Ce ne așteaptă

2021-07-01T11:39:12+03:001 iulie 2021|Textele altora|

A inceput cursa pentru 6G. In 2028-30 se inaugureaza in UE lagarul senzorial controlat prin AI. Toate simturile si gandurile oamenilor vor trece prin cloudul Fiarei.

Nu au apucat sa instaleze toate antenele 5G noaptea ca hotii pe perioada starii de necesitate genetica, ca iata, au dat startul proiectului 6G. 6G-ul trebuie sa fie gata pana in 2028, anticristul trebuie sa aiba tot sistemul sclaviei bio-digitale pregatit, iar experimentele trebuie sa inceapa din 2022. 6G-ul vine peste infrastructura corporatista a lui 5G si desavarseste puscaria digitala. Marile puteri au inceput cursa pentru un loc pe piata simturilor si controlului mintal ca intr-o cursa sincron planificata secret.

Cine mai tine minte ca atunci cand s-a lansat in proiect 5G-ul, specialisti militari au avertizat ca este o cerinta militara si ca de fapt se construieste un sistem de armament neconventional. Atunci proiectantii au spus ca e destinat pt proiecte militare si industriale speciale, ca sa ajunga, calm, in final, in comertul de strada. Asta inseamna ca si-au montal armele in teatrul de operatiuni care e societatea. Dar 5G este doar o treapta pe scara atingerii controlului mintii omenesti. Adevaratul salt in virtual il vom vedea la 6G care va fi capabil de scalarea proceselor biologice si senzoriale prin nanotehnologiile care deja exista si se perfectioneaza si vor fi atasate organelor umane pentru „preventie si siguranta”.

In Europa proiectul (Hexa-X) e condus de Nokia, in SUA de DARPA, Vodafone deja testeaza in Dresda, China are 2 ani avans, nu va fi loc pe pamant unde cetateanul va scapa de scanarea bio-mentala, cu exceptia pesterilor si locurilor izolate care se doresc evacuate de locuitori din motive de protejarea naturii.

5G este pentru IoT-internetul lucrurilor- dar pe cine intereseaza la nivelul superior al imperiului ce face masina de spalat, autoturismul sau camera video a lui John, cand de fapt neuronii lui John sunt de urmarit in societatea interactiva cu AI si politie artificiala.

6G este pentru IoS -internetul simturilor si nanostructurilor care vor comunica permanent cu cloudul.

In 5G teatrul de operatiuni e societatea si tintele sunt indivizii si colectivitatea dpdv statistic; cu 6G va fi mai adanc, tintele sunt simturile si memoria indivizilor si stapanirea lor, cu diferenta ca fiecare va semna ca vrea pecetea ca sa fie recunoscut in sistemul global 6G (pixul si hartia din copac, ghiseul si banii s-ar putea sa nu mai existe pana atunci, aparatele si masinile vor porni doar cu ID-ul fiarei, in internet se introduce autentificarea unica permanenta). Totul e militarizat in mana lui mamona care finanteaza la greu armatele si serviciile secrete; pentru cine nu cunoaste, marile corporatii de telecom apartin serviciilor de informatii militare ale tarilor respective, de aia guvernele din tarile obediente stau drepti!

Obiectivele 6G sunt desprinse din manualul activistului postumanist care impinge omenirea spre fuziunea biologicului cu cloudul pentru nasterea unei vieti noi holografice. La 7G va fi despre parasirea trupului dezintegrat de razele X de date si mutarea in lumea paralela creata de atmosfera informatica. De aceea e bine sa facem ce ziceau sfintii, sa ne gasim cate o pestera in care sa pictam peretii pentru urmatoarea lume creata de Singularitate.

