CD
975 aprobate

denitsoc@gmail.com
75.57.36.95

 

Globalizarea și „Marea Resetare”
Redactia ART-EMIS 02 Noiembrie 2022

Teorii ale conspirațiilor? NU! Punerea lor în practică !

În cele ce urmează vă prezentăm elucubrațiile celor care azi se cred dumnezeii planetei și stau în spatele războiului care bate la ușa României (Redacția ART-EMIS)

Despre ce civilizaţie, globalizare și ideologie ideologii vorbim?

„Pământul e bolnav de cancer, iar cancerul sunt oamenii” (Merton Lambert, formator în cadrul Fundației Rockefeller)

„Bătrânii trăiesc prea mult și este un risc pentru economia globală, trebuie făcut ceva” (Cristine Lagard, șefa F.M.I.)

„Depopularea ar trebui să fie cea mai mare prioritate a politicii externe faţă de lumea a treia, pentru că economia S.U.A. va necesita cantități tot mai mari de minerale din străinătate, în special din ţările mai puţin dezvoltate […] Puterea este cel mai puternic afrodiziac […] Persoanele în vârstă sunt consumatori inutili […]
Populaţia lumii trebuie să fie redusa cu 50%. […] Ilegal, o putem face imediat. Constituțional, va dura putin mai mult” (Dr. Henry Kissinger, New York Times, 28 octombrie 1973).

„Azi, America ar fi indignata dacă trupele ONU ar intra in Los Angeles pentru a restabili ordinea. Mâine vor fi recunoscători! Acest lucru va fi valabil mai ales dacă li s-a spus în prealabil că exista infiltrate in mijlocul lor amenințări din afara, indiferent dacă sunt reale sau fictive, care pun in pericol însăşi existenţa noastră. Aceasta va fi valabil și în cazul tuturor popoarelor din lume iar ele vor dori să fie eliberate de acest rău. Singurul lucru de care fiecare om se teme este necunoscutul. Atunci când este prezentat acest scenariu, drepturile individuale vor fi de bună voie abandonate de către oameni, mai ales dacă bunăstarea lor va fi garantată de către Guvernul Mondial” (Dr. Henry Kissinger, Conferinţa Bilderberg, Evians, Franţa, 1991).

„Suntem pe punctul de a realiza o transformare la nivel mondial. Tot ce avem nevoie este o criza majoră credibilă şi naţiunile vor accepta Noua Ordine Mondială” (David Rockefeller).

„Noi trebuie să vorbim mai clar despre sexualitate, contracepţie, despre avort, despre valoarea controlului populației, deoarece, pe scurt, criza ecologică este criza populaţiei. Reduceți populaţia cu 90%, iar apoi nu vor mai mai fi suficienți oameni pentru a face atât de multe daune ecologice” (Mihail Gorbaciov).

„În scopul de a stabiliza populația lumii, trebuie să eliminam 350.000 de oameni pe zi. Acesta este un lucru oribil pe care trebuie să il spun, dar este la fel de rău să nu-l spun” (J. Cousteau, 1991 explorator şi reprezentant U.N.E.S.C.O.).

„Eu cred că suprapopularea umană este problema fundamentală pe Pământ astăzi. Noi, oamenii, am devenit o boala: «Virusul-Om». Primele mele trei obiective principale ar fi : reducea populației umane la aproximativ 100 de milioane în întreaga lume, distrugerea infrastructurii industriale şi în al treilea rând să văd cât mai multe zone pustii” (Dave Foreman).

„Războiul şi foametea nu sunt eficiente. În schimb, boala a oferit cel mai eficient şi mai rapid mod de a ucide miliardele care trebuie să moară în curând pentru a fi rezolvata criza populației. SIDA nu este un criminal eficient, deoarece este prea lent. Candidatul meu favorit pentru eliminarea a 90 la sută din populaţia lumii este Ebola (Ebola Reston), deoarece este extrem de letală şi ucide în câteva zile, în loc de câțiva ani. Trebuie să creștem mortalitatea cu 90% la om. Uciderea oamenilor… Gândiţi-vă la asta… Știți, gripa aviară e buna, de asemenea. Pentru că cel care supraviețuiește, va îngropa mai apoi nouă” (Dr. Eric Pianka, profesor de ecologie evolutiva la Universitatea din Texasa – soluţii pentru reducerea populaţia lumii, declarație cu privire la controlul populaţiei).

„Nimeni nu va intra în Noua Ordine Mondială decât în cazul în care el sau ea va face o promisiune pentru a se închina lui Lucifer. Nimeni nu va intra în New Age cu excepţia cazului în care el va lua o iniţiere luciferica” (David Spangler, director al Iniţiativei Planetare, Organizaţia Naţiunilor Unite si unul din fondatorii curentului „New Age”).

