Mesaj primit:

 

Ieri Pagina principala a Asociației “ NEAMUNIT “ a fost închisă si toti cei 7 administratori blocați pentru o postare in care se cerea Parlamentului României să protejeze copiii de educația sexuală care promovează homo si transexualitatea in instituțiile de învățământ, inca din grădinițe si scoli primare.
Postarea a fost însoțită de poze cu copii la marșurile homosexuale găzduite in Bucuresti si in alte orașe din străinătate precum si declarațiile susținătorilor acestor preferințe sexuale care spuneau că nu este normal ca mama sa fie doar “ fetița “ si ca mama este denaturat si discriminator pentru cauza homosexuală . ( pozele au fost preluate de pe paginile activiștilor lgbt existente in spațiul public)
Cenzura de tip neomarxist la care sunt supuse paginile si conturile Facebook este demnă de epoca marxist-leninistă .
Pe aceasta cale ne întărim convingerea că avem nevoie de protecția statului român si solicităm public REFERENDUM PENTRU FAMILIE !
Acest proces democratic trebuie sa aibă loc cât mai curand așa cum alte 3 milioane de români au cerut in mod expres.
Repudiem cenzura si dictatura acestei minorități sexuale care nu-si poate impune agenda prin forța băgând pumnul in gura majoritați covârșitoare care dorește Referendum optând pentru cuvântul FAMILIE ca fiind unul sacru.
De ajutorul Asociației Neamunit beneficiază de mai bine de 5 ani de zile persoane aflate in dificultate, dar si elevi sau studenți cu merite deosebite la invatatura, bătrâni sau persoane defavorizate fără a discrimina pe criterii etnice, religioase sau sexuale .
Închiderea paginii afectează in mod direct activitatea Asociației, aceasta având in prezent peste 36 de mii de urmăritori si prieteni care beneficiază direct sau indirect de sprijinul nostru.
Cu respect
Asociația Neamunit
29.04.2018
De vazut si propaganda cu personaje de desene animate:
„Conducerea Disney, care are în administrare și celebrele parcuri de distracții, se implică în propaganda LGTB.
Pregătind „luna gay”, care este iunie, toate parcurile Disney vor începe să vândă urechi-curcubeu ale lui Mickey Mouse, special create pentru eveniment. „