UE pretinde ca sa fie finalizate cercetarile in 2022 si ca proiectul se inscrie in programul de sustenabilitate UE si ONU. 6G va fi omniprezent in viata particulara si sociala care implica trasmitere continua de cantitati mari de date intre utilizatori si mediul virtual. 6G va lega orice si va combina toate simturile cu procesarea, analiza, memorarea, pozitionare, radar, navigarea, imagistica, pt a face posibile integrarea verticala a aplicatiilor, de la fizic la complet virtual. 6G este un obiectiv strategic pentru suveranitatea tehnologica (puterea) UE. 6G trebuie sa suporte milioane de retele mici si miliarde de noduri si subdomenii, cu o densitatea foarte mare de conexiuni pe m2 si viteze de 50 de ori mai mari decat 5G. UE prevede ca 2030 va fi startul erei in care oamenii vor avea in folosinta roboti foarte inteligenti (poate chiar oameni deveniti roboti) cu care vor comunica prin 6G. Reteaua se anticipeaza ca va functiona in benzile de pana in 100-150GHz(terestru) si intre 150-300THz (aerian). Mecanismele AI/ML vor fi cruciale pentru ca se doreste automatizarea solutionarii problemelor si a deciziilor fara ca sa mai fie necesara utilizarea ecranelor sau butoanelor. Bateriile vor putea sa tina senzori pasivi (passive radio frequency identification tags) cel putin 10 ani. Toate aplicatiile vor fi in cloud pe servere cu procesoare quantice detinute de corporatii (aplicatiile se vor utiliza cu licenta temporara si vor rula din cloud , depinzand de servere-software and hardware disaggregation), iar retelele neuronale vor fi folosite masiv.

extremely demanding immersive applications like holographic communications, digital twins, or massive XR/VR applications will require 6G …new applications prospects like the Internet of Sense, merging communication with sensing capabilities...the introduction of many new “nodes/things/entities” in the network, which self-organize in a distributed fashion with high density

Strategia de securitate în ecosistemul 6G abordeaza planurile economic, ordine publica si structura de proprietate-folosinta bunurilor si serviciilor:
● Virtualizarea totala, de la funcțiile de bază până perspective de ansamblu.
● Softwarizarea, flexibilitate și programabilitatea securității ochestrat.
● Iluzionarea-deziluzionarea/deceptionarea pentru aparare
● Abordări holistice in ciclul de viata, de la conceperea unui produs/serviciu pana la darea lui in functiune (pentru deep learning).
● Cloudificare globala pentru toate serviciile.

Avocatii si societatea civila trebuie sa atace din start cerintele de aparare a suveranitatii persoanei si neexcluderea ei din societate pentru niciun motiv legat de progres tehnic! Altfel, ne intalnim la puscarie cu dosar de terorism antisocial, anti-public-good. Cine controleaza infrastructura digitala de date decide politica, aviz organelor politico-militare care pretind ca apara interesele romanilor, dar se aliaza cu imperiul corporatist (aka fiara). Centralizarea deciziei si complexitatea sistemului pun societatea in bratele Singularitatii. Politica devine caduca in fata tehnologiei. Sa fie clar, si libertate individuala si societate digitala in posesia armatelor platite de mamona este imposibil, nimeni nu slujeste la doi domni.

Sunt aspecte extrem de delicate si periculoase pe care UE, dar si restul puterilor 6G le doresc integrate in modelul trans-uman de interactiune al viitorului, care e bazat pe conceptul Cogniției digitale. Cognitia reunește toate aceste intrări-iesiri ale senzorilor cu cunoștințe despre preferințe, alegeri anterioare/amintiri și, (optional?) de exemplu, emotii, starea de spirit a unei persoane. Practic, viata privata va fi copiata in cloud si oricand extensibila holografic prin folosirea IA si a creierelor sintetice care sunt in stadii de cercetare.

simturile actioneaza in doua directii, deduse si induse

Lucrurile se intampla grav si rapid, pseudo-vaccinurile fac parte din schema de implantare a senzorilor neuronali si de scanare a neocortexului. Cei care se lasa vaccinati vor fi parte a IoS – Internet of Senses. 6G-ul e gandit sa elimine nevoia de scanare biometrica manuala, sa linisteasca oamenii, dar e de fapt capcana ultima pentru ca masele se asteapta sa fie intrebate „vrei 666 sau nu?”. La tehnologia existenta nu este nevoie de ID fizic pentru acces in sistem, el se construieste din datele culese de senzori (pot fi unici) si mai ales din ADN, dar mai intai trebuie desfasurata infrastructura informationala pe care conteaza creatorii marii resetari.

