Ati crezut că liderii mondiali au marsaluit la Paris inaintea mulțimii? V-ati inselat!

Paríž 17. januára 2015 (HSP/Foto:HSP/TASR)

După tragedia de la Paris, când atacatorii au tras in redactia Charlie Hedba și prin urmare a acestor evenimente s-a ridicat in Franta o manie justificată

paris1

Liderii mondiali in fata milioanelor procesiunii

Oamenii au ieșit pe străzile Parisului, precum și in alte orașe franceze pentru a onora cele 17 victime ale atacurilor teroriste. Cea mai mare demonstrație a fost, desigur, în capitală. Media indică milioane de participanți la mars.

In fata mulțimii au mers liderii din multe țări. La marș de asemenea au participat si liderii europeni, printre care prim-ministrul britanic David Cameron, prim-ministrul italian Matteo Renziho, cancelarul german Angela Merkel, a fost așteaptat la mars și ministrul rus de externe Serghei Lavrov, presedintele Uniunii Europene, Donald Tusk, președintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, președintele europarlamentu Martin Schulz, șeful diplomației europene Federica Mogheriniová și secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, și altii, informeaza TASR.

Ficțiunea versus realitatea

Care a fost adevarul? Liderii mondiali s-au aliniat pe latime pe o stradă cu totul diferita de cea pe care oameni au mărșăluit. Strada a fost închisă. Se aflau pe strada numai garda și politicienii care s-au aliniat in fata grupului în primul rând, astfel încât acestia să fie vazuti in camerele de luat vederi. După o plimbare pe strada goala, jurnaliștii facand fotografii și înregistrari video, politicienii s-au suit in limuzinele lor si s-au dus.

Imaginile au fost filmate doar la nivelul ochilor. De ce? Căci dacă ar fi fost făcute de sus ar putea dezvălui acest lucru:

paris2.

Liderii mondiali marșaluiesc in „fata mulțimii” de la Paris – așa au prezentat mediile și astfel a fost adevarul

par3

Dupa politicieni strada este inchisa de cordonul de polițiști

par4

La cine face cu mana premierul israelian Benjamin Netanyahu pe strada goala închisa de politisti?

Ce gandesc liderii lumii despre oamenii obișnuiți atunci când isi permit o astfel de inselaciune? Cu siguranță pe toți ne considera de proști, ca de altfel nu si-ar permite un astfel de comportament.

Dar ceea ce este și mai izbitor este rolul mediilor. Fără colaborarea mediilor așa ceva nu s-ar putea întâmpla. Prin urmare, este legitim să ne întrebăm: Aceasta este rolul mediilor și agențiilor de știri? Astfel sa înșele și sa induca în eroare? Mai au astfel de medii dreptul de a exista?

Si noi, pe site-ul nostru, pe baza acestor informații, fotografii și alte materiale de la agențiile de presă și mass-medii străine am informat cititorii nostri intr-un articol despre acest eveniment neadevarat, de care ne cerem scuze de la cititorii nostri în numele redactiei.