.

Alex Șerban, unul dintre răniții din clubul

Colectiv a împlinit 18 ani. Trupa Coma l-a

sărbătorit la spital

Un articol de: B1.ro | 28 Noi 2015, 16:43

Foto: Facebook/Vița de Vie

Alex Șerban, unul dintre răniții din clubul Colectiv a împlinit vineri 18 ani, iar una dintre trupele sale preferate, Coma a mers la spital și i-a făcut o surpriză, cântându-i “La mulți ani”, conform Mediafax.

„Alex Şerban, unul dintre răniţii ‪#‎Colectiv, este un adolescent (de fapt, adult începând de azi) tare simpatic şi isteţ, care, astăzi, împlineşte 18 ani. Pentru că o păsărică ne-a şoptit că una dintre trupele sale preferate este Coma, ne-am mobilizat cu toţii şi i-am făcut o surpriză. Băieţii de la Coma i-au cântat, live, La mulţi ani. În timp ce noi plângeam pe la colţuri, Alex se bucura ca un copil”, potrivit unui mesaj publicat pe contul de Facebook al unui grup dedicat victimelor tragediei din clubul Colectiv.

Alex Șerban a fost sărbătorit la spitalul în care este internat de mai mulți colegi care au venit vineri să fie alături de prietenul lor la împlinirea vârstei de 18 ani.

Și trupa Vița de Vie a avut un mesaj emoționant pentru acesta pe pagina de Facebook.
„Alex a împlinit, ieri, cea mai frumoasă vârstă posibilă: 18 ani, pe care a fost nevoit să-i sărbătorească în spital, alături de sora lui, de mama lui și de zeci de prieteni și colegi de școală.
La mulți ani frumoși să-ți fie! Rock On!Împreună ‪#‎SuntemColectiv‬”

Alex a devenit major, dar frumoasa vârstă a împlinit-o în spital și a petrecut-o împreună cu mama sa, sora și prietenii care au venit sa-l viziteze.

Alex Șerban și sora sa mai mică, Nicolle, sunt doar doi dintre cei răniți în tragicul incendiu din clubul Colectiv.

În urma incendiului din clubul bucureștean 60 de persoane ți-au pierdut viața, iar aproximativ 150 au fost rănite.