Rețeaua 6G va fi o lume paralela complet conectată cu lumea reala. 6G va integra comunicațiile terestre fără fir și prin satelit. Prin integrarea comunicațiilor prin satelit în comunicațiile mobile 6G pentru a obține o acoperire globală fără întreruperi, semnalele rețelei pot ajunge în orice loc si scana orice eveniment sau factor dinamic apartinand lumii vii- plante, animale, oameni sau robotilor (se doreste sa primeasca drepturi egale cu ale oamenilor).

Senzorii nanometrici vor fi pretutindeni, de la celulele fiintelor modificate genetic cu senzori anexati in celule, la senzori atasati de sateliti si corpuri ceresti pana in maruntaiele pamantului si ale oceanelor.

Riscurile pentru umanitate ale acestei incorsetari informationale nu va vor fi prezentate niciodata, dar le puteti deduce chiar din beneficiile mult asteptate sa aduca siguranta si securitate activitatilor umane, cum ar fi:
„- cu ajutorul sistemului global de poziționare prin satelit, al sistemului de sateliți de telecomunicații, al sistemului de sateliți pentru imagini terestre și al rețelei terestre 6G, rețeaua terestră-aeriana cu acoperire totală iti poate salva viata.”
– „noul sistem ajuta oamenii să prevadă vremea și să actioneze rapid la dezastrele naturale”. – „va monitorizati sanatatea, fara sa va mai streseze, ca medicul (sectoristul medical) va seta el doza de medicament automat”….sau „in loc de cosmaruri vei avea vise placute daca se stimuleaza anumiti electrozi pe creier”, etc.
– „nu trebuie sa mergi nicaieri ca sa te simti bine in prezenta celor dragi datorita holografiei”, si ca „holografia face posibila locuri de munca multe…”
-deasemenea, scoala sau meseriile trec in colective virtuale de colegi…bucuria elevilor si angajatilor.
-nu va mai fi nevoie de prezenta politiei, armatei pentru spargerea demonstratiilor si prinderea teroristilor…

Prezentarea beneficiilor cuceririlor stiintei in viata reala a omului arata ca o lectie lgbt pentru copiii adulti care traiesc in nepasare.

O varietate de experiențe senzoriale ar putea fi integrate cu holograme""Folosind holograme ca mijloc de comunicaredispozitivele portabile de detectare a emoțiilor, capabile să ne monitorizeze sănătatea mintală… vor deveni elementele de bază ale rețelelor viitorului"" …

Acum se fac studii pentru „societatea holografică de înaltă fidelitate”, una în care „Prezența holografică va permite utilizatorilor aflați la distanță sa fie redati/reprezentati ca in realitate.

Dar esenta 6G este monitorizarea si controlul simturilor si deciziilor personale a.i. niciun pericol social sa nu fie posibil, castigurile economice trec in planul secund pentru cei care deja detin lumea in proprietate. Importanta este supunerea si pacea sociala, rebelii separatisti nu vor fi acceptati.

Acesta este viitorul 6G importat de pe Orion. Politia nu mai e necesara, starea psihica poate fi corectata si nivelul de durere setat sa descurajeze actiunile ostile puterii.
.

