Un moldovean

Pentru cine nu este orbit complet de ura anti-ruseasca si vrea sa asculte putin si argumentele lor:

Ieri, dupa o tacere tactica de 3 zile (pentru a vedea cat de departe pot merge unii cu propaganda de tip Goebbels in care se folosesc minciuni enorme si acuzatii absurde fara baza), serviciile militare rusesti au furnizat primele dovezi ca cel putin un avion de lupta ukrainian a fost detectat langa avionul MH17 inainte de prabusire. Evident, “medifax.ro” care era prima la aruncat cu rahat si acuzatii fabricate de stapanii lor iudeo-iezuiti impotriva Rusiei nu a spus nimic. Din contra l-a citat pe matrafoxatul numarul al tarii in timpul unui noi crize de voma furibunda contra Rusiei (evident, pe banii turmei de prosti ce i-a fost data in stapanire la Wash-DC si pe care vrea sa o transforme in carne de tun).

Banuiesc ca lucrurile sunt EXTREM DE GRAVE. Conducerea Rusiei probabil s-a convins in final ca situatia din Ukraina este doar o perdea de fum, scopul final fiind vechiul plan al lui Zbingniew Br. de faramitare a Rusiei. In acest caz, ori razboiul ori o lovitura de stat prin coloana 5 sunt invetabile.

Putin a convocat o reunine suprema in care se va discuta in special despre apararaea si integritatea Federatiei Ruse.
Probabil va prezenta dovezi ca unii lideri din vest nu se dau inapoi de la nimic, inclusiv masacrarea de inocenti.
In felul acesta, se va alege graul de neghina pe plan intern in Rusia: aripa pro-vestica va trebui in final sa aleaga in care luntre isi aseaza kurul umflat cu banii din Londra iar coloana 5 va fi redusa la tacere.

In paralel, prin faptul ca inca nu a mers pana la final cu dezvaluirile, Putin i-a mai acordat o sansa aerianului de Obama (pe langa cea din Siria de anul trecut) de a iesi mai putin sifonat si de a evita presiunile grupului de “vulturi neoconservativi”.
Are varianta de a recunoaste cu jumatate de gura ca a fost indus in eroare. Dar faptul ca i s-a amintit clar ca un satelit american specializat in detectarea de lansari de rachete se afla exact in zona, nu-i mai da loc de arunca cu mizerii fara dovezi. Sa vina cu dovada clara ca a fost o racheta trasa de rebeli sau rusi si sa nu o mai scalde in insinuari.

Chinei i s-au prezentat deja dovezile despre cine sta cu adevarat in spatele acestui atentat terorist de tip diversiune. Drept urmare, China a venit deja cu o prima declaratie diplomatica in care protejeaza pozitia Rusiei.

Romania, prin matrafoxatul care vrea cu orice pret sa joace rolul de mascarici international, a venit cu dovezi aduse acestuia de printesa de aur, blonda cu parul negru, colectionara de carnati bine infipti in structurile politice ale tarii, nimeni alta decat Udrea Balaudrea. Aceste acuzatii de terorism la adresa Rusiei, “ne vor face un mare bine pe viitor”. Pe langa asta, pe khazarul mongoloid infect Braunovici il freaca grija privind integritatea Ukrainei care ocupa si acum nordul Bucovinei, Hertza si Bugeacul.

Dupa ce se trimit dovezi clare pe cale diplomatica, sunt curios sa vedem cati din ceilalti lideri vestici vor mai juca in aceasta mascarada macabra care poate duce spre cel de-al treilea razboi mondial.

Ultimele zvonuri pe care le-am auzit vehiculeaza si ideea unei bombe plasate in avion pe aeroportul din Amsterdam, care (se stie foarte bine) este securizat in totalitate de o firma de-a auto-alesilor. Pentru o diversiune de asemenea amploare, nu-i exlus sa se asigure 2-3 alternative de actiune pe langa cea principala. S-a depistat deja un zbor al liniilor aviatice din Singapore care era exact la 2km (sau 0.6km, nu mai retin ce unitate folosisera) deasupra MH17 in momentul disparitiei. E posibil ca in acel avion sa fi fost agentul care avea comanda radio a detonarii de la distanta. Oricum, e doar un zvon, mai vedem.

Ce a esuat enorm in cazul acestei diversiuni este faptul ca locul prabusirii trebuia sa fie pe teritoriul controlat de Poroshenko. In acel caz, ei ar fi putut maslui toate dovezile si ar fi creat o poveste foarte greu de combatut.

*********

Nota redacției: Nu avem niciun parti pris în această urîtă poveste! Mi-aduc aminte de avionul sud-corean doborît de ruși în urmă cu vreo 30 de ani… La un moment dat apăruse informația că în avion se afla un senator american foarte incomod pentru colegii săi. Ideea era că rușii le făcuseră astfel un serviciu important establishmentului american. Am uitat că tot războiul rece a fost o cacialma, că rușii sau fost tot timpul mâna-n mână cu americanii, sub umbrela aceluiași manipulator, deopotrivă scenarist și regizor.

r!!