală. Însăși existența ei este în joc.

Gândiți-vă la timpul și efortul care a fost necesar pentru a cerceta populațiile și etniile din fiecare dintre aceste zone, unde sunt acestea și cum să trasați linii reale de-a lungul geografiei demografice, pentru a crea această viziune asupra țărilor noi, autonome. Numai cercetarea și planificarea trebuiau să ia . . . ANI.

Acum că harta este de fapt scoasă și întreaga lume poate vedea că Occidentul a plănuit literalmente de ANI să înlăture complet Rusia, acum putem vedea cu toții că situația cu Ucraina a fost creată intenționat DE VEST pentru a oferi imboldul de a pune în mișcare planurile lor nefaste.

Odată cu lansarea acestei hărți, mulți observatori li se pare că războiul este acum o concluzie dinainte planificata.
Ceea ce mulți oameni, inclusiv eu, doresc cu adevărat să știe este a cui idee a fost aceasta?
Cine a decis că trebuie făcut acest lucru? Pentru că acea persoană sau acele persoane trebuie să fie direct confruntate și implicate.

Acest plan este sinucigaș. Oricine s-a gândit la asta și oricine o promovează, este un pericol clar și prezent pentru viața a milioane de oameni.

Oamenii au dreptul la autoapărare împotriva acestui plan monstruos și mortal. Această autoapărare ar putea trebui să fie aplicată oamenilor care promovează acest lucru și celor care au gândit-o.

Sursa: https://halturnerradioshow.com/index.php/en/news-page/world/europe-reveals-map-breaking-up-russia-into-41-new-countries

Traducerea CD