carolina gunderode
0 aprobate
mail.google.com/mail/u/0/?tab=rm&ogbl#inbox/…x
caroline.gunderode@gmail.com
81.247.234.205
April 11, 2020 at 10:20 pm

Corona, Cops & Quarantäne. Wann wird Befehlsverweigerung zur Pflicht?
KenFM
KenFM
276,276 views
•Apr 10, 2020

in Saxonia se fiscută posibilitatea de a baga in psihiatrie pe cei ce nu respecta carantina !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!si probabil cand va apare vaccinul vei fi si vaccinat obligatoriu !!!
in Bayern au bagat drone ca sa te supravegheze daca-ti parasesti domiciliul . Urmeaza si inarmarea dronelor ? Inca nu se stie !
au inceput sa incerce sa extinda suspendarea banilor lichizi pe motiv ca banii cara microbi
nici macar 1% din cei infectati n-au murit si despre niciunul nu se poate spune ca vreunul a avut doar corona
n-ai voie sa citesti o carte in parc fara sa vina politia sa te ia
de luni de zile televiziunile nu ne prezinta decat opinia unui singur doctor, pe Drosten asta, de la Robert Koch Institut
Streek – a cercetat un segment de populatie in Heinzberg spune ca rata mortalitatii se afla doar la 0,37 %. El este cel care l-a inlocuit pe Drosten cand acesta a parasit Berlinul, el este contrapartea lui Drosten prin concluziile sale ca virusul nu este atat de frecvent, fapt pentru care ziarele il murdaresc deja cu noroi
E interesant ca nu este intrebat in ziare Prof Streek, cel ce a condus studiul respectiv, ci Drosten care a plecat si care este un alarmist
Prof Kuhnlein care a scris deja cartea Wirus Wahn in 2009 care a ridiculizat “Dementa virusului” e scos de pe you tube
Bodo Schiffmann “Schwindelambulanz”( escrocheria salvarii), caruia i-au sters deja 4 videouri de pe you tube (deci lucratura e clara)
Deci se sterg doctorii cu alta opinie decat Drosten asta
Artikel 8 – verboten auf die Strasse ddin constitutie impiedica adunarea si orice protest legal contra acestor directive
Beate Banna als Anwalt fur Arzte und Burgerlichen Grundrechte hat Protestiert sa a cerut permisiunea sa se adune lumea sambata asta de Paste pentru a protesta contra dronelor si legilor absolut inimaginabil de revoltatoare – ce a patit aceasta avocata specializata in drept medical ? Statul a dat-o in judecata ! Vor s-o pedepseasca ! Ca medic cu alta parere , te scoate de pe you tube . Pe ea vor s-o pedepseasca – cum ?
Intre timp Germania a devenit un stat al denuntatorilor . Pentru ca Pharma e asa de puternica actualmente in Germania incat s-a ajuns la timpurile lui Hitler : “noi facem numai ce ne dicteaza conducerea “.
Statul nu are voie sa faca ce face: blocheaza opiniile medicilor, introduc psihiatria pentru oponenti si interzic consultarea medicilor cu exceptia unuia singur – Drosten, “medicul guvernului”, cum ii zic nemtii in bataie de joc !
Nu uitati ca forta scoate ce-i mai urat din oa meni, dar si incapacitatea de a te apara Trebuie sa ma intreb ce se intampla cu democratia? E data peste cap!