Din arhiva siteului: „Pasul următor: Demiterea lui Băsescu!”
No issue detected

Maria10 hours ago
d***********@yahoo.com***.***.***.166
Ce folos, dle Coja?! Romanii voteaza la mișto, sa le faca in necaz celorlalti sau sa le fie lor bine! V-am mai povestit…Fratele meu de botez s-a pensionat din armata, obosit de atatea lupte inexistente, in floarea varstei. Are pensie uriasa, presupun. Si o afacere. Cand mi-a spus ca il admiră pe Adrian Nastase m-a scapat gura si i-am zis ” stai putin, imi vine sa vomit”. Sunt alergica la masoni! Acesti tradatori joaca tot timpul pentru fratii lor din lojile masonice rusesti, nemtesti…etc
S-au inmultit hotii prin Romania ca ciulinii si matraguna!
Cand mi-a zis ca fuge la Tismana unde Elena Udrea isi facea campanie, m-am crucit! Cand l-a votat pe Basescu, am stiut ca e terminat ca om. A devenit moluscă obedientă.
Ce folos, dle Coja, ca am vrut sa-l debarcam pe Basescu, daca Merkel a pohtit alta pohtă prin Romania?! Eu nu inteleg…Merkel este o uriașă? S-a lăbarțat si peste Romania? Germania nu-i ajungea? Ca un balon umflat cu aer, cu chipul lui Merkel zambind acru si chiar acid?
Cand vecinii mei l-au transformat pe hoțul flotei in europarlamentar, pe motiv ca hotul e inteligent, mi-am luat adio de la naivitatea de a crede ca poporul asta e unul cinstit. Romanii nu iubesc cinstea. Iubesc bășcălia, hăhăiala si hoția! Evident, nu generalizez. Dar…Duminica Orbului a devenit o zi ce se repeta la nesfârșit. Si nu vrea nimeni sa sparga bucla temporala! Poporul roman se complace in nesimtire si se simte bine printre hoti. Asa ca, de ce sa le deschidem ochii? Sa sforaie, sa doarma, sa se creada popor ales. Sa se îmbete cu apa chioara a discursurilor patriotice tinute de lupii moralisti. Si sa planga mai apoi, vazand ca nu le mai apartine tara si ca toti copiii si nepotii lor au emigrat!