CD
1.401 aprobate

denitsoc@gmail.com
149.102.242.180

 

Extrase din articolul:
AMBASADORII AMERICII: GUVERNATORI IMPERIALI CARE URĂSC AMERICANII ALBI ȘI LUMEA
De Joseph Jordan

MARK GITENSTEIN
În calitate de ambasador în România între 2009 și 2012, Mark Gitenstein a folosit „asistență” militară a NATO și banii Uniunii Europene pentru a restructura națiunea est-europeană într-un proxy complet supus. În timpul mandatului său, Gitenstein a condus reformele sistemului judiciar „statul de drept” și a construit un nou stat profund românesc capabil să epureze interesele politice independente din țară.

În ciuda tuturor reclamelor despre furt și corupție, un proces recent pentru corupție l-a dezvăluit pe ambasadorul Gitenstein drept organizatorul șef al unei rețele criminale de corupție pro-Washington pe care el a cultivat-o, a ajutat la împuternicirea ei si se presupune că a profitat și a protejat-o.
Pe frontul cultural, ambasada lui Gitenstein a funcționat ca un agent al haosului rasial, mobilizând agresiv țiganii romi și dotându-i cu resurse legale, media și politice pentru a învinge majoritatea.

Ambasada nu a ratat nicio șansă de a lucra cu George Soros și cu grupurile „societății civile” susținute de Washington pentru a submina militanții populari patrioti împotriva criminalității. Unul dintre cele mai faimoase incidente din timpul lui Gitenstein în România a fost o disputa publică cu primarul Baia Mare, Cătălin Chereches, care a luat măsurile necesare pentru a opri un val de crime ale țiganilor în 2011.

Forțele controlate din țară au deschis un dosar fals de luare de mită. împotriva lui Chereches în speranța de a-i distruge cariera politică, dar românii locali i-au ignorat. Chereches, care a militat pentru realegerea din închisoare în 2016, a reușit să câștige cu 70% din voturi într-o mică victorie asupra Washingtonului și a Societății Deschise.

Gitenstein promite să-și folosească postul de ambasador în Uniunea Europeană pentru a agresa și mai mult diferitele state membre est-europene pe care Washingtonul le percepe ca „problematice”.
La UE, Gitenstein a contribuit la blocarea întregului continent în catastrofa războiului din Ucraina, provocând o criză economică în întreg blocul în acest proces.

David Pressman
David Pressman, un alt evreu gay, a fost desemnat să reprezinte Statele Unite în Ungaria în 2022. Pressman a fost în război cu guvernul Viktor Orban. Orban pare incapabil sau nu dorește să-l expulze pur și simplu pe Pressman, probabil din cauza fricii de represalii economice sau chiar militare de la Washington și Bruxelles.

Activitățile de informații ale ambasadei SUA în Ungaria sunt printre cele mai agresive din interiorul Uniunii Europene, iar scurgerile Discord dezvăluie că Budapesta vede în privat SUA ca un adversar geopolitic. O campanie globală de defăimare anti-maghiară în mass-media controlată de evrei a fost însoțită de că ambasada SUA a direcționat bani către oponenții lui Orban.

Câteva instituții de presă conduse de guvernele SUA și evreiești, introduse în țară, folosesc propaganda și dezinformarea pentru a încerca să discrediteze și să delegitimizeze statul maghiar. Relația pe care America o are cu Ungaria este remarcabil de asemănătoare cu modul în care a fost tratată țara când era membră a Pactului de la Varșovia.

Pressman, care își exprimă cu mândrie disprețul față de poporul maghiar și de autonomia acestuia, își dublează în prezent eforturile pentru a produce o structură juridică conformă Washingtonului și un stat profund plin de lachei, cu speranța că o personalitate politică precum Orban, odată ce va fi plecat din funcție, nu se mai poate apropia niciodată de putere.

Sursa: https://nationaljusticeparty.com/2023/09/12/americas-ambassadors-imperial-governors-who-hate-white-americans-and-the-world

Traducerea: CD