Tehnologia de comunicații 6G nu este un simplu upgrade în ceea ce privește capacitatea rețelei și rata de transmisie. Este vorba de eliminarea intalzierii conversiei analog-digital (feedback-ul) și de realizarea obiectivului final de interconectare a tuturor lucrurilor si fiintelor pana la nivel de celula. Retineti, 5G este pentru IoT, 6G va fi pentru IoS – internetul simturilor clonate lumii virtuale paralele si optimizate. Aceasta este semnificația 6G si al proiectului Hexa(gram)X.

Cercurile academice apropiate de casta nobililor imperiali care guverneaza planeta si de tink-tank-urile lor precum WEF, au acum opinii diferite cu privire la definiția 6G. 5G este utilizat în principal pentru construcția preliminară a infrastructurii pentru Industria 4.0 sau Marea Resetare, în timp ce direcția specifică de aplicare a 6G este un salt urias in domeniul mintii artificiale si trans-umanismului.
6G va fi utilizat în scenarii precum comunicarea cosmica cu extraterestrii, interacțiunea inteligentă intre creier si IA suport, internetul tactil fara dispozitive, comunicarea emoțională și telepatica, realitatea mixtă multisenzorială, colaborarea dintre roboti și transportul complet automatizat, comunicarea subnodurilor nanometrice din organism cu organismul virtual optimizat ale caror procese se vor sincroniza s.a.

„Salveaza o viata, vezi cine nu are 6G sa ii dam gratis (ca vaccinul)”, vor spune. Salvati viata cu 6G , cu 7, 8 … si vor accepta bucurosi de frica ce le e, ca l-au parasit pe Dumnezeu si se tem si de umbra lor. Dragi conducatori, daca voi l-ati parasit pe Domnul si ati ajuns mai jos decat animalele ca logica a firii si perpetuarii vietii, macar lasati animalele sa ne conduca decat pe diavoli. Puneti senzori de gat taratoarelor si zburatoarelor si o sa va avertizeze la cutremur si la caderea asteroizilor, decat sa va legati creierii si inimile la marele cloud digital, la norul de pe care coboara printul intunericului la voi sa va faca minuni in mintile voastre pe care i le-ati pus la dispozitie cu contract definitiv.
Va fi foarte greu sa rezisti ispitei de a te lega cu simturile si trupul la holograme si aplicatii de analiza administrate remote(de la distanta), va fi foarte greu sa rezisti tentatiei de a lua pecetea si sa te izolezi ca un salbatic.
Dar mai bine salbatic si in legatura cu Duhul Sfant, singurul mediu de transmisie adevarata, vesnic.

Si inainte de a face contract la 6G intrebati la asigurari, nu cum ati facut la vaccin, va asigura cineva contra efectelor negative cauzate de 6G? Daca la vaccin v-ati dus fara sa va testati de anticorpi dupa ce trecuse baba cu colaci si toti virusii, macar la 5G si 6G sa va duceti la furnizori si la guvern sa va testeze comportarea ADN-ului in prezenta traficului de date care va priveste. Ca se vede si ziua in care moartea va veni pe calea undelor, fereasca Dumnezeu!

Smart city in viziunea Great Reset se axeaza pe analiza senzorilor. Deciziile le vor lua corporatiile publice deoarece senzorii vor fi parte integranta a infrastructurii proprietatea corporatiilor
Smart city in viziunea Great Reset se axeaza pe analiza senzorilor. Deciziile le vor lua corporatiile publice deoarece senzorii vor fi parte integranta a infrastructurii proprietatea corporatiilor. Cetateanul cu senzori si patent genetic este in folosinta corporatiei

Poate fi oprit 6G politic? Nu. 6G face parte din minciuna societatii verzi Gaia. Solutia este desfiintarea statului actual prin vointa marii adunari a poporului si conceperea altei societati bazate pe principiile din biblie. Doar asa ne putem desprinde din contractele satanice cu organismele internationale si de corporatiile coloniale care urmaresc proprietatea asupra tarii.

Lasă un comentariu

Creează-ți site-ul web cu WordPress.com

Începe

:)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Go to Top