„Astăzi lumea are 6.8 miliarde de oameni. Si ar putea creste până la aproximativ nouă miliarde. Acum, dacă am face o treabă foarte eficienta cu noile vaccinuri, cu asistenţa medicală, cu serviciile de sănătate si control a reproducerii, am putea reduce aceste cifre cu 10% sau chiar 15%..!” (Bill Gates).

„Direcția pe care o urmează Rockefellerii şi aliaţii lor este de a crea un guvern într-o lume care combină supercapitalismul şi comunismul în acelaşi cort, toate aflate sub controlul lor… Mă refer la o conspiraţie? Da. Si sunt convins că există un astfel de complot internaţional în domeniu, aplicat si planificat de mult timp, şi care este incredibil de rău intenţionat” (Congresmanul Larry P. McDonald, 1976).

„Un regim planetar ar trebui sa fie responsabil pentru determinarea populaţiei optime in întreaga lume dar şi in fiecare regiune şi pentru a arbitra diferitele ţări în împărțirile regionale. Controlul mărimii populaţiei ar putea să rămână responsabilitatea fiecărui guvern, dar regimul planetar ar trebui sa aibă puterea de a aplica limitele convenite” (John P. Holdren, consultant în știință a lui Obama)

„Sincer am crezut că la acea data Roe s-a decis si am avut temeri cu privire la creşterea populaţiei, în special de creştere în rândul populaţiilor care nu vrem să aibă prea mulți urmași” (Ruth Bader Ginsburg, Curtea Supremă de Justiție, SUA)

„Principiul care susține vaccinarea obligatorie este suficient de răspândit iar cel de tăiere a trompelor uterine ar trebui sa fie la fel. […] Este mai bine pentru toată lumea, dacă în loc de a aştepta executarea degeneraților pentru infracţiuni, sau de a-i lăsa să moară de foame în imbecilitatea lor, societatea îi va împiedica, pe cei care sunt în mod vădit inapți, să continue soiul lor… Trei generaţii de imbecili sunt de ajuns. (Oliver Wendell Holmes, Curtea Suprema de Justitie, SUA)

„Graviditatea ar trebui să fie o crima pedepsibila împotriva societăţii, cu excepţia cazului în care părinţii deţin un permis de la guvern. Toţi potenţialii părinţi ar trebui să fie îndemnați la a folosi produse chimice contraceptive, guvernul furnizând antidoturi cetăţenilor aleși pentru fertilizare…” (David Brower, directorul executiv Sierra Club).

„Dacă m-aş reîncarna, aş dori să revin pe pământ ca un virus ucigaș care sa reducă populația umană […] Creşterea populaţiei umane este, probabil, singura şi cea mai gravă ameninţare pe termen lung, pentru supravieţuire. Suntem în pragul unui dezastru major în cazul în care aceasta creștere nu este temperată – nu doar pentru lumea naturii, ci si pentru lumea oamenilor. Cu cât sunt mai multe persoane, cu atât mai multe resurse vor consuma, și implicit va fi mai multă poluare” (Prinţul Phillip, soţul ex-reginei Elisabeta, Ducel de Edinburgh, lider al World Wildlife Fund).

„Menţinerea umanității sub 500 milioane, în echilibru perpetuu cu natura” (Inscripție aflată pe una din plăcile Georgia Guidestones aruncate în aer în data de 6 iulie 2022 „nu se știe de către cine”).

„Femeile în Ţările de Jos, care sunt considerate de către stat că sunt mame improprii ar trebui să fie condamnate la a lua contraceptive pentru o perioadă determinată de doi ani” (Marjo Van Dijken – autor al proiectului de lege în Ţările de Jos).

„În America de Sud, guvernul Peruan merge din uşă în uşă facand presiuni asupra femeilor care urmează să fie sterilizate, acțiune finanţată cu USD” (Mark Earley în „The Wrong Kind of party Christian Post”, 27 octombrie 2008)

„Suprapopularea este în prezent vastă, mult dincolo de capacitatea planetei. Ea nu va răspunde la reducerea viitoare a ratei natalităţii prin metode contraceptive, sterilizare şi avort, dar trebuie ca să reducem în prezent cât mai mult populația. Acest lucru trebuie realizat prin orice mijloace” (Iniţiativa pentru Carta Naţiunilor Unite ECO-92 Pământ).
Sursa: https://www.art-emis.ro/analize/globalizarea-si-marea-resetare