Akritas în răspuns la Surena

.

da? chiar asa ? nu au fost cumsecade cu noi fratii ortodocsi ??? de-aia a trimis Mircea cel Batran un corp de oaste pentru a participa la Batalia de la Kosovo Poljie in 1389 ???
de-aia se alia Sf Stefan cel Mare cu rusii???de-aia cautau aliante cu rusii, voievodul Dimitrie Cantemir sau Sf Constantin Bracoveanu??? de-aia au purtat rusii razboaie cu turcii pentru apararea crestinilor asupriti de pagani si eliberarea Orasului Constantinopol??? de-aia am castigat noi Independenta in 1877 alaturi de rusi???in timp ce occidentul apostat, antihristic facea aliante cu turcii !!!
Cum asa? nu au fost cumsecade cu noi fratii nostri ortodocsi sarbi rusi bulgari greci, dar au fost „cumsecade” occidentalii, taind capul Viteazului, tragand cu tunul in manastirile si bisericile ortodoxe din Ardeal, tragand pe roata pe Horea, profitand, furandu -ne de fapt Independenta la 1877 devenind colonie bananiera, conditionand recunoasterea Independentei de eliminarea art 7 din Constitutie pentru a permite invazia strainilor, a evreilor….ca sa nu mai vorbim de cat de „cumsecade” au fost occidentalii cu noi dupa 1990, cand au ras tot cu „valorile” lor, cu privatizari investitori si liberalizari cu stat de „drept” si „justitie indeprndenta” !!!! de am ramas fara fabrici combinate resurse paduri pamantul stramosesc….toate in mana strainilor a occidentului „cumsecade” si….”civilizator”….!!! goniti din tara cu milioanele invadati de musulmani de straini de homosexuali….
cata lipsa de bun simt, de buna credinta poate avea cineva incat sa vina cu obraznicie sa te prosteasca in fata, sa spuna ca nu e adevarat ce vezi tu, ci ce spune el ???
cata noaptea mintii poate avea cineva, incat sa rastalmacesca, sa intoarca Adevarul in minciuna fara sa tresara cat de putin !!!??? dealtfel, ce ar putea debita un propagandist al occidentului antihristic, decat numai a urma politica alor lui, adica sa bage soparle, strambe pentru a dezbina popoarele ortodoxe !!!

.

Nota redacției: Din păcate au dreptate amândoi colegii noștri, dar nu când laudă și preamăresc frăția ortodoxă , precum Akritas, sau generozitatea Occidentului, precum Surena, ci atunci când deplâng răutatea fraților noștri ortodocși, precum Surena, sau trădarea venită de la occidentali, precum Akritas! E foarte adevărat că am primit aproape numai „nasoale” și de la unii, și de